Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خواجه‌نصرالدین طوسی در مراسم "بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه" و بزرگداشت نودمین سال تاسیس آن پیشنهاد کرد که فرآیندی برای همکاری اساتید در ارتقای آموزشی دانشگاه تدوین شود تا اعضای علاقه‌مند بتوانند در این امر مهم مشارکت جویند.

به گزارش ایسنا، علی اشرفی‌زاده، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی را یک دانشگاه صنعتی نسبتا کوچک با پراکندگی جغرافیایی توصیف کرد و گفت: دانشگاه ما برآمده از قدیمی‌ترین موسسات آموزش عالی کشور است که همواره اهداف بزرگی را دنبال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال 1347 و با تاسیس مدرسه پست و تلگراف آغاز به کار کرده‌ایم، تصریح کرد: تا زمان انقلاب دوازده موسسه آموزش عالی و دانشگاه‌ مختلف شکل گرفت که مجموع آن‌ها در سال 1358 دانشگاه کار و پیشه را تشکیل دادند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی خواجه نصیرالدین طوسی، افزود: این دانشگاه در نهایت در سال 1367 به "خواجه نصیرالدین طوسی" تغییر نام داد.

اشرفی‌زاده دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی را دارای یازده دانشکده، از جمله سه دانشکده علوم پایه و هشت دانشکده مهندسی عنوان و تاکید کرد: این دانشگاه از جمله فعال‌ترین موسسات آموزش عالی در زمینه فعالیت‌های آموزشی مشترک داخلی و بین‌المللی است، ضمن آن که بر آن است تا تعاملات بین‌المللی خود را عمق بخشد.

وی نسبت دانشجویان حضوری به اساتید را عدد 20 اعلام کرد و با اشاره به اینکه این نسبت با استانداردهای بین‌المللی سازگار است، اضافه کرد: طی سال‌های 90 تا 96 تعداد دانشجویان مقطع دکتری از 450 به 720 نفر افزایش پیدا کرده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی خواجه نصیرالدین طوسی در همین زمینه به کاهش دانشجویان کارشناسی این دانشگاه طی سال‌های فوق اشاره و تصریح کرد: این نکته آمار چندان مطلوبی به حساب نمی‌آید.

اشرفی‌زاده با اعلام اینکه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در بررسی‌ها برای تعیین دانشگاه‌های تراز بین‌المللی کشور منتخب بوده است، از رتبه بین 600 تا 800 این دانشگاه در جهان خبر داد و افزود: این دانشگاه در داخل کشور نیز جزء پنج دانشگاه صنعتی برتر به شمار می‌رود.

وی سپس به ارائه آماری در زمینه پذیرش دانشجویان مقطع دکتری پرداخت و توضیح داد: در این مقطع به طور ثابت 60 الی 65 درصد دانشجویان دانشگاه‌های دیگر و 30 تا 35 درصد دانشجویان دانشگاه خودمان را پذیرا هستیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی خواجه نصیرالدین طوسی تسهیل، منطقی‌ کردن و شفاف‌سازی فرآیندها، توسعه خدمات الکترونیکی، توجه به ارتقای فرآیندهای یاددهی – یادگیری، ارتقاء و بهبود برنامه‌های رسمی آموزشی و افزایش و ارتقای برنامه‌های غیر رسمی آموزشی را از اهم برنامه‌های معاونت آموزشی این دانشگاه برشمرد و تاکید کرد: منظور از تسهیل فرآیندها این نیست که حساب و کتابی در کار نباشد، بلکه منظور این است که بازنگری قوانین به دقت و سرعت پیش رفته و تسهیل آن‌ها بدین طریق امکان‌پذیر شود.

اشرفی‌زاده در پایان مشارکت کارشناسان در ارتقای خدمات آموزشی را مهم عنوان کرد و گفت: چنانچه اساتید و اعضای هیات علمی با ما همراه و همدل نباشند، ارتقای آموزشی دانشگاه محقق نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از اساتید زیر تجلیل شد: کامران محمدخانی (دانشکده مدیریت و اقتصاد)، کامران حسنی (دانشکده علوم و فناوری‌های پزشکی)، اکرم عیدی (دانشکده علوم پایه)، رحیم فرور (دانشکده زبان، علوم انسانی و علوم اجتماعی)، سیدامیر علی‌انوار (دانشکده دامپزشکی)، فربد رزازی (دانشکده مکانیک، برق و کامپیوتر)، حمید عزت‌پناه (دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی)، امیر حیدری‌نسب (دانشکده نفت و مهندسی شیمی) و محمد نقی‌زاده (دانشکده عمران، هنر و معماری).

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۶۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند

مطابق شاخص‌های نظام رتبه‌بندی وبومتریکس، دانشگاه بیرجند از میان ۳۲ هزار مؤسسه جهانی در رتبه ۲ هزار و ۷۳۸ قرار گرفته است و بدین ترتیب یک هزار و ۱۳۱ پله در سطح جهان ارتقا داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند به نقل از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificasدر کشور اسپانیا از سال 2004 مشغول به فعالیت است. این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از 32 هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین 200 کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.

سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن 50 درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود. شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن 40 درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است که جزء 10 درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود. شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن 10 درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations است.

بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه‌بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه 2024)، دانشگاه بیرجند رتبه 2 هزار و 738 را در بین 31 هزار و 702 دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه 50 ملی را در میان 457 موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.

دانشگاه بیرجند نسبت به رتبه گذشته یک هزار و 131 پله در رتبه جهانی و 60 پله در رتبه ملی ارتقا یافته است. این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.

از جمله اهداف این رتبه‌بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر