Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@12:07:29 GMT

بازگشت نامی محمدیان به موسیقی ایران

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۳۱۴۹۵

بازگشت نامی محمدیان به موسیقی ایران

به گزارش پارس نیوز، 

این خواننده که در شروع فعالیت حرفه ای خود با استاد بابک بیات همکاری داشته است، با انتشار آلبوم «پاییزی» عنوان گرانترین آلبوم موسیقی پاپ را به خود اختصاص داد.

نامی هم اکنون در بازگشت به موسیقی آلبومی را آماده انتشار کرده است که در آن با موزیسین جوانی به نام نیلام از کشور هند در جایگاه آهنگساز و تنظیم کننده همکاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیلام همسر این خواننده پاپ-کلاسیک عهده دار تولید دومین آلبوم وی است و همین طور در مقام نوازنده پیانو نیز در کنار او حضور خواهد داشت.

وی از فعالیت های خود و همکاری با نیلام اظهار داشت: ساخت قطعات این آلبوم را همسرم خانم نیلام به عهده دارند و ضبط آن نیز تماما در خارج از کشور و به هزینه شخصی خودم انجام می شود . این آلبوم در مراحل ساخت است و به نظر می رسد بتوانیم آن را برای پایان سال آماده انتشار کنیم.

نامی که بعداز همکاری با استاد بیات توانست فضایی در عرصه موسیقی را از آن خود کند، با سفر خود به خارج از ایران درگیر حوادث غیرمترقبه ای شد که با به کما رفتنش به کلی او را از موسیقی دور کرد. اما هم اکنون قصد دارد دوباره در فصای ایران و با موسیقی ایرانی این کار را دوباره از سربگیرد و شاید هم بخواهد رکود قبلی خود را با توجه به نرخ تورم از آن خود کند.

گفتنی است این آلبوم جدید وی نیز تماما آکوستیک خواهد بود و امکان این که از آهنگسازان حال حاضر موسیقی ایران نیز در تولید آن همکاری بگیرد، زیاد است.

از استادان این خواننده می توان به عبدالحسن نوروزپور و جمشید مرعشی اشاره کرد. در اواسط دهه 70 و با آشنایی به سبک زنده یاد استاد بزرگ بابک بیات،مسیر حقیقی و اصلی خود در موسیقی را یافت و با جهت گیری اصلی کار خود در موسیقی (خوانندگی و صداسازی) فصل نوینی رادر موسیقی زیر نظر استاد سید جمشید مرعشی پور در پی گرفت و پس از فوت استاد بزرگ بابک بیات ، و بعد از گذشت سالها ،بالاخره در سال 1390 آلبوم «پاییزی» را منتشر و روانه بازار موسیقی کشور کرد

بر آورد هزینه‌های اولیه‌ی تولید این آلبوم آلبوم از سوی خانم نیلام که مدیر برنامه های محمدیان است نزدیک به یک و نیم میلیارد تومان است.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: موسیقی پاپ موسیقی ایران تورم فوت موسیقی ایرانی پارس پارس نیوز نامی محمدیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۱۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا شجریان، خواننده محبوب و استاد آواز موسیقی اصیل ایران در سال ۱۳۱۹ در شهر مشهد در خانواده‌ای مذهبی متولد شد. پدرش قاری قرآن بود و صوت قرآن را از ۸ سالگی به محمدرضا که صدای خوشی داشت نیز آموخت.

به گزارش ایلنا، شجریان با اولین معلم موسیقی خود در سال ۱۳۳۶ زمانی آشنا شد که برای تحصیل به دانشسرای مقدماتی مشهد وارد شد. وی دو سال بعد علاوه بر تلاوت قرآن، برای رادیو خراسان آوازهای بدون موسیقی را نیز اجرا کرد.

شجریان که پس از دریافت دیپلم از دانشسرای عالی، به استخدام آموزش و پرورش درآمده بود از سال ۴۶ پس از چند سال تدریس در دبستان‌های مشهد به تهران منتقل شد. وی در تهران نزد اسماعیل مهرتاش درس آواز آموخت و همزمان خوشنویسی و نوازندگی سنتور را نیز پی گرفت.

اولین اجرا و ضبط صدای شجریان در پاییز سال ۴۶ در غالب برنامه «برگ سبز شماره ۲۱۶» از رادیو ایران پخش شد. اما او به دلیل اینکه پدرش می‌خواست نام «شجریان‌ها» با قرائت قرآن شناخته شود، در برنامه‌های رادیویی خود را با نام «سیاوش بیدکانی» معرفی کرد. تا اینکه در سال ۱۳۵۰ پدرش به خوانندگی آواز توسط وی رضایت داد و شجریان با نام خود در رادیو و تلویزیون حاضر شد. او در سال ۱۳۵۰ با فرامرز پایور آشنا شد و آموزش سنتور و ردیف آوازی «صبا» را نزد وی آغاز کرد.

شجریان همزمان با هوشنگ ابتهاج، شاعر پرآوازه متخلص به «سایه» آشنا شده و به واسطه وی همکاری با برنامه «گلها» در رادیو را آغاز کرد. محمدرضا شجریان در این مدت در رادیو با بزرگان موسیقی نظیر احمد عبادی، حسن کسایی، جلیل شهناز، فرهنگ شریف و فرامرز پایور قطعات بسیاری را اجرا کرد.

شجریان آموزش سبک آوازی «طاهرزاده» را از سال ۱۳۵۱ نزد «نور علی خان برومند» آغاز کرد و در سال ۱۳۵۲ نیز با عبدالله دوامی آشنا شد و ردیف آوازی وی را آموخت. او در همان سال در کنار هنرمندان بی نظیر موسیقی سنتی ایران نظیر محمدرضا لطفی، حسین علیزاده، جلال ذوالفنون و ناصر فرهنگ‌فر به عضویت مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به سرپرستی داریوش صفوت پیوست.

سال ۱۳۵۴ شجریان به همراه محمرضا لطفی و ناصر فرهنگ‌فر در «جشن هنر شیراز» کنسرت «راست پنجگاه» را اجرا کردند. محمدرضا شجریان که پیش از انقلاب سال ۵۷ رادیو ملی را مانند بسیاری دیگر از هم دوره‌های خود ترک کرد. وی به همراه محمدرضا لطفی و حمایت هوشنگ ابتهاج که او هم پس از رویداد تلخ میدان ژاله از کار در رادیو دست کشیده بود، کانون «چاووش» را بنیان گذاشت.

شجریان با کانون چاووش که اکثر اعضای آن از گروه شیدا و عارف بودند آثار بسیاری را خواند که تعداد زیادی از آن‌ها محتوای انقلابی و ملی داشتند. «شب نورد» یا (برادر نوجوونه) از چاووش ۲ و «سپیده یا ایران‌ای سرای امید» و «ایرانی به سر کن خواب مستی» از چاووش۶، «همراه شو عزیز» و «ایران خورشیدی تابان دارد» از چاووش، از جمله این آثار هستند.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899158

دیگر خبرها

  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • حضور گیلان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران
  • برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص«هفته سنه» در سنندج/رونمایی از سردیس استاد عباس کمندی
  • حمایت هزار استاد حوزه علمیه قم از بازگشت ون‌های گشت ارشاد
  • معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 
  • معماری آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است + تصویر
  • رئیسی پس از بازگشت به تهران: این سفر پیام مهمی داشت
  • تصویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان/ عکس
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت