Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرید سلاح های آمریکا توسط کشورهای ثروتمند خلیج فارس تأثیر شگرفی بر اقتصاد آمریکا دارد و منبع درآمد قابل توجهی برای آمریکا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ globalresearch نوشت: آمریکا برای ترساندن جهان عرب به ایران قدرتمند نیاز دارد.آمریکا برای ترساندن مدام کشورهای خاورمیانه عمدتا عربستان سعودی، امارات و بحرین به ایران قدرتمند نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از تهدید کشورهای خلیج فارس و فروش سلاح های آمریکایی به آنها، تبدیل خاورمیانه به یک انبار بزرگ سلاح های آمریکایی است.

  منابع دیپلماتیک تأیید می کنند که ایران به جز اسرائیل هرگز به عربستان سعودی یا هر کشور دیگری در خاورمیانه اعلان جنگ نکرده است. همه می دانند که اسرائیل دانشمندان هسته ای ایران را ترور کرد.   استقرار آمریکا از زمان ظهور انقلاب اسلامی در سال 1979، نیاز به یک دشمن خیالی داشته است که بتواند کشورهای ثروتمند خلیج فارس را تهدید کند. خرید سلاح های آمریکا توسط آنها تأثیر شگرفی بر اقتصاد آمریکا دارد و منبع درآمد قابل توجهی برای آمریکا است. این بستگی به موفقیت ایران در خارج ماندن از مدار حاکمیت آمریکا در چهار دهه گذشته دارد.    دونالد ترامپ ادعا کرد: "بسیاری از کشورهای خاورمیانه بدون حمایت آمریکا بیش از یک هفته دوام نمی آورند."   ترامپ به وضوح، به نقش خود در کشورهای خلیج فارس به عنوان دوست و در عین حال، دشمن اشاره کرد. در واقع، اگر کشورهای ثروتمند حاضر به تسلیم شدن در برابر تهدید ترامپ نشوند، خطر واقعی آمریکا است.   رئیس جمهور آمریکا بسیار صادقانه گفت: "من پول، پول، پول می خواهم. کشورهای خلیج فارس پول زیادی دارند و من آن را می خواهم."   ترامپ، هنگام معامله با کشورهای خلیج فارس، به مرد تشنه ای می ماند که آب شور می نوشد: هر چه بیشتر بنوشد، بیشتر به آن نیاز دارد. ترامپ، با وجود قراردادهای تسلیحاتی ده ها میلیارد دلاری با کشورهای خلیج فارس، راضی نیست و حمایت مالی بیشتر و بیشتری را طلب می کند. به همین دلیل است که ترامپ، ایران را به عنوان منبع تهدید دائمی به تصویر می کشد تا بتواند اهداف مالی سیرنشدنی خود را دنبال کند.   اگر به اتهامات رئیس جمهور آمریکا در مورد سوریه بپردازیم، وی ادعا کرد که هدف از حضور نیروهایش جلوگیری از گسترش روابط ایران و سوریه و ارتباط آن با عراق است. در واقع، این به وضوح گفتاری دروغ است؛ چرا که در واقع این اولین بار از سال 1979 (سال پیروزی انقلاب اسلامی) است که تهران بعد از آزادی ابوکمال، از لحاظ فیزیکی به بغداد، دمشق و بیروت پیوسته است. این بهانه ای مناسب برای تلکه کردن بیشتر عربستان سعودی، امارات و شاید قطر است تا کشورهای عربی بر حضور آمریکا در سوریه سرمایه گذاری کنند حتی اگر از آن سود نبرند.   ترامپ برای بازسازی آنچه که از نیروهای آمریکایی تقریبا به طور کامل در شهر رقه نابود شده است، پول بیشتری درخواست می کند. رئیس جمهور آمریکا با وانمود کردن اینکه از مردم محلی حمایت می کند، کشورهای نفت خیز عرب را مجبور به بازسازی زیربنای خود در شمال شرق سوریه می کند. اعراب متوجه هستند که آمریکا و فرانسه (که نیروهایشان در شمال سوریه رو به افزایش است) در هنگام حملات سنگین از سوی مردم محلی که واقعا با نیروهای اشغالگر مبارزه می کنند، مشابه آنچه در لبنان در دهه 80 اتفاق افتاد، بیرون خواهند آمد.   با وجود اظهارات متناقض ترامپ (بیرون خواهیم کشید ... خارج نخواهیم شد؟) آیا نیروهای خود را حفظ می کند؟ حملات علیه این نیروها دیر یا زود انجام خواهد شد. به نظر می رسد که نیروهای آمریکایی و فرانسوی تمایلی به درس گرفتن از تاریخ ندارند و آنچه در بیروت در سال 1983 اتفاق افتاد را نادیده می گیرند. در آن زمان، ایران آنجا بود، حضور در لبنان و اکنون حضور در سوریه...     انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۳۹۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد

به گزارش خبرنگار مهر، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، امروز در نشست خبری در محل ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) اظهار کرد: روز ملی خلیج فارس را تبریک می‌گویم؛ خلیج فارس بخشی از هویت انکارناپذیر و تاریخی ما است؛ ایران همواره منادی تحکیم دوستی‌ها میان برادران منطقه و حوزه خلیج فارس بوده است.

وی افزود: دولت‌های منطقه این توانمندی را دارند که با همکاری مشترک، گام‌های لازم برای توسعه پایدار و شکوفایی در منطقه را بردارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری نمایشگاه اکسپو، گفت: برگزاری این نمایشگاه با مشارکت گسترده تجار و بازرگانان کشورهای مختلف، نشان‌دهنده آن است که ایران در کنار عزم و اراده جدی برای توسعه سیاسی و ایفای نقش موثر و هم‌افزا برای تحکیم ثبات و امنیت در منطقه، به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع مشترک با همه دولت‌ها هم اهتمام ویژه دارد.

کنعانی ادامه داد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با همکاری نزدیک وزارت امور خارجه، وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت از هفت ماه پیش کلید خورد. مقامات عالی ۲۴ کشور در سطوح مختلف و ۲هزار تاجر منتخب و برگزیده، در این نمایشگاه حضور یافتند؛ همچنین نمایندگان تجاری بیش از ۱۰۰ کشور در این نمایشگاه حضور دارند.

وی تصریح کرد: این نمایشگاه از ۷ گروه تجاری، شیلات، گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، صنعت ساختمان، فنی و .. تشکیل شده است.

در حال تکمیل...

کد خبر 6091864 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب مقابل ایران
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • بزرگداشت روز ملی خلیج فارس در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان است
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • تنگسیری: آمریکایی‌ها دیگر جایی در خلیج فارس ندارند + فیلم
  • آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی