Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@12:21:18 GMT

ویژگی‌های مدیر مهدی‌یاور و مهدی‌باور

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۳۳۶۴۴

ویژگی‌های مدیر مهدی‌یاور و مهدی‌باور

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، گفتمان دینی با موضوع «به‌سوی ظهور موعود» با حضور جمعی از طلاب، مربیان و اعضای یاوران نماز و خانواده آنان امروز، 10 اردیبهشت‌ماه در جامعةالزهرا(س) قم برگزار شد.
حجت‌الاسلام ‌و‌المسلمین محمود لطفیان سرگزی، مدیرعامل مؤسسه صحیفه سجادیه و رساله حقوقيه در این برنامه با اشاره به اینکه دین اسلام و معارف مهدویت همانند معارف همه ادیان آسمانی برای انسان، رسالت و جایگاهی را مطرح می‌کند که غوطه‌ور شدن در لذت‌های دنیایی، او را از دست‌یابی به این جایگاه اصیل دور می‌‌کند، گفت: زندگی فناپذیر این دنیا آ‌ن‌قدر ارزش ندارد که انسان مهدی‌یاور و مهدی‌باور جایگاه آخرتی خود را فراموش کرده و دنیا و انگیزه‌های دنیایی را به‌عنوان هدف اصیل و در درجه نخست اعمال و رفتار خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: در نگاه معارف مهدوی، دنیا همانند کشت‌گاهی است که انسان در دوره عمر، اعمال خود را همانند بذری در آن می‌کارد تا در سرای جاویدان ثمره و نتیجه آن را برداشت کند.
مدرس مرکز تخصصی نماز افزود: از ویژگی‌های ارزشمندی که در دایره یک مدیر مهدی‌یاور و مهدی‌باور می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد؛ رفق و مدارا به معنای نرمش است که مدیر در برخورد با مردم، افراد و نیروهای اجرایی زیر نظر خود باید همراه با آرامش، گذشت و با نوعی نرمش رفتار کند تا بتواند از تمام توان و ظرفیت آن‌ها در پیشبرد برنامه‌های تدوین‌ شده بهره بگیرد که با مراجعه به تاریخ زندگی رسول مکرم(ص) به روشنی می‌توان این معنا را در رفتار پیامبر اسلام(ص) مشاهده کرد. در واقع در کنار تعهد، نیت پاک، سرشت نیک، رفتار درست، اخلاق خوب، پاک‌ بودن و دیگر ویژگی‌های شخصیتی یک فرد، توانایی و توانمندی در راستای انجام مسئولیت از مهم‌ترین و اصلی‌ترین پایه امتیازات یک مدیر موفق در جامعه مهدوی است.
وی نظارت و مراقبت دقیق بر افراد و مجموعه را از اصول مهم اخلاق کاربردی در مدیریت از نگاه معارف مهدوی دانست و بیان کرد: بهتر است مراقبت و نظارت شکل سازمانی و ساختاری به‌خود بگیرد تا همانند خون در پیکره یک سازمان و مجموعه جریان ‌پیدا کند؛ در این صورت هیچ فردی خود را ایمن نمی‌بیند که بتواند به دلخواه و نظر شخصی خود کارها را پیش ببرد. همچنین از نگاه معارف مهدوی مشورت یکی از کلیدی‌ترین اصول، پایه‌ها و بنیان‌های اساسی در بقا و پایداری نظام اجتماعی، رمز موفقیت و کامیابی جامعه انسانی است. همان‌گونه که خداوند در آیه ۱۵۹ سوره آل عمران می‌فرماید «وَ شاوِرْهُمْ فِی الْأَمْرِ» باید با مشورت از تمام توان و استعداد افراد خود بهره برد و این امر مهم را با رواج فرهنگ مشورت به دست آورد.
لطفیان بیان کرد: اگر تغافل با بی‌قیدی، ولنگاری و بی‌تفاوتی همراه باشد، نه تنها جایز نیست بلکه از دیدگاه معارف مهدوی ناپسند شمرده شده است؛ تغافل، مدیر را از درگیری‌های بی‌مورد، وقت‌کش و اعصاب خوردکن باز می‌دارد و با سالم‌سازی در فضای برخوردها به مدیر فرصت می‌دهد تا به کارهای اساسی بپردازد و با صبر، تحمل و بردباری به هدف‌های الهی دست پیدا کند.
مدرس مرکز تخصصی نماز در پایان عنوان کرد: صبر از صفات اخلاقی است که جایگاه بالایی در صفات ناب اخلاق انسانی دارد و صبرورزی در راه پرورش و تأمین نیروی انسانی کارآمد و مورد نیاز، در برخورد با مشکلات و ناملایمات پیش‌بینی نشده و ناخواسته، در برابر وسوسه‌ها و دسیسه‌های شیطانی از طرف شیاطین انسی و درونی مورد تأیید قرآن و اهل بیت(ع) است.

یادآور می‌شود، در این برنامه از حمیده لطفیان سرگزی، مدرس ممتاز و برگزیده صحیفه سجادیه و رساله حقوقيه با اهدای لوح تقدیر، تشکر و قدردانی شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۳۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«چندهیچ» نمایشنامه خوانی می‌شود/ سرانجام وقایع جنگ در پنج گویش

به گزارش خبرنگار مهر، «چندهیچ» به نویسندگی مریم یاسین‌زاده و کارگردانی رومینا مهدوی که نگاهی متفاوت به جنگ دارد و روایتی از سرانجام وقایع جنگ با پنج گویش مختلف است، در پردیس تئاتر شهرزاد نمایشنامه خوانی می شود.

رومینا مهدوی کارگردان این نمایشنامه‌خوانی در این باره توضیح داد: در این وضعیت که دل نگرانی‌های زیادی برای جنگ وجود دارد خواستم با اجراخوانی این نمایشنامه از همه جوانب تاثیرات جنگ در زندگی مردم آگاه شویم. به امید روزی که صلح در تمام جهان برقرار باشد.

این اجراخوانی به صورت محدود و در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود. تارا قبادی، پویا رجبی، حسین ملکی، سروشا فاضلی، غزل کوچک‌بیگ و مهیار کشاورز نقش‌خوان‌های این اجرا هستند.

دیگر عوامل این نمایشنامه‌خوانی عبارتند از دستیار کارگردان: مهسا کرم وندی، روابط‌عمومی: هما اعرابی، آهنگساز: ارشیا مستوفی، پوستر و تبلیغات: سهیل فلاح و عکاس: پرنیا خوشرو.

کد خبر 6090085 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • سرمربی تیم ملی والیبال: هیچ قولی نمی دهم؛ باور نمی کنم سفارش شده باشم
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • «چندهیچ» نمایشنامه خوانی می‌شود/ سرانجام وقایع جنگ در پنج گویش
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • صدای دایی و مهدوی‌کیا خیلی زود از سکه افتاد!
  • (عکس‌) علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • (تصویر) وقتی علی دایی خواننده شد!