Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@06:15:45 GMT

فعال شدن سمن‌های سلامت با شناسایی 13 نقطه محروم

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۳۲۶۱۳

به گزارش ایکنا از کرمان، مصطفی جمالی، مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد وزارت بهداشت دیروز دوشنبه، 10 اردیبهشت در نشست با معاون توسعه و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، گفت: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد کشور در مقایسه با دیگر کشورهای دنیا کم است و در حوزه برخی دانشگاه‌ها سمن فعال در حوزه سلامت نداریم که حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت یکی از این مناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه مهمترین نقش سازمان‌های مردم‌نهاد آموزش و پیشگیری است، افزود: در فعال کردن سمن‌های سلامت در کشور 13 نقطه محروم شناسایی شده که حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت یکی از این اولویت‌ها است.
سید فریدون افضلی، معاون توسعه و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز در این جلسه گفت: سلامتی از بزرگترین نعمت‌های الهی است که باید قدردان آن باشیم، حفظ سلامتی فقط در حوزه بهداشت و درمان نیست و لازم است تمامی نهادها در این راستا همکاری کنند.
وی افزود: بیماری‌های مزمن با توجه به پیشرفت‌های علمی قابل درمان هستند اما هزینه‌ها و مشکلاتی را برای بیمار ایجاد می‌کنند و بار روانی و اجتماعی برای خانواده‌ها دارد که فعال شدن سمن‌ها اقدام خوبی در رفع برخی از این مشکلات است.
معاون توسعه و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره بر لزوم فعال شدن، سمن‌های سلامت در جنوب کرمان، بیان کرد: در حال حاضر بیش از 6 هزار بیمار دیابتی، 530 بیمار تالاسمی، 485 بیمار سرطانی، 100 بیمار هموفیلی، 77 بیمار ام اس و ... در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت شناسایی شده است که این آمار لزوم فعال شدن، سمن‌ها در زمینه این بیماری‌ها را بیشتر مشهود می‌کند.
وی اظهارکرد: اغلب بیماران منطقه جمعیت‌هایی هستند که نیازمند کمک و دریافت حداقل آموزش‌ها در زمینه بیماری هستند که با فعال شدن سمن‌ها در جنوب کرمان گام مهمی در زمینه آموزش و کنترل بیماری‌ها برداشته می‌شود.
معاون توسعه و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تأکید کرد: پیگیر راه‌اندازی شعب سمن‌های سلامت در حوزه دانشگاه هستیم که در این زمینه، ساختمانی در نظر گرفته شده تا گام نخست در این راستا برداشته شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۲۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس