Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اردبيل - ايرنا - معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي جهاد کشاورزي استان اردبيل گفت: اين استان در سال گذشته رتبه اول کشوري را در جذب اعتبارات اشتغال فراگير در بخش کشاورزي را به خود اختصاص داد.

به گزارش ايرنا ، رضا محسني روز سه شنبه در جلسه بررسي مسائل و مشکلات بخش دام ، طيور و زنبور عسل استان افزود: تعداد متقاضياني که از محل تسهيلات اشتغال فراگير در اين استان تسهيلات دريافت کرده اند به 230 مورد مي رسد که اين ميزان عملکرد در مقايسه با ديگر استان ها قابل توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار کرد: ميزان اعتبار مربوط به تسهيلات روستايي و عشايري اين استان 36 ميليارد ريال مي باشد که براي جذب آن 45 طرح رتبه بندي و امتياز بندي و به بانک هاي عامل معرفي شده اند.
وي گفت: تسهيلات مختلفي در اختيار توليد کنندگان بخش دام و زراعت قرار مي گيرد که تسهيلات رونق توليد با بهره بانکي 18 درصد از جمله آنهاست.
او افزود: تسهيلات اشتغال فراگير نيز با بهره بانکي 12 درصد و تسهيلات با عنوان روستايي و عشايري با بهره بانکي 6 درصد در اختيار متقاضيان قرار مي گيرد.
به گفته او، اختيارات اصلي پرداخت وام به بخش رونق توليد و بنگاههاي کوچک و متوسط مربوط به سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان است و به متقاضياني که نيازمند سرمايه در گردش هستند و يا چک برگشتي دارند و بنا به دلايلي واحد هايشان غير فعال است، پرداخت مي شود.
مصطفايي اظهار کرد: بيشتر توليد کنندگان در بخش امور دام استان به بانک هاي عامل بدهکارند و وقتي تسهيلات با بهره بانکي کم در اختيار اين عده از توليد کنندگان قرار مي گيرد طبق روال بانک ها معوقات و بدهي هاي خود را از متقاضي کسر و پس از تجميع و تقسيط بانکي ، تسهيلات کمي در اختيارشان قرار مي دهند که پاسخگوي مسائل و مشکلات اقتصادي آنها نيست.
وي تشريح کرد: رويکرد سازمان جهاد کشاورزي در پرداخت تسهيلات فراگير مربوط به آن دسته از متقاضياني است که هيچ گونه بدهي و اقساط معوق به بانکها نداشته باشند تا به راحتي تسهيلات اختصاصي را در مسير توليد بکار گيرند.
مصطفايي همچنين گفت: اختيار اصلي پرداخت تسهيلات روستايي و عشايري نيز در دست اداره کار و امور اجتماعي مي باشد ، هزينه استغال براي يک نفر بر اساس برآورد وزارت جهاد کشاورزي يک ميليارد و 200 ميليون ريال است در حالي که اين رويه در استان 750 ميليون ريال تسهيلات براي يک اشتغال محاسبه مي شود.
وي افزود: با توجه به اينکه بخش کشاورزي وظيفه امنيت غذايي را برعهده دارد و سرمايه گذاري در اين بخش نيز با مخاطرات و ريسک هاي زيادي مواجه است، ميزان تسهيلات براي ايجاد يک شغل و کارآفريني جوابگو نيست.
6018/6016
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۲۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید

 معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: نظارت و پایش هدفمند از طرح‌های بهره‌مند از تسهیلات بخش کشاورزی از سوی سازمان جهاد کشاورزی همدان با شدت و جدیت انجام می‌گیرد.

احمد قدیمی گفت:سال گذشته حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع مختلف با همکاری و مشارکت بانک‌ها به متقاضیان واجد شرایط و دارای اهلیت اجتماعی و فنی و اولویت دار استان پرداخت شد.

او گفت: بازدید و نظارت از طرح‌های تولیدی بهره‌مند از تسهیلات بانکی به صورت جدی و هدفمند در دستور کار جهاد کشاورزی استان همدان است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: نظارت بر هزینه کرد تسهیلات در سه مرحله قبل از پرداخت، هنگام اجرا و پرداخت تسهیلات همچنین بعد از پرداخت صورت می‌گیرد.

او با اشاره به محدودیت‌های منابع بانکی گفت: باید این منابع به سمت و سوی تولید با محوریت مزیت نسبی استان سوق داده شود به عبارتی اولویت‌های بخش کشاورزی در سال جاری گلخانه‌ها، دام و طیور، صنایع تبدیلی و اجرای طرح مولدسازی روستایی است.

این مسوول نیاز تسهیلاتی واحد‌های تولیدی استان را در ابعاد مختلف احداثی و ایجادی، احیای واحد‌های نیمه فعال و راکد و به ظرفیت رساندن طرح‌های زیر ظرفیت اسمی همچنین تامین نقدینگی و سرمایه در گردش را رقمی معادل ۱۰۰ هزار میلیارد ریال دانست.

قدیمی گفت: در نظر است از ظرفیت‌های مختلف از جمله منابع بانکی، جذب سرمایه‌گذار، اوراق استفاده شود تا بخشی از نیاز‌های واحد‌های تولیدی و متقاضیان را تامین کنیم.

او گفت: واحد‌هایی که منابع دریافتی را درست استفاده نکرده باشند یا از دیدگاه کارگروه مربوط انحراف ایجاد شده باشد برابر ضوابط قانونی با آنها برخورد می‌شود.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟