Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@15:01:30 GMT

نیازمند ورود شورا به توزیع آرم طرح ترافیک خبرنگاران هستیم

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۴۰۲۶۲

نیازمند ورود شورا به توزیع آرم طرح ترافیک خبرنگاران هستیم

مدیر‌مسئول روزنامه حمایت با انتقاد از شیوه توزیع آرم طرح ترافیک توسط شهرداری تهران گفت: بهترین پیشنهاد را رئیس انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه‌نگاران ایران به رئیس شورای شهر داده است و شورای شهر باید به این مقوله ورود کند.

خبرگزاری تسنیم: حسام‌الدین برومند عملکرد شهرداری تهران در توزیع سهمیه آرم طرح ترافیک رسانه‌ها را ضعیف ارزیابی کرد و گفت: کاهش میزان سهمیه طرح ترافیک رسانه‌ها مورد انتقاد بسیاری از فعالان رسانه‌ای قرار گرفته است که به عقیده من شورای شهر باید به این موضوع ورود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر‌مسئول روزنامه حمایت با تأکید بر اینکه امروز با شرایطی مواجه هستیم که پایتخت، شهردار ندارد و توسط سرپرست اداره می‌شود، گفت: بر این اساس بهتر است در این شرایط، برای رفع چالش ایجاد شده براساس «نامه رئیس انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه‌نگاران ایران به محسن هاشمی» عمل کنیم و شورای شهر وارد پیگیری این موضوع شود.

وی افزود: شورای شهر تهران حداقل می‌تواند با لحاظ کردن یک رویه معقول و کارشناسی‌شده، سهمیه رسانه‌ها را تعیین کند و دور از تصمیمات احساسی، اقدام به توزیع آرم طرح ترافیک که می‌تواند با توجه به قرارگیری ادارات و سازمان‌های مختلف اعم از دولتی و غیردولتی در طرح ترافیک، یکی از ملزومات کار رسانه‌ای‌ها باشد، کند.

برومند با بیان اینکه اگر شورای شهر به این مسئله ورود نکند بر روی کار رسانه‌ها و خروجی آن‌ها تأثیرگذار خواهد بود، عنوان کرد: قطعا خبرنگار نمی‌تواند در اتاقی دربسته بنشیند و اقدام به تهیه خبر و گزارش کند؛ لازمه این حرفه حضور در جامعه است.

وی افزود: شورای شهر اگر ورودی به میزان سهمیه اختصاص یافته به خبرنگاران در مقایسه با دیگر اصناف داشته باشد، متوجه می‌شود میزان سهمیه رسانه‌ها چه اندازه کم است؛ سنجش این موضوع هم کار پیچیده‌ای نیست و با یک فرمول ساده می‌شود این آمار را استخراج کرد.

مدیر‌مسئول روزنامه حمایت بار دیگر با بیان اینکه اگر سهمیه طرح ترافیک رسانه‌ها کاهش یابد از میزان حجم گزارش‌ها و کیفیت کار نیز کاسته می‌شود، ابراز کرد: ما در رسانه‌ها با موضوع «تفکیک حوزه‌ها» مواجه هستیم و لذا در شرایطی که سهمیه طرح ترافیک کاهش یابد، مجبور هستیم به یک عده خبرنگار طرح ترافیک برای تردد در سطح شهر و تعامل با سازمان‌های زیرمجموعه‌اش ندهیم و این موضوع به کار رسانه‌ای لطمه می‌زند.

وی خاطر نشان کرد: این موضوع جزو مسائل حرفه‌ای و شفاف است؛ لذا نمی‌دانم مسئولانی که اقدام به توزیع و کاهش سهمیه رسانه‌ها کرده‌اند با چه دیدگاهی این کار را انجام داده‌اند.

او یادآور شد: با توجه به این مسائل شفاف و روشن، می‌توان فرمول مشخصی برای توزیع آرم طرح ترافیک در نظر گرفت تا چالش‌های به وجود آمده را حل کرد. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003OJZ

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها

مسعود شفیعی در تشریح مصوبات یکصد و نود و دومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور گفت: در این جلسه که با حضور اعضای شورای عالی در محل وزارت کشور تشکیل شد، موضوع مشخصات خودرو‌های برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی مورد بحث و بررسی قرار گفت و نهایتا تصمیمات لازم اتخاذ شد.

وی افزود: پیرو تصویر ضوابط وسایل نقلیه برقی برای خدمت در ناوگان تاکسی شهری در این جلسه بر اساس توجیهات ارائه شده توسط اتحادیه با عنایت به نبود تجربه‌ای قبلی از عملکرد خودرو‌های برقی و لزوم احتیاط در بهره‌برداری از آنها، اتحادیه حمل و نقل مسافری کشور با کمک پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران ضمن بررسی مشخصات مصوب، پیشنهاداتی را مطرح کردند.

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور ادامه داد: در این پیشنهادات آمده خودرو‌های برقی معرفی شده باید شرایط اخذ شماره انتظامی برای خودرو‌های شخصی را داشته باشند. همچنین خودرو‌های برقی معرفی شده باید سایر الزامات مربوط به خودرو‌های مناسب احتراقی را درخصوص ناوگان تاکسی شهری احراز کنند و در بحث ضوابط پیشران خودرو، مشخصات ارائه شده ملاک عمل قرار گیرد.

تعیین سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها

وی تأکید کرد: احراز انطباق شرایط خودرو با ضوابط مصوب از طریق دبیرخانه شورای عالی ترافیک صورت خواهد پذیرفت. همچنین مقرر شد سقف تعداد ناوگان تاکسی برقی در هر شهر و تعداد پروانه صادره برای این نوع ناوگان مناسب با زیرساخت‌های ایجاد شده خصوصا تعداد ایستگاه‌ها و رابط شارژ که از سوی شهرداری‌های ذی‌ربط به دبیرخانه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور اعلام می‌شود، توسط این شورا تعیین خواهد شد. اعضای شورای عالی بر ضرورت ارائه کلیه خدمات پیشتیبانی این ناوگان توسط خودروسازان ذی‌ربط خصوصا باطری‌های به کار رفته حداقل به مدت ۱۰ سال از تاریخ واگذاری تأکید کردند.

مدیر کل دفتر حمل و نقل وزارت کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود درخصوص ممیزی ناوگان حمل‌ونقل دانش‌آموزی نیز گفت: بر اساس مواد «۸» و «۳۸» آیین‌نامه اجرایی حمل و نقل دانش‌آموزی، ضوابط و علائم ممیزی ناوگان حمل‌ونقل دانش‌آموزان مطابق بند دوم از مصوبه یکصد و چهل و ششمین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور معتبر و ملاک عمل خواهد بود.

وی افزود: پیرو پیشنهادات دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی درخصوص هماهنگ‌سازی فرایندی هر چه بیشتر بین مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک با مطالعات جامع شهرسازی و بر اساس مباحث مطرح شده، مواردی به تصویب شورای عالی ترافیک کشور رسید. با عنایت به وجود ترس و پیچیدگی‌های فنی فرایندی در نحوه برقراری این هماهنگی جهت تحقق همزمانی انجام این دو نوع مطالعات؛ مقرر شد کمیته مشترکی با حضور نمایندگان شورای عالی معماری و شهرسازی شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به بررسی و ارائه راهکار‌های عملیاتی که بتواند ضمن توجه جدی به ملاحظات شهری در تصمیمات کمیسیون ماده پنج شورای عالی شهرسازی و معماری زمینه انجام همزمان مطالعات جامع و حمل‌ونقل شهری را با مطالعات جامع شهرسازی به صورت فرایندی تدوین و جهت پیاده‌سازی، پیشنهاد نمایند.

شفیعی تأکید کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در راستای تکمیل هر چه سریع‌تر پروژه منوریل قم، پس از ارائه گزارشی از ظرفیت فعلی پیشرفت این پروژه و مروری بر مصوبات قبلی شورای عالی ترافیک درخصوص شبکه ریلی شهر قم، مواردی درخصوص اقدامات مدیریت شهری قم در راستای تسریع در فعالیت‌سازی پروژه و همچنین زمینه‌سازی در تأمین واگن‌ها و مجوز‌های مربوطه از طرف سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و سازمان برنامه و بودجه مورد تأکید قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • (ویدئو) رئیس شورای شهر: تغییری در طرح ترافیک ایجاد نمی‌شود
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • سنگ اندازی مافیای خودرو برای ورود خودروهای برقی به کشور