Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:رییس شورای شهر تهران گفت: معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری فقط ۲ هزار میلیارد تومان بودجه فرهنگی دارد که مقدار زیادی از این بودجه هم صرف مناسبات و خرج پخت آش و مداحان می‌شود به همین دلیل شهرداری نمی‌تواند به تنهایی از پس آسیب‌های اجتماعی بربیاید.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، محسن هاشمی در جلسه مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و کمیته برنامه‌ریزی شهرستان تهران که با حضور نمایندگان مجلس، استاندار، فرماندار تهران، معاونان شهرداری و اعضای شورای شهر در حال برگزاری است با اشاره به سابقه طولانی شهرداری در ایران گفت:‌ تاکنون تهران نزدیک به ۵۵ شهردار داشته است، اما وضعیت شورا فرق می‌کند ۲۰ سال قبل از انقلاب قانون آن شکل گرفته و ۲۰ سال طول کشید تا تشکیل شود امیدوارم شرایط طوری نباشد که ۲۰ سال دیگر زمان ببرد تا دولت اختیارات شورا را به آن واگذار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ۲۴ وظیفه دولت باید به شورا اعطا شود اما عملکردها نشان می‌دهد دستگاه اجرایی حاضر نیست به قوانین اجرایی شورا پایبند باشد و سیستم کماکان به سمت دولتی شدن پیش می‌رود.
وی با بیان اینکه هیچ لایحه‌ای در شورای عالی استان‌ها و طرحی در مجلس و دولت وجود ندارد که تحقق این ۲۴ مسئولیت را عملا نشان دهد افزود: مدیریت شهری آمادگی حل مشکل دولت را دارد برای مثال وقتی آموزش و پرورش مشکل زمین دارد شهرداری به محض آغاز کار وعده می‌دهد که زمین را به آ‌نها اختصاص دهد.
رئیس شورای شهر با اشاره به مطالبات مردم افزود: ۹۳ درصد مطالبات مردم حل معضل ترافیک و آلودگی هوا است و ما می‌توانیم فقط با تجهیز ۲۰۰ کیلومتر مترو و ۱۵ ایستگاه تعداد سفرهای شهری را از ۲ میلیون به ۷ میلیون افزایش دهیم.
هاشمی در ادامه با شوخی گفت: مردم حق دارند بگویند ما بی‌عرضه هستیم چرا که اکنون شاهد هدر رفت منابع هستیم و ۱۵۰ ایستگاه مترو مورد بهره‌برداری درست قرار نگرفته‌اند، اما دولت و شهرداری وارد نمی‌شوند.
وی ادامه داد: من از آقای نوبخت و روحانی گله دارم که وعده دادند یارانه مترو را پرداخت می‌کنند اما هنوز این وعده عملی نشده است الان خط هفت مترو ۱۵۰ ایستگاه دارد که باید تجهیز شود یک و نیم میلیارد دلار و ۵۰۰ میلیون یورو در این خصوص فاینانس داریم اما نظام بوروکراسی اجازه استفاده از این منابع را به ما نمی‌دهد.
هاشمی افزود: در کشور کارخانه‌های اتوبوس‌سازی و واگن‌سازی بیکار هستند آن وقت ما از خودمان می‌پرسیم که چگونه باید اشتغال ایجاد کرد در حالی که اگر به این صنعت پول تزریق کنیم مشکل حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه تهران شش هزار و ۵۰۰ اتوبوس دارد که اکثرا فرسوده‌اند؛ افزود: باید سریعا اقدام کنیم تا مردم اینقدر ناراضی نباشند که به قول آقای جوادی آملی همه ما را به داخل دریا بیاندازند. اولویت ۹۳ درصد مردم مترو است از آقای مقیمی استاندار می‌خواهم جلسه‌ای با رئیس بانک مرکزی و شهرداری در این زمینه برگزار کنند اکنون ۵۲ هزار میلیارد تومان شهرداری بدهی دارد و نمی‌تواند از اعتبارات بانکی استفاده کند.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه با بیان اینکه ۸۶ درصد مردم خواستار حل آسیب‌های اجتماعی بخصوص معتادان متجاهر هستند، افزود: در تهران فقط ۴ الی ۵ هزار معتاد متجاهر وجود دارد اما شهرداری به اندازه کافی ساختمان دارد تا بتواند آنها را اسکان دهد.
وی در انتها خاطرنشان کرد: معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری فقط ۲ هزار میلیارد تومان بودجه فرهنگی دارد و این بودجه هم مقدار زیادی از آن صرف مناسبات و خرج آش و مداحان می‌شود به همین دلیل شهرداری نمی‌تواند به تنهایی از پس آسیب‌های اجتماعی بربیاید. برچسب ها: محسن هاشمی ، شهرداری ، مداحان

منبع: خرداد

کلیدواژه: محسن هاشمی شهرداری مداحان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۷۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

میرمحمد غراوی صبح امروز، یکشنبه، در همایش بزرگداشت روز ملی شورا‌های اسلامی که در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، در جمع شورا‌های اسلامی شهر و روستای استان تهران گفت: در طول سال گذشته، در شورای حل اختلاف استان تهران، ۱۲ جلسه تشکیل شده و ۱۴۲ مصوبه را در پی داشته است که از این تعداد، ۱۰۲ مصوبه مورد تأیید نظرات شورا‌های اسلامی شهر بوده است.

وی افزود: انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراهاست که بر این اساس در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران یادآور شد: در سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده است که رشد ۵۷ درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها ۶۰ درصد و سهم اعتبارات عمرانی ۴۰ درصد تعیین شده است، عنوان کرد: این در حالی است که طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران ۳۹ درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و ۶۱ درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

وی تأکید کرد: برآیند عملکرد شهرداری‌های استان تهران در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد با کاهش هزینه‌های جاری، تخصیص اعتبارات و منابع بودجه‌ای به پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای با رشد بسیار خوبی همراه بوده است.

بخشودگی عوارض نوسازی و افزایش تقاضای شهروندان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود، کمک به اجرای سیاست‌های دولت را از وظایف شورا‌ها برشمرد و گفت: در این راستا موضوع بخشودگی عوارض در احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته است، به‌طوری‌که در برخی از شهرداری‌ها این بخشودگی به ۱۰۰ درصد رسیده است.

غراوی تصریح کرد: بخشودگی عوارض نوسازی بافت‌های فرسوده موجب افزایش تقاضای شهروندان در شهرستان‌های استان به احیای بافت‌های فرسوده شده است.

وی در ادامه به عضویت ۲۵۱ نفر در شورا‌های اسلامی شهر‌های استان تهران اشاره و بیان کرد: سال گذشته تعدادی از اعضای شورا به‌واسطه برخی تخلفات تحت پیگرد قرار گرفتند و ۳۷ عضو شورای شهر و روستا بازداشت شدند.

بیشتر بخوانید
بازداشت عضو شورای شهر و رئیس یکی از ادارات شهرداری سردشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: در شورای حل اختلاف برخی پرونده‌ها به سلب عضویت اعضا منجر شده است و در این بین ۱۸ عضو شورای شهر و روستا سلب عضویت شدند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟