Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به میزان انتقال آب از کوهرنگ گفت: ۹۵ درصد آب انتقالی به استان یزد در زمینه شرب مردم استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، محسن صادقیان ، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد شب گذشته (10 اردیبهشت) در نشست هم اندیشی اصحاب رسانه استان یزد در زمینه آب رسانی و بحران آب در استان گفت: ما اعلام آمادگی داریم که در موضوعات مختلف عمرانی جلسات اطلاع رسانی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: جلسات هفتگی آب داریم که به کوچکترین موضوعات در این بخش توجه داریم که کشاورزی و صنعت و خانگی نیز برنامه ریزی های کوتاه، بلند و میان مدت نیز داریم.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد خاطرنشان کرد: ما باید با تدبیر استان یزد را از بحران ها نجات دهیم و یک قطره از آن را در کشاورزی مصرف نمی کنیم و 95 درصد آب در حوزه شرب است و 5 درصد در حوزه صنعت است.

 

صادقیان بیان کرد: برداشت زیاد از آب های شور و سخت کیفیت آب را بالا می رود که این باید با برنامه ریزی کاهش پیدا کند.

 

وی گفت: ممنوع کردن کشت های پرآب خواه، برخورد با چاه های غیر مجاز، بازچرخانی آب در بخش صنعت، تعرفه آب در بخش صنعت، محدود کردن چاه های غیر مجاز در بخش صنعت، محدود کردن پرمصرفها در بخش صنعت از جمله کلید واژه هایی است که باید به آنها بپردازیم.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد ادامه داد: استفاده از وسایل کاهنده آب و در اختیار قرار دادن مردم، محدود کردن پرمصرف های خانگی از جمله برنامه های دیگر ما است.

 

صادقیان بیان کرد: آبی که به یزد منتقل می شود 92 میلیون متر مکعب مصرف آب شرب استان یزد است که ما کمتر از 60 میلیون متر مکعب دریافت می کنیم و مابقی از سفره های زیر زمینی استفاده می کنیم که درست نیست که این مسائل امروز مطرح شود.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیمه شعبان روز ملی خلیج فارس مجلس دولت ۱۰ اردیبهشت مقام معظم رهبری جشن های نیمه شعبان مساجد برجام معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد شبستان یزد بحران آب کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۲۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: هشت طرح سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه ۱۰.۷ میلیون دلار در حال اجرا است که برای ۷۵۰ نفر اشتغال‌زایی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ناصر فخرموحدی امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، این نمایشگاه را فرصتی ارزشمند برای شرکت‌های خراسان شمالی دانست و اظهار کرد: استان در دو زمینه علاوه بر حضور تولیدکنندگان و صادرکنندگان، در زمینه زنجیره‌های ارزش راهبردی استان نیز حضور فعال داشت.

وی با بیان اینکه ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان شناسایی شده است، افزود: با هماهنگی وزارت کشور تکمیل سه زنجیره اصلی فرش، گوشت قرمز و گیاهان دارویی به صورت منسجم در دستور کار است.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: پس از شکل‌گیری دولت سیزدهم، خراسان شمالی وارد فاز جدیدی از توسعه بخش‌های مختلف شد به گونه‌ای که در حوزه سرمایه‌گذاری و اقتصادی، پایشی که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اعلام کرد، خراسان‌شمالی توانست رتبه سوم امنیت سرمایه گذاری کشور را در تابستان ۱۴۰۲ کسب کرد.

فخرموحدی اضافه کرد: نرخ بیکاری در استان از ۹.۷ درصد در سال ۱۴۰۰ به هفت درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که از میانگین کشوری که ۷.۶ درصد است نیز پایین‌تر است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ خراسان شمالی در جایگاه کشوری از حیث کاهش نرخ تورم از رتبه چهار در ابتدای سال ۱۴۰۲ به جایگاه ۲۲ کشور در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ ارتقا یافت، استان در افزایش میزان نرخ مشارکت اقتصادی از ۴۴.۷ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۴۶ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و رتبه سوم کشوری را کسب کرد.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه در زمینه سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف کشاورزی، معدنی و صنعتی نیز فعالیت چشم گیری صورت گرفته است، گفت: خراسان شمالی رتبه سوم در زمینه زعفران با سطح زیر کشت بیش از ۴۰۰۰ هکتار و ۲۲ تن تولید گل زعفران در سال، رتبه هفتم در دام سبک و رتبه دوم در سطح زیر کشت پنبه، رتبه چهارم در تولید عسل را دارد.

فخرموحدی با بیان اینکه طی سال گذشته براساس برنامه‌ریزی از سوی وزارت تعاون، ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر هدف‌گذاری ایجاد اشتغال استان بود، عنوان کرد: ۱۶ هزار و ۷۶۰ شغل جدید در استان ایجاد و ۱۲۴ درصد از هدف تعیین شده برای ایجاد اشتغال محقق شد.

وی گفت: هشت طرح سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه ۱۰.۷ میلیون دلار در حال اجرا است که برای ۷۵۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.

کد خبر 751104

دیگر خبرها

  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور