Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-30@00:26:26 GMT

تاثیر ویتامین B۶ در به خاطر آوردن خواب ها

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۲۵۷۹۵

تاثیر ویتامین B۶ در به خاطر آوردن خواب ها

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،  محققان دانشگاه آدلاید در مطالعه خود به ۱۰۰ شرکت کننده از سراسر استرالیا به مدت ۵ روز متوالی دوز بالا مکمل ویتامین B۶ قبل از رفتن به رختخواب داده بودند.دکتر «دنهولم آسپی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج ما نشان داد مصرف ویتامین B۶ موجب بهبود توانایی افراد در یادآوری خواب شان در مقایسه با گروه دارونما شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

به گفته وی، «ویتامین B۶ بر زیبایی یا رنگ خواب های دیده شده تاثیری نداشت و حتی بر سایر ابعاد الگوهای خواب هم اثری نداشت.»در این مطالعه به شرکت کنندگان به طور تصادفی ۲۴۰ میلیگرم مکمل ویتامین B۶ بلافاصله قبل از خواب یا دارونما داده شد.قبل از مصرف این مکمل ها، بسیاری از شرکت کنندگان به ندرت خواب هایشان را به خاطر می آوردند، اما در پایان مطالعه آنها شاهد بهبود در این زمینه بودند.

 

محققان عنوان می کنند برطرف کردن مسئله به خاطر آوردن خواب ها می تواند فواید متعددی داشته باشد و از آن برای غلبه بر کابوس های شبانه، درمان فوبیاها، حل خلاقانه مشکلات و حتی کمک به التیام آسیب های جسمی استفاده کرد.ویتامین B۶ به طور طبیعی در غذاهای نظیر غلات کامل سبوس دار، حبوبات، میوه ها (بخصوص موز و آووکادو)، سبزیجات (بخصوص سیب زمینی و اسفناج)، شیر، پنیر، تخم مرغ، گوشت قرمز، جگر و ماهی یافت می شود.

 

مهر

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: به خاطر آوردن خواب ها ویتامین B۶ گوناگون کابوس جام نیوز خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۵۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آنها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جستجو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

کد خبر 6090456

دیگر خبرها

  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد