Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت علم کره‌جنوبی اعلام کرد که این کشور ۶۲۶ میلیون دلار در سال جاری میلادی روی تحقیق و توسعه و همچنین تجاری‌سازی فناوری نانو سرمایه‌گذاری خواهد کرد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، براساس اظهارات وزیر علوم کره جنوبی، این کشور ۶۶۹.۳ بیلیون وون (۶۲۶ میلیون دلار) روی تحقیق و توسعه و تجاری‌سازی فناوری نانو در سال جاری میلادی سرمایه‌گذاری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این سرمایه‌گذاری در حوزه‌هایی که بیشترین تأثیر تجاری را دارد، صورت می‌گیرد. از جمله این حوزه‌ها می‌توان به نانومواد اشاره کرد که قابل استفاده در هوش مصنوعی، اطلاعات بزرگ و اینترنت اشیاء است.

بخشی از این بودجه برای حمایت از ادوات نانوالکترونیک سه بعدی، حسگر برای اینترنت اشیاء، زیست‌مکانیک و الیاف هزینه می‌شود. این رقم نسبت به سال گذشته که ۶۴۸.۳ بیلیون وون بوده اندکی افزایش داشته است. در سال ۲۰۱۷، در مجموع ۱۱۳۳ پتنت در حوزه‌ی فناوری نانو در آمریکا به ثبت رسیده است. براساس اظهارات وزارت علوم کره‌جنوبی، برنامه دراز مدت این کشور رسیدن به ۵۰۰۰ پتنت در سال ۲۰۲۵ است.

این سرمایه‌گذاری به کره‌جنوبی کمک می‌کند تا به رتبه‌ی سوم در حوزه‌ی فناوری نانو در سال ۲۰۲۵ برسد، جایی که آمریکا و ژاپن بالاتر از این کشور قرار دارند. این کشور قصد دارد تا سرمایه‌گذاری سالانه‌ی خود را به رقم ۸۸۰ بیلیون وون در سال ۲۰۲۵ برساند.

براساس گزارش OECD، سال گذشته، کره جنوبی در منطقه APAC برای سرمایه‌گذاری مستقیم دولتی و حمایت از تحقیق و توسعه کسب و کار‌ها با وضع قوانین مالیاتی، رتبه‌ی اول را کسب کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۴۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان

اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان از قراردادی به ارزش ۴۴ میلیون دلار میان هیئت تجاری افغانستان و این کشور خبر داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، هیئت تجاری افغانستان در سفر سه روز به تاشکند با اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان قراردادی به ارزش 44 میلیون دلار به امضا رساند.

براساس گزارش «تایمز آسیای مرکزی» کابل و تاشکند در حال برنامه ریزی برای تشکیل شورای تجاری ازبکستان-افغانستان هستند که 18 شرکت افغان از اعضای آن خواهند بود و ارزش بازار واردات افغانستان را به هفت میلیارد دلار نیز می‌رساند.

در این گزارش آمده است بیشترین درخواست واردکنندگان محصولات کشاورزی، محصولات غذایی فرآوری شده، منسوجات، چرم، قطعات برقی و مصالح ساختمانی است.

طرح ازبکستان برای کریدور لجستیکی از افغانستان به آسیای مرکزیتعیین سفیر جدید طالبان در ازبکستانتلاش ازبکستان برای گسترش همکاری اقتصادی با افغانستان

گفتنی است طی دو سال گذشته ازبکستان از جمله کشورهایی است که با افغانستان روابط تجاری و اقتصادی نزدیکی داشته است.

توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری، رفع موانع سرمایه‌گذاری‌ و حل مشکلات تجاری، ایجاد سهولت در ترانزیت کالاها، کاهش تعرفه ترانزیتی، ایجاد کریدور حمل و نقل و لجستیک از افغانستان به کشورهای آسیای مرکزی را می‌توان به عنوان برنامه‌های گشایش روابط تجاری میان کابل و تاشکند نام برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند