Web Analytics Made Easy - Statcounter

خطیب جمعه پیشوا گفت:ملت و کشور نان خور کارگر هستند و دولت و ملت باید از قشر زحمت کش کارگر که چرخه تولید به دست آن‌هاست حمایت کند،متاسفانه امروز کارگران با عدم پرداخت حقوقشان و اخراج و تعدیل ضربه‌های فراوانی می‌خورند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از ندای پیشوا؛ حجت الاسلام والمسلمین روح الله باقری امروز در جمع مردم شهرستان پیشوا ضمن تبریک ایام پر خیر و برکت ولادت قطب عالم امکان و خاتم الاوصیا ،حضرت مهدی (عج) اظهار داشت:در باب مهدویت و مباحث مربوط به امام زمان(عج) مطالب فراوانی وجود دارد اما باید این موضوع را مدنظر قرار داد که امام زمان (عج) غائب نیست و حاضر است ، بدی اعمال بندگان باعث محرومیت از دیدن روی امام عصر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مال دنیا و گرفتاری های آن باعث شده از یاد امام زمان (عج) غافل شویم، ظلم‌های فراوان به عده ای اجازه داده دیگران را زیر دست خود بدانند و همچنین تکبر و قطع صله رحم باعث غفلت از یاد امام عصر شده است.

باقری افزود: دولت ، مسئولان و مردم باید کمک کنند و جشن باشکوهی برای ولادت امام زمان (عج) بگیرند البته باید بسیاری از کج سلیقگی ها را در برگزاری این جشن باشکوه کنار بگذاریم و به بهانه شادی برای امام عصر دچار گناه نشویم.

امام جمعه پیشوا ضمن تبریک ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان گفت:عظمتی که حضرت سید الشهدا برای حضرت علی اکبر(ع) در نظر داشتند به دلیل ایمان و انسانیت و ایستادگی این جوان بود.

وی افزود : خوشبختانه نظام جمهوری اسلامی نسبت به جوان باوری از ابتدای انقلاب توجه داشته است و در دوران دفاع مقدس این جوانان بودند که خوش درخشیدند و امروز هم سهم عظیمی در بحث تغییرات و تحولات اجتماعی و سیاسی دارند.

باقری با اشاره به مشکلات جوانان در حوزه های مختلف اظهار کرد:بیکاری جوانان و عدم امکانات لازم ورزشی و تفریحی و رفاهی در کل کشور و همچنین در شهرستان مشکلی است که گریبانگیر جوانان شده است .

وی افزود:معظل اعتیاد و نداشتن مسکن و همچنین بالارفتن سن ازدواج در بین دختران به بالای 30 سال همگی نشان از بی توجهی مسئولان نسبت به این قشر است.

امام جمعه پیشوا در خصوص معظلات خانوادگی و اجتماعی نسل جوان گفت: عدم اعتماد جوانان به نسل گذشته باعث شکاف بین نسل جوان امروز و نسل اول انقلاب شده است که اساتید و فرهنگیان باید راهی برای از بین بردن شکاف بین دو نسل پیدا کنند.

وی ضمن تبریک روز کارگر و با اشاره به روایات مختلف در خصوص مقام کارگر بیان نمود:ارزش دین نسبت به کار و کارگر با توجه به سنت پیغمبر و سیره اهل بیت (ع) مشخص است،هر روز متعلق به کارگر است و باید قدر کارگران را بدانیم.

باقری تاکید کرد: ملت و کشور نان خور کارگر هستند و دولت و ملت باید از قشر زحمت کش کارگر که چرخه تولید به دست آنهاست حمایت کند،متاسفانه امروز کارگران با عدم پرداخت حقوقشان و اخراج و تعدیل ضربه های فراوانی می خورند.

خطیب جمعه پیشوا ضمن تسلیت شهادت مرتض مطهری و گرامیداشت مقام معلم تصریح کرد:بالاترین ارزش ها علم است ،هر اندازه که برای علم ارزش قائل هستیم باید برای معلم هم ارزش و احترام قائل شویم، ملتی که قدر علم را نداند قدر معلم را ندانسته است و آسیب پذیر خواهد شد.

وی در ادامه بیان داشت:قریب به 12 سال از دوران زندگی فرزندان ما در اختیار آموزش و پرورش است و مردم انتظار دارند معلمان افرادی متدین را تحویل جامعه بدهند ، تاثیرگذارترین قشر جامعه امروز فرهنگیان هستند.

باقری ضمن تبریک روز شورا های اسلامی شهر و روستا گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا از برکات نظام هستند و عصاره ملت در شهر و روستای محل خدمت محسوب می شوند و باید طبق خواسته و نظر مردم و در نظر گرفتن نیازهای آنها عمل کنند.

وی افزود :خوشبختانه شورای اسلامی شهر پیشوا در این مدت خوب عمل کرده است و در باقیمانده دوره شورای پنجم مصوباتی را امضاء کند که برطرف کننده درد مردم باشد و حاشیه شهر و فقرا را مدنظر قرار دهد.

خطیب جمعه پیشوا در پایان گفت: مدتی است که قیمت محصولات بالاتر رفته است و نسبت به قبل با افزایش روبرو شده است ،مسئولان باید ورود کنند و علت افزایش قیمت را جویا شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، پارلمان بریتانیا در حالی قانون اخراج پناهندگان به رواندا را تصویب کرد که این طرح با انتقاد های زیادی روبرو می شود. سازمان ملل و شورای اروپا نیز انگلیس را به این دلیل به نقض حقوق بشر متهم کرده اند.

شورای اروپا از انگلیس به دلیل پیمان بحث برانگیز پناهندگی با رواندا انتقاد کرده است. مایکل اوفلارتی، کمیسر حقوق بشر شورای اروپا در استراسبورگ گفت: این قانون "سوالات مهمی در مورد حقوق بشر پناهجویان و به طور کلی حاکمیت قانون ایجاد می کند." وی در این باره ابراز نگرانی کرد که این قانون امکان اجرای سیاست اخراج افراد به رواندا را فراهم کند "بدون اینکه نهادها در بیشتر موارد، ابتدا درخواست پناهندگی آنها را بررسی کرده باشند."

اوفلارتی تاکید کرد که بنابراین دولت بریتانیا باید از اخراج پناهجویان به عنوان بخشی از سیاست رواندا خودداری کند.

"ولکر تورک"، کمیسر حقوق بشر سازمان ملل هم گفت: انتقاد مشابهی از سوی سازمان ملل نیز وارد می شود: این پروژه بحث برانگیز، حاکمیت قانون را تهدید می کند و "یک سابقه خطرناک در سراسر جهان" ایجاد می کند. تورک گفت: به جای آن بریتانیا باید اقدامات عملی را برای مدیریت جریان‌های غیرقانونی پناهندگان و مهاجران بر اساس همکاری بین‌المللی و احترام به استانداردهای بین‌المللی حقوق بشر انجام دهد.

فیلیپو گراندی، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نیز در این باره اظهار نظر کرد. گراندی گفت: این قانون جدید گامی در جهت دور شدن بیشتر از سنت دیرینه بریتانیا در ارائه پناهگاه به افراد نیازمند و نقض کنوانسیون پناهندگان است. به گفته وی حفاظت از پناهندگان مستلزم آن است که همه کشورها - نه فقط مناطق بحران زده همسایه - به تعهدات خود عمل کنند.

در همین حال، دولت رواندا از تصویب این لایحه ابراز خرسندی کرد. یولانده ماکولو، سخنگوی دولت این کشور گفت که مقامات این کشور "منتظر استقبال از کسانی هستند که به رواندا می آیند.

انگلیس این لایحه را دو سال پیش اعلام کرد. این پروژه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از طرف دولت محافظه کار انگلیس توصیف شده و مجلس عوام بریتانیا در اواسط ژانویه این قانون را تصویب کرد.

این امر شرایطی را فراهم می کند که پناهندگانی که به طور نامنظم وارد انگلیس شده اند در آینده به رواندا اخراج شوند. این کشور آفریقای شرقی توسط دولت بریتانیا به عنوان کشور سوم امن طبقه بندی شده است. مخالفان و فعالان حقوق بشر به شدت از این طرح انتقاد کرده اند.

متیو رایکرافت، مقام وزارت کشور بریتانیا که مسئول اجرای طرح رواندا است هم هفته‌ها پیش در جریان یک پرسش در مجلس عوام گفت که "هیچ مدرکی دال بر اینکه اخراج‌ها اثر بازدارنده داشته باشد" وجود ندارد. علیرغم پیمان مدت ها اعلام شده رواندا، امسال 4600 مهاجر از کانال مانش عبور کرده اند که بیش از هر زمان دیگری در یک سه ماهه است.

هر پناهجوی اخراج شده به رواندا حدود 1.8 میلیون پوند (2.09 میلیون یورو) برای پادشاهی انگلیس هزینه دارد. علاوه بر این، لندن تاکنون 290 میلیون پوند (33.7 میلیون یورو) را بدون ارسال حتی یک هواپیما به این کشور آفریقای شرقی واریز کرده است. رایکرافت بنابراین اعلام کرد که او شک دارد که این ارزش مناسب برای صرف این میزان پول را نشان دهد.

غرق شدن دست کم پنج مهاجر دیگر در کانال مانش

همزمان رسانه ها از غرق شدن دستکم پنج مهاجر از جمله یک کودک در کانال مانش هنگام تلاش برای رسیدن به بریتانیا خبر دادند. منابع پلیس اعلام کردند این حادثه سه شنبه شب در نزدیکی ویمرو در شمال فرانسه رخ داد. این بدان معناست که تعداد مهاجران غرق شده در کانال مانش امسال از سال گذشته بیشتر است.

هر ساله ده ها هزار نفر سعی می کنند با قایق های کوچک از کانال مانش از فرانسه به بریتانیا بروند. به گفته دولت بریتانیا، تعداد عبورهای غیرقانونی در سال گذشته با یک سوم کاهش به کمتر از 30000 مورد رسید، پس از اینکه در سال 2022 به حدود 45000 رسید.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر محافظه‌کار بریتانیا، بارها قول داده است که قایق‌های مهاجران را متوقف کند. تنها در ماه فوریه بود که بریتانیا و آژانس حفاظت از مرزهای اتحادیه اروپا فرانتکس توافقنامه ای را برای بهبود همکاری در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی امضا کردند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات برای از بین بردن باندهای قاچاقچی و استفاده مشترک از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها است.

پارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سورپرایز بزرگ کارگران با دریافت پاداش روز کارگر | کارگران اردیبهشت ۲ تا حقوق می‌گیرند
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد
  • با جدیت پیگیر بحث امنیت شغلی کارگران هستیم
  • عکسی از دست‌نوشته متفاوت یک کارگر در دیدار امروز با رهبری
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • دیدار ۶۴ نفر از کارگران خراسان رضوی با رهبر انقلاب اسلامی
  • دیدار جمعی از کارگران با رهبر انقلاب فردا برگزار می‌شود