Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@15:10:50 GMT

حوزه تعلیم و تربیت نیازمند نیروی انسانی باانگیزه است

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۳۳۱۴۶

حوزه تعلیم و تربیت نیازمند نیروی انسانی باانگیزه است

به گزارش روز سه شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، حمید ملانوری در ستاد بزرگداشت مقام معلم با اشاره به نواختن زنگ سپاس معلم در این استان افزود: تجلیل از مقام معلم باید مردمی و با همکاری انجمن اولیاء و مربیان، دانش آموزان و خانواده های آنها برگزار شود.
وی تصریح کرد: جامعه ای که تحت تعلیم معلمان است، حتما باید قدرشناس باشد و هر کس باید در این حوزه به وظایف خود عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با تاکید بر اینکه تجلیل از مقام معلم باید به فرهنگ تبدیل شود اظهار کرد: رسالت معلم در حقیقت رسالت انبیاء و پیامبران است و معلم موجب می شود که انسان ها بتوانند در مسیر کمال حرکت کنند.
وی بیان کرد: هر چه پیشرفت در جامعه انسانی و بشریت انجام می شود، حاصل تلاش معلمان است و آنچه را در جامعه مشاهده می کنیم در واقع همان نمرات افراد در آزمون هایی است که در دوران مدرسه آموخته اند.
ملانوری ادامه داد: عمده اتفاقاتی که در جامعه ما رخ می دهد، به دلیل جهل مدرن و زیاده خواهی است و یکی دیگر از دلایل آن نیز بی اطلاع افراد است.
وی با تاکید بر اینکه عمده تلاش دشمنان در این است که به جامعه جوان ما ضربه بزنند گفت: امروز به اذعان تمامی فرماندهان نظامی جهان، مرزهای کشور ما بسیار امن است و قدرت دفاعی، نظامی و اطلاعاتی کشور به حدی بالا است که کشور را مقاوم کرده و دشمنان که از این مسیر نمی توانند خدشه ای به کشور و انقلاب وارد کنند، فکرها و جوانان کشور را هدف قرار داده اند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس فرموده امام راحل (ره)، حفظ حرمت مردم در جامعه از اهداف اصلی انقلاب است افزود: برای آنکه در برابر توطئه ها، فتنه ها و دشمنی های جدید مقاوم بوده و روز به روز پیشرفت کنیم باید به حوزه تعلیم و تربیت توجه ویژه ای شود تا در نهایت جامعه بسازیم که هدف اصلی انقلاب اسلامی ایران است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به اینکه اگر نیروی انسانی در آموزش و پرورش، انگیزه و روحیه لازم را نداشته باشد، بهره برداری لازم را نخواهیم داشت ادامه داد: برای تجلیل و تکریم معلمان که ارکان اصلی تعلیم و تربیت هستند باید برنامه ریزی درست، علمی، منطقی و عملیاتی داشته باشیم.
وی گفت: جریان تعلیم و تربیت، جریانی مستمر و دائمی است که در آن باید با تلاش معلمان، زمینه ای فراهم شود که دانش آموزان از مقاطع ابتدایی تحصیل با روحیه کارآفرینی و توسعه گرایانه پرورش یابند و در این زمینه باید برای دانش آموزان برنامه های مستمر داشت.
ملانوری بیان کرد: در استان کرمان با حضور 45 هزار و 300 معلم، 585 هزار دانش آموز و هفت هزار و 750 آموزشگاه و پایگاه علمی فرصت خوبی برای تعالی دانش آموزان فراهم است و باید این فرصت به نحو احسن استفاده کرد.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به کاهش اعتبارات بودجه آموزش و پرورش در سال های گذشته در کشور تصریح کرد: سال گذشته 2 هزار و 500 میلیارد تومان از 36 هزار میلیارد تومان بودجه آموزش و پرورش تحقق پیدا نکرد و با سختی توانستیم بخشی از معوقات آموزش و پرورش در حوزه های مختلف را پرداخت کنیم.
حمیدرضا دعاگویی با تاکید بر اینکه هدفمان این است که در سال 97 شفاف سازی را انجام داده و سند تحول بنیادین آموزشی را پیگیری کنیم اظهار کرد: 29 هزار 700 کلاس در سراسر استان کرمان وجود دارد که خود نشان از نقش موثر معلمین و فرهنگیان در ثبات و زمان بحران ‌ها در جامعه را خواهد داشت.
وی با تشریح برنامه های هفته معلم در استان کرمان و با بیان اینکه سال گذشته در شهر کرمان با حضور چهار هزار معلم در مصلی شهر کرمان مراسم باشکوهی با حضور استاندار کرمان برگزار شد اظهار کرد: برای انتخاب معلمان برتر در سال جاری بر اساس صلاحیت های عمومی که مورد استقبال عمومی همه فرهنگیان بوده انجام خواهیم داد.
دعاگویی با اشاره به برگزاری مراسمات نمادین در هفته معلم در شهرستان های مختلف استان انجام اظهار کرد: نگاه ما در آموزش و پرورش در هفته معلم ریالی نبوده بلکه به دنبال اجرای ایده هایی هستیم که وضعیت کنونی ایجاد شده در آموزش و پرورش را تغییر دهیم و رویکرد اصلی ما در سال جاری در هفته معلم، مطالبه گری است.
قبل از انقلاب روز معلم در 12 اردیبهشت بود و مناسبت آن، کشته شدن یکی از معلمان به نام ابوالحسن خانعلی در روز 12 اردیبهشت سال 1340 در تجمع اعتراض‌ آمیز معلمان در میدان بهارستان بود اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خبر ترور و قتل آیت الله شهید مرتضی مطهری به دست اعضای گروه فرقان (که شب قبل اتفاق افتاده بود) در 12 اردیبهشت منتشر شد و به همین مناسبت نیز همین روز دوباره به نام روز معلم نامگذاری شد.
3029
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 اداره کل آموزش و پرورش استان انقلاب تعلیم و تربیت فتنه نیروی انسانی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت: پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است.

محمدرضا معظمی گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، که به احترام نام و مجاهدت‌های این معلّم بزرگ حوزه و دانشگاه، «روز گرامی‌داشت مقام معلم» نام گرفته است، فرصتی برای تجلیل از شان والای معلم و استادانی است که عاشقانه و صادقانه در عرصه تعلیم، تربیت و پژوهش همت می گمارند.

وی خاطرنشان کرد: بی‌شک پایه و اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است؛ و با عنایت به نقش محوری و اساسی معلم در تربیت نسل جوان و اعتلای دانش و فرهنگ در جامعه، باید در نظر داشت که تکریم معلمان و اساتید، تکریم جامعه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد اضافه کرد: تولید پایدار علم و دانش و آموزش و تربیت نیروی متخصص، لازمه‌ پیشرفت و آبادانی کشورها بوده این مسئولیت سنگین بر دوش معلمان جامعه نهاده شده است. دانشگاه به عنوان اولین حلقه از زنجیره‌ تولید دانش و اساتید به عنوان مجاهدان خط مقدم این زنجیره، سزاوار تکریم و قدردانی هستند.

معظمی گودرزی بیان کرد: معلم آینه دانایی، ترجمان معرفت و نماد تعهد در تاریخ بشریت است. اوست که چگونه اندیشیدن، چگونه انتخاب کردن و چگونه زیستن را می‌آموزد.

وی ادامه داد: معلم بودن، تنها در انحصار معلومات نیست، بلکه افزون بر معلومات و تخصص، باید با هنر آزاد اندیشی عجین شده باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تصریح کرد: نقش محوری معلّمین و استادان در آگاهی بخشی به جامعه و تعلیم و تربیت نسل جوان، بر کسی پوشیده نیست و مسئولیت سنگین تولید علم و دانش، اندیشه ورزی و تربیت نیروی متخصص برای پیشرفت و آبادانی کشور عزیزمان  بر دوش آنان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است