Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ارتباطات از اتمام فاز نخست پروژه شبکه علمی کشور خبر داد و گفت: تا پایان اردیبهشت ماه ۳۰ دانشگاه کشور به این شبکه متصل می شوند.

به گزارش قدس آنلاین، در پاسخ به آخرین وضعیت شبکه علمی کشور و لزوم اتصال دانشگاهها به یکدیگر برای اشتراک گذاری اطلاعات علمی اظهار داشت: تا پایان اردیبهشت ماه جاری ۳۰ دانشگاه به شبکه علمی کشور متصل می شود و این پروژه فاز عملیاتی خود را آغاز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به هدفگذاری صورت گرفته برای فاز نخست اجرای این پروژه تاکید کرد: در این فاز امکان اتصال ۳۰ دانشگاه به یکدیگر و اشتراک گذاری منابع علمی فراهم شده است.

وی با بیان اینکه مطابق با این برنامه ریزی ۵۰ درصد هزینه پهنای باند از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به دانشگاهها تخفیف داده می شود، ادامه داد: تلاش این است که این پروژه ملی، با همکاری وزارت ارتباطات و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی به ثمر بنشیند.

سرائیان با تاکید براینکه در این فاز، ۳۰ دانشگاه از نقاط مختلف کشور به یکدیگر متصل می شوند و تنها دانشگاههای تهران مدنظر نیستند، ادامه داد: پس از این فاز، به سرعت فازهای بعدی پروژه نیز در جریان قرار می گیرند و امیدواریم این شبکه به زودی سرویس دهی خود را آغاز کند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پاسخ به سوالی مبنی بر انتقاد وزیر ارتباطات از پیمانکار پروژه و لزوم تغییر شرایط پروانه بهره برداری از آن، تاکید کرد: تمامی تلاش این است که این پروژه توسط پیمانکار فعلی وارد فاز عملیاتی شود و ما در این زمینه کمک های مدنظر را به این پیمانکار خواهیم داشت. فعلا تغییری در اجرای این پروژه ایجاد نشده است.

به گزارش مهر، شبکه علمی کشور با نام «شبکه دانشگاهی» نخستین بار در سال ۷۳ برای ارتباط مستقل دانشگاهها با یکدیگر از سوی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی مطرح شد اما شکل اجرایی به خود نگرفت. پس از آن در سال ۷۹ بار دیگر این شبکه با هدف اتصال شبکه های دانشگاهی با سرعت ۲ مگابیت بر ثانیه پایه ریزی شد که البته در آن سال نیز به اجرا درنیامد و در نهایت سال ۸۵ با تعریف دیگری با نام «شبکه علمی» به عنوان یکی از ارکان شبکه ملی اطلاعات وارد مرحله عملیاتی شد.

از آن سال تاکنون، این شبکه که قرار بوده امکان اتصال دانشگاهها به یکدیگر و نیز دسترسی به منابع علمی و تحقیقاتی را از طریق بستری پرسرعت و امن برای دانشگاهها فراهم کند، موفق به اجرا و سرویس دهی نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۹۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ، باتوجه‌به گسترش روزافزون فعالیت‌ها و خدمات در فضای مجازی، شناخت، تجزیه‌وتحلیل و در کل پژوهش در حوزه فضای مجازی اهمیت ویژه‌ای در دنیا پیدا کرده است. در این راستا و به دلیل فقدان پژوهش متمرکز بر روی وب در کشور، ایده‌ای با نام «وب پژوهی» از سال ۹۴ در دانشگاه علم و فرهنگ شکل گرفت.

خوشبختانه موضوع «وب پژوهی» مورد استقبال جامعه علمی کشور قرار گرفته است و مقالات و پژوهش‌های متعددی به زبان‌های فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌های معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است.

کد خبر 6087272

دیگر خبرها

  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • فیلم| ساخت یکی از ۴ پروژه‌‌ برتر جهان توسط مهندسان ایرانی
  • اجرای عملیات احداث وتکمیل کمربندی آران و بیدگل به طول ۴۶ کیلومتر
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • استقبال پرشور از رئیس جمهور در قدیمی‌ترین دانشگاه لاهور
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی