Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رییس پلیس فتا استان خوزستان گفت: امروزه هنجار­شکنی به صورت فحاشی در فضای مجازی و شبکه­‌های اجتماعی حرکت زشتی است که متاسفانه به کرات شاهد آن هستیم.

 سرهنگ حسنوند در این زمینه  اظهار کرد: داشتن هویت­‌های مجازی و غیر واقعی در فضاهای مجازی یکی از ویژگی‌های پرکاربرد این فضا است که یک فرد می‌تواند با حساب­‌های کاربری متفاوت در قالب هویت­‌های مختلف در این فضا حضور داشته باشد و بدون آن که هویت واقعی خود را آشکار کند به فعالیت ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به واسطه همین هویت‌های مجازی است که فرد هیچ ترس و ابایی ندارد و گمان می­‌کند در صورت شکستن خطوط قرمز اخلاقی و اجتماعی نیز، هرگز مورد مواخذه، سرزنش و یا مجازات واقعی قرار نمی‌گیرد و شبیه آنچه در فضای حقیقی اتفاق می‌افتد را تجربه نخواهد کرد و سبب آن می‌شود که اشخاص خیلی راحت‌تر از فضای حقیقی اخلاقیات را زیر پا می‌گذارند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: در همین مورد خانمی ساکن یکی از شهرهای استان به این پلیس مراجعه و بیان داشت اشخاصی ناشناس در فضای مجازی از طریق شبکه‌های اجتماعی و همچنین پیامک اقدام به ارسال پیام‌های توهین آمیز و فحاشی به من نموده که باعث سلب آسایش و به خطر افتادن آبروی اینجانب گردیده است .

سرهنگ حسنوند تصریح کرد: در ادامه ضمن تشکیل پرونده، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت و با بررسی­‌های بعمل آمده و اقدامات فنی صورت گرفته و نیز استعلام از مراجع ذیربط هویت متهم شناسایی شد.

وی افزود: با احضار متهم در این پلیس در خصوص موضوع پرونده و شکایت شاکی از وی تحقیق بعمل آمد و با بازجویی‌های فنی به بزه انتسابی اعتراف کرده ‌و بیان داشت با توجه به اختلافات خانوادگی با شاکی و به قصد انتقام جویی اقدام به ارسال پیام‌های توهین آمیز و فحاشی به وی نمودم و هیچگاه فکر نمی کردم شناسایی شوم، در مرحله بعد با ثبت اظهارات وی پرونده تکمیل و متهم روانه دادسرا گردید.

رییس پلیس فتا خوزستان با بیان اینکه نباید اختلافات خانوادگی و فی‌مابین افراد به فضای مجازی کشیده شود، گفت: کشیدن این اختلافات به فضای مجازی به هر نیت و تفکری( هتک حیثیت، اخاذی) و به هر شکل و صورتی ( انتشار در شبکه های اجتماعی به صورت عمومی یا ارسال برای خود فرد) تخلف محسوب شده و فرد خاطی باید در برابر قانون پاسخگوی اعمال و رفتار خود باشد.

وی به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان اختلافات و مشکلات فی‌مابین خود را به فضای مجازی نکشید و در این فضا اخلاق مدار باشید.

سرهنگ حسنوند در پایان خاطرنشان کرد:از شهروندان می‌خواهیم‌، در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

باشگاه خبرنگاران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس فتا علیه فروشندگان و تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی