Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@03:19:55 GMT

ایجاد آکادمی صندوق احیاء میراث‌فرهنگی در سه محور

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۲۴۳۵۸

ایجاد آکادمی صندوق احیاء میراث‌فرهنگی در سه محور

مدیرعامل صندوق احیاء بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی از تأسیس آکادمی صندوق با محوریت سه بخش «انتشارات، کتب و نشریه»، «آموزش» و «تحقیق و ترویج» خبر داد.

به گزارش ایسنا، پرهام جانفشان با اشاره به نقش حاکمیتی صندوق احیاء درحوزه مسایل مربوط به مرمت،احیاء و بهره‌برداری از بناهای تاریخی در کشور بیان کرد: تصمیم بر آن شد بخشی به نام آکادمی برای پیشبرد اهداف صندوق، در این سه بخش ایجاد و فعالیت‌های خود را آغاز کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه تلاش ما این است که سه حوزه «انتشارات، کتب و نشریه»، «آموزش» و «تحقیق و ترویج» به صورت مستقل از نظر مالی اداره شود و بتوانند خودشان درآمدزا باشند و هزینههایشان را از محل درآمدهایشان پرداخت کنند.

به گفته‌ی وی؛ بخش‌های زیر مجموعه آکادمی از نظر مالی به بدنه صندوق احیاء متصل نیستند و به صورت مستقل اداره می‌شوند.

جانفشان با بیان اینکه بین‌المللی شدن فعالیت‌های احیاء بناهای تاریخی، بخشی از اهداف تشکیل آکادمی این صندوق است، ادامه داد: در تلاش هستیم در زیرمجموعه آکادمی اتاق فکری را ایجاد کنیم که بتواند با تولید فکر، تولید ارزش افزوده نیز داشته باشد. موارد قانونی و ساختاری این اتاق فکر در وهله اول در هیئت مدیره بررسی می‌شود و در مرحله آخر در هیئت امناء در مورد آن تصمیم گیری می‌شود.

مدیرعامل صندوق احیاء و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی، در مورد دایره فراگیری مسایل آموزشی آکادمی صندوق احیاء، نیز بیان کرد: تمام تلاش در این حوزه این است که آموزش‌هایمان به صورت کارگاهی و در قالب تعامل دوسویه برگزار کنیم و از اینکه بخواهیم صرفاً به برگزاری یک دوره آموزشی بدون درنظرگرفتن خروجی آن اکتفا کنیم، پرهیز کنیم.

رییس هیات مدیره صندوق احیاء، افزود: دوره های آموزشی مانند مدیریت استراتژیک، دوره‌های مهارت‌های اجتماعی و سایر دوره‌های تخصصی با موضوعیت مباحث سرمایه‌گذاری، فنی، حقوقی و غیره در آکادمی در دستور کار قرار خواهد شد .

جانفشان در مورد فعالیت در بخش انتشارات، کتب و نشریه نیز اظهارکرد: اولین شماره از نشریه تخصصی احیاء و تنها نشریه تخصصی این حوزه در حال حاضر در کشور در دسترس عموم قرار گرفته است و در آینده اقداماتی نظیر چاپ کتب تخصصی نیز در دسترس قرار خواهد گرفت .

وی بیان کرد: در بحث تحقیق و ترویج نیز که بیشترین تمرکز ما بر این حوزه خواهد بود مسلمأ نیازمند یک سری زیر ساخت‌ها هستیم تا اهداف متعالی ترسیم شده برای صندوق احیاء را جامع عمل بپوشانیم در واقع ما در این حوزه باید آسیبهایمان را شناسایی کنیم و وقتی آسیبها را شناختیم راهکارهای مرتفع ساختن آنها و راهبردهای رسیدن به اهدافمان را ترسیم خواهیم کرد.

جانفشان با تاکید بر این‌که برای رسیدن به اهداف‌مان نیازمند ایجاد مزیت‌های رقابتی، ارزش‌های افزوده منحصر به فرد، اشراف جامع به توانمندی‌ها، سودآوری، افزایش کیفیت خدمات، کشف فرصت‌ها، عقد تفاهمنامه‌ها با سازمان‌های دولتی و مردم نهاد و مسایلی از این دست هستیم تا با اتکا به فعالیت‌های حوزه تحقیق و ترویج آکادمی به آن‌ها نیز پرداخته می‌شود.

*عکس این خبر تزئینی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۴۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر مسئول دوفصلنامه «فقه و فقاهت» ضمن اعلام اولین فراخوان این نشریه، گفت: با توجه به راهبرد کلان مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق مبنی بر گروه ها و کارگروه های تخصصی فقه و اصول که دربردارنده نظریه پردازی استادان سطح عالی، طلاب و فضلای متخصص حوزه است، وجود نشریاتی که در سطح علمی پژوهشی فعالیت و اثرهای علمی را منتشر نماید، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.

حجت الاسلام میرزاخان افزود: مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق در راستای این هدف، تلاش کرده با گردآوری استادان، اندیشمندان و دغدغه مندان این عرصه به عنوان اعضای هیئت تحریریه همچون حضرات آیات و حجج اسلام عباس کعبی، محسن فقیهی، محمد محمدی قائنی،محمد عندلیب همدانی، محمد نجفی یزدی، محمد جعفر طبسی و محمدعلی قاسمی به بررسی و بحث درباره‌ موضوعات مهم فقهی و اصولی که در جهان اسلام مورد توجه قرار گرفته‌ اند، بپردازد.

میرزاخان به بیان محورهای فراخوان پرداخت و ابراز داشت: موضوعاتی که در این فراخوان اعلام شده‌ اند شامل «فقه اقتصاد»، «فقه پزشکی»، «فقه سیاسی»، «فقه هنر و رسانه»، «فقه اجتماعی»، «فقه روان شناسی»و «مسائل مستحدثه فقهی» می باشد.

به گفته حجت الاسلام میرزاخان، اگرچه رتبه فعلی این نشریه، علمی‌ تخصصی است، ولی سعی شده مقالات این نشریه بر اساس استانداردهای مطلوب مجلات علمی‌ پژوهشی ارزیابی شوند.

وی ضمن بیان امیدواری نسبت به اخذ رتبه علمی پژوهشی افزود: در تلاش هستیم هرچه زودتر این امتیاز برای نشریه دریافت شود و برای تمامی مقالات پذیرش شده قبلی نیز اعمال گردد.

استادان و فضلای حوزه و دانشگاه می‌ توانند آثار خود را با رعایت شرایط مندرج در بخش «راهنمای نویسندگان» در سامانه نشریه «فقه و فقاهت» به آدرس https://fqaht-mpbs.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاع بیشتر با ایتا https://eitaa.com/Bayanalsidq_ir تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی