Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

بهزاد ولی‌زاده در گفت‌وگویی، با اشاره به ممنوعیت تولید، توزیع و واردات سیگارهای طعم‌دار، الکتریکی و تنباکوهای جویدنی، بیان کرد: تمام این محصولات قاچاق هستند و وزارت بهداشت به هیچ وجه آنها را تایید نکرده است. مصرف این نوع دخانیات بسیار پرخطر است و از سال ۸۴ نیز ورود، تولید، توزیع و هرگونه فعالیت مرتبط با آنها  ممنوع اعلام شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت صنعت نیز بخشنامه‌ای در این زمینه صادر کرده است.

ولی‌زاده با بیان اینکه در زمینه تبلیغ  این محصولات از فقر اطلاعاتی مردم سوء استفاده می‌شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشتر این محصولات از طریق اینترنت به فروش رسانده می‌شوند، همیشه با پلیس فتا در این زمینه مکاتبه  می‌کنیم و این موارد را برای پیگیری و برخورد گزارش می‌دهیم. بررسی بیشتر مواد مورد استفاده در این  نوع دخانیات، در دستور کار  قرار گرفته است؛ چون امکان استفاده از مواد روانگردان و مخدر در آنها وجود دارد. در عصاره‌هایی که برای تولید آنها استفاده می‌شود ممکن است هرچیزی وجود داشته باشد. ما این موضوع را به ستاد مبارزه با قاچاق کالا نیز اعلام کرده‌ایم.  

مسئول دبیرخانه ستاد کنترل و مبارزه با دخانیات وزارت بهداشت درباره روش‌های تشخیص سیگارهای قاچاق توضیح داد و گفت: تصاویر هشدار دهنده بهداشتی  همراه با پیام‌های مصوب و همچنین شناسه کالای وزارت صنعت، دو مشخصه ویژه سیگارهای مجوزدار هستند. در غیر این صورت  قاچاق هستند و معلوم می‌شود که هیچ نظارتی روی آنها صورت نگرفته است؛ به همین دلیل امکان بروز هر نوع عارضه‌ای وجود دارد.  مردم باید از خرید هر نوع محصول قاچاق خودداری کنند. ما نمی‌گوییم سیگارهای قاچاق خطر بیشتری نسبت به نمونه مجاز آن دارند، اما با توجه به اینکه محصول قاچاق هیچ مسیر نظارتی را طی نکرده،   ممکن است موادی در آن استفاده شده باشد که سلامتی را به خطر اندازد.

 میزان قاچاق سیگار کاهش یافت 

ولی‌زاده با بیان اینکه گزارش‌های وزارت صنعت از کاهش قابل توجه قاچاق سیگار خبر می‌دهد، افزود: در برنامه پنجم توسعه، وزارت صنعت برای مبارزه با قاچاق کالای دخانی، سیاست تبدیل میزان واردات به تولید داخل را  با هدف کنترل قاچاق در پیش گرفت. با اینکه وزارت بهداشت از راه‌اندازی صنعت تولید دخانیات در کشور رضایت ندارد و از ورود صنایع بین‌المللی تولید دخانیات در کشور ابراز نگرانی کرده است، اما به دلیل اینکه  این بند قانونی بود، وزارت صنعت نیز آن را اجرا کرد.

مسئول دبیرخانه ستاد کنترل و مبارزه با دخانیات ادامه داد: برای اجرای قانون، این حجم از واردات دخانیات به تولید داخلی تبدیل شد؛ بنابر این اگر در بازار داخل، نمونه قاچاق یکی از انواع برندهای سیگاری که در کشور تولید می‌شود، پیدا شود، تولیدکننده باید تا ۳۳ برابر ارزش کالای کشف شده جریمه بپردازد؛  یعنی آنها باید نظارت خود را بر ورود کالای قاچاق در کشور تشدید کنند.

انتهای پیام

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۵۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۳۱ هزار و ۹۲۰ نخ سیگار قاچاق در کرمان

سرهنگ امین یادگارنژاد گفت: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ۲ عملیات جداگانه از یک دستگاه اتوبوس و یک  مغازه، ۳۱ هزار و ۹۲۰ نخ سیگار قاچاق کشف و تحویل انبار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان دادند.

وی افزود: بدین منظور ۳ متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی کرمان معرفی شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از مردم خواست در صورت اطلاع از هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص جرائم و مفاسد اقتصادی با تلفن ۰۹۶۳۰۰ سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی تماس بگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کشف محموله سیگار قاچاق در میامی
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • کشف ۳۱ هزار و ۹۲۰ نخ سیگار قاچاق در کرمان