Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس با بیان اینکه مهاجرت در روستاهای کشور از وضعیت خوبی برخوردار نبوده است، گفت: باید برای رونق اقتصادی روستاها تسهیلات ارزان‌قیمت در نظر گرفته شود، که در این زمینه توجه کمتری صورت گرفته است. ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۸ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علی لاریجانی ظهر امروز در نخستین جلسه کمیته برنامه‌ریزی قم که در تالار معصومیه فرمانداری برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت امام زمان(عج) اظهار داشت: امیدواریم در این میلاد فرخنده موردعنایت ویژه امام عصر(عج) واقع شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پروژه‌های آب‌رسانی و گازرسانی به روستاهای استان گفت: گزارش‌هایی که ارائه شد نشان‌دهنده آن است که حرکت خوبی در زمینه گازرسانی و آب‌رسانی به روستاهای قم آغازشده و در حال اتمام است، اما مشکل آب در کشور بسیار جدی است و یکی از معضلاتی که در کشور با آن مواجه هستیم حل بحران آب است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با توصیه به‌صرفه جویی مردم در استفاده از آب ابراز کرد: در سال‌های گذشته تدابیری برای آب شیرین شده اما باید صرفه‌جویی جدی در این زمینه داشته باشیم، از رادیو و تلویزیون نیز در جهت فرهنگ‌سازی صرفه‌جویی آب خواهان آن هستیم که با جدیت این مسئله را دنبال کند.

لاریجانی با اشاره به ظرفیت روستاهای استان قم گفت‌: وضعیت روستاها از نظر زیرساختی باید بهبود یابد، اگر ما زیرساخت‌ها را درست کنیم می‌توانیم در جهت حل مشکل آب‌رسانی و گازرسانی به مناطق مختلف قم بهتر عمل کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گازرسانی و آب‌رسانی را دو پروژه مهم در روستاها بیان و افزود: از محل تبصره مالیات بر ارزش‌افزوده باید اعتبارات لازم تخصیص یابد، البته در حال حاضر در زمینه زیرساختی توجه جدی به روستاها می‌شود.

لاریجانی با تأکید بر وضعیت اقتصادی روستاها گفت: به این دلیل که چرخه اقتصادی مردم کار نمی‌کند این مسئله سبب مهاجرت روستاییان به شهر می‌شود، اگر کشاورزی که 4 فرزند دارد و در روستای محل زندگی‌اش معدنی هست اجازه کار در معدن به این روستاییان داده شود دیگر شاهد مهاجرت به شهرها نخواهیم بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی کمک به روستاها را منحصر به ساختن ساختمان دهیاری ندانست و خاطرنشان کرد: باید در همه زمینه‌ها سرمایه‌گذاری صورت بگیرد و ازنظر زیرساختی به حل مشکلات در روستاها پرداخت.

لاریجانی با تأکید بر آبادانی تمامی روستاها گفت: اگر به روستاها گازرسانی و آب‌رسانی انجام دهیم اما زمینه‌های رونق اقتصادی را برایشان فراهم نکنیم مردم در روستا نمی‌مانند و باید اعطای تسهیلات به روستاها به نحو احسن انجام گیرد.

وی ابراز کرد: با توجه به کمبود آبی که در قم هست راهی جز استفاده از سیستم گلخانه‌ای در روستاهای قم نیست، تسهیلات ارزان قیمت می‌توانند به انجام سیستم‌های گلخانه‌ای کمک کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکل آنفلوانزای مرغی در روستاهای قم، گفت: این بیماری بسیاری از مرغداری‌ها را ضربه‌فنی کرد، باید وامی برای جبران خسارت به این مرغداران اختصاص یابد.

لاریجانی با بیان اینکه مهاجرت در روستاهای کشور از وضعیت خوبی برخوردار نبوده است، گفت: باید برای رونق اقتصادی روستاها تسهیلات ارزان‌قیمت در نظر گرفته شود، که در این زمینه توجه کمتری صورت گرفته است.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی

با وجود اینکه قالیباف در دومین جلسه مشترک دولت و مجلس، تاکید کرده بود جلسه دیگری با دولت برگزار نخواهد شد، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از برگزاری مجدد جلسات مشترک دولت و مجلس خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که ضرب الاجل قالیباف برای دولت رئیسی برای ارائه برنامه و راهکار‌های مدیریت بازار‌های اقتصادی، روز یکشنبه به پایان رسید نه تنها خبری از ارائه برنامه نشد، بلکه معاون رئیسی با انتشار نامه‌ای به مجلس ضمن بی توجهی آشکار به این ضرب الاجل، بر عملکرد اقتصادی دولت رئیسی با ارائه آمار‌هایی مُهر تایید زد.

قالیباف در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با دولتی‌ها تاکید کرده بود که جلسه سومی درکار نیست و اگر دولت در این بازه زمانی برنامه‌ای ارائه نکند، خود مجلس دست به کار خواهد شد، با این وجود، اما روز گذشته حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگویی که با ایسنا داشت، با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور مقامات دولتی در مجلس شورای اسلامی برای بررسی مسائل ارزی در کشور مدعی شد حتما جلسات مشترک دولت و مجلس مجددا برگزار خواهد شد.

حاجی بابایی البته این را هم گفت که «تاکنون طی دو جلسه مهم با مقامات دولتی درباره ارز بحث و گفتگو کردیم و نظرات خود را گفتیم و نظرات دولت را نیز شنیدیم و در نهایت نیز قرار شد تا دولت راهکار‌هایی را که مورد توافق دولت و مجلس است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، اتخاذ نماید.»

سکوت معنادار قالیباف

از سوی دیگر با اینکه تصور می‌شد با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای دولت و نامه معاون رئیسی به مجلسی ها، قالیباف وارد فاز پاسخگویی شود، اما او در هیچ کدام از جلسات علنی این هفته مجلس اشاره‌ای به این واکنش دولت و پایان مهلت تعیین شده برای دولتمردان نداشت.

موضوعی که این احتمال را به ذهن متبادر کرده است که یا توافقی دیگر به مثابه توافق گذشته بین دولت و مجلس در پشت پرده صورت گرفته است یا قالیباف در فضایی که تحت فشار زیاد از سوی تندرو‌های نزدیک به دولت قرار دارد نمی‌خواهد این فضا را علیه خود تشدید کند.

گفتنی است که دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه، با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شده بود.

محمد باقر قالیباف، در این جلسه با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفته بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه (۹ اردیبهشت) برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

دیگر خبرها

  • سئو حرفه و خدمات سئو سایت چه تفاوتی دارند
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ اردیبهشت؛ سکه ۷۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • اصناف در مهار تورم نقش مهمی دارند
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور