Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل روابط عمومی صداوسیما در پاسخ به سوالی مبنی بر خبرهایی که درباره ممنوع‌التصویری وزیر ارتباطات در برخی رسانه‌ها منتشر می‌شود، گفت: این چگونه ممنوع‌التصویری است که هر روز روی آنتن رسانه ملی حضور دارد و مردم در جریان آخرین اظهارنظرهای وی قرار می‌گیرند. آفتاب‌‌نیوز : محمد حسین رنجبران در گفت‌وگو با ایسنا و در پاسخ به این پرسش که آیا از بعد از اظهار نظر وزیر ارتباطات درخصوص مصوبه کمیسیون فرهنگی مجلس برای واگذاری مسؤولیت صوت و تصویر فراگیر به صداوسیما، آذری جهرمی ممنوع‌التصویر شده است؟ تصریح کرد: آقای آذری جهرمی از روزی که این اظهار نظر را انجام داد، یعنی سوم اردیبهشت تا امروز که یک هفته می‌گذرد، تقریبا به صورت میانگین هر روز در بخش‌های مختلف خبری رادیو و تلویزیون حضور داشته است؛ شاید معنی ممنوع‌التصویر فرق کرده است و ما خبر نداریم؟!
وی با انتقاد از برخی حاشیه‌سازی‌های رسانه‌ای تاکید کرد: همکاران رسانه‌ای بنده باید اولویت اولشان حفظ آرامش و همدلی میان دستگاه‌ها و مسؤولان مختلف باشد تا در این شرایط سخت مسؤولان و به‌ ویژه دولت محترم به مشکلات و مسائل اصلی مردم بپردازند و قطعا چنین خبرسازی‌هایی کمک به مردم و کشور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رنجبران پوشش اخبار وزارت ارتباطات را با توجه به مسائل روز کشور از اولویت‌های خبری رسانه ملی در ماه‌های اخیر برشمرد و اظهار کرد: همکاران ما در معاونت سیاسی سازمان همه فعالیت‌های این وزارتخانه به‌ ویژه شخص آقای جهرمی را در ماه‌های اخیر در اولویت‌های اصلی خبری خود قرار داده‌اند و این اقدام علاوه بر برنامه‌های مختلف تولیدی شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی است.
مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما با بیان اینکه در هفته اخیر رادیو ۴۲ خبر از صحبت‌های وزیر ارتباطات پخش کرده است، گفت: همچنین ۱۲ گزارش با محوریت صحبت‌های آقای آذری جهرمی از سوم تا دهم اردیبهشت از خبر رادیو پخش شده است که محوریت بیشتر آن‌ها درباره شبکه‌های پیام‌رسان بوده است.
وی به خبرهای پخش شده از وزیر ارتباطات در بخش‌های مختلف شبکه خبر اشاره و تصریح کرد: در این مدت هم آقای آذری جهرمی تقریبا هر روزی که فعالیت خبری داشته است، روی آنتن شبکه خبر بوده است و فعالیت‌های او منعکس شده است.
رنجبران افزود: به عنوان مثال پنجشنبه، ششم اردیبهشت که وزیر ارتباطات برای افتتاح چند طرح مخابراتی به اردبیل سفر کرده بود چندین بخش خبری این شبکه به صحبت‌های او درباره افزایش استفاده از پیام رسان‌ها و طرح‌های راه‌اندازی شده در خصوص گسترش و تقویت پیام‌رسان‌های داخلی پرداختند.
مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی با بیان اینکه نمونه‌های خبری قابل ذکر در این یک هفته در بخش‌های مختلف خبری شبکه خبر و بخش زیرنویس‌های آن بسیار زیاد است، گفت: شنبه، هشتم اردیبهشت نیز اظهار نظر آقای جهرمی درباره آماده‌سازی ارز دیجیتال در کشورمان در بخش‌های مختلف شبکه خبر پخش شده است.
وی با بیان اینکه بخش‌های مختلف خبری شبکه‌های یک تا پنج و شبکه جهانی جام جم هم در این یک هفته هشت خبر مجزا از وزیر ارتباطات پخش کرده‌اند، گفت: بخش‌های خبری ۲۰:۳۰ و ۲۲:۳۰ شبکه دو ، خبر ۲۱ شبکه یک، خبر ۲۲ شبکه سه، خبر ۲۴ شبکه پنج و خبر عصرگاهی شبکه جهانی جام جم در این مدت صحبت‌های آقای آذری جهرمی را به صورت جداگانه و در روزهای مختلف انعکاس داده‌اند.
محمد حسین رنجبران با تاکید بر اینکه رییس رسانه ملی به وزیر ارتباطات به عنوان یکی از مدیران جوان کشور علاقمند است، افزود: دکتر علی‌عسکری همواره بر حمایت از مدیران اجرایی به ویژه مدیران جوان این عرصه تاکید داشته و دارد.
مدیرکل روابط عمومی صداوسیما با بیان اینکه باید با کمک یکدیگر در مسیر خدمت به مردم گام برداریم و یکی از مهم‌ترین عرصه‌ها همین عرصه فضای مجازی است، تصریح کرد: راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات یکی از مهم‌ترین وظایفی است که بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و نباید اجازه داد توجه بیش از اندازه به برخی حواشی وظایف مهمی از این دست را از اولویت اصلی خارج کند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • ورزشی‌های هفتم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • خبر‌هایی از شورای مسکن دامغان
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • ورزشی‌های ششم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • خبر‌هایی از توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان بیارجمند
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • ورزشی‌های پنجم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • خبر‌هایی از برگزاری جشنواره خیریه غذا در بیمارستان کوثر سمنان