Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@07:57:16 GMT

تمدید موقت معافیت‌های تعرفه‌ای دولت آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۴۲۴۸۱

تمدید موقت معافیت‌های تعرفه‌ای دولت آمریکا

بر اساس گزارش های منتشر شده، رییس جمهور آمریکا به طور موقت تا اولین روز ماه ژوئن کشورهای کانادا، مکزیک و همچنین اتحادیه اروپا را از پرداخت تعرفه های مالیاتی برای واردات فولاد و آلومینیوم معاف کرده است. همچنین، آمریکا با کشورهای آرژانتین، برزیل و استرالیا به برخی توافقات برای معافیت دائمی از پرداخت مالیات های نامبرده دست یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، معافیت کشورهای مزبور از پرداخت تعرفه در حالی تمدید شده است که این معافیت ها ساعت ۱ دقیقه ی بامداد روز سه شنبه در حال منقضی شدن بود. گفته می شود که معافیت های تعرفه ای جدیدی که تا اول ژوئن تمدید شده بار دیگر تمدید نخواهد شد. برخی کشورها تهدید کرده اند در صورتی که آمریکا پس از انقضای مهلت ۱ ماهه تا اول ژوئن این تعرفه ها را اعمال کند روابط تجاریشان با آمریکا به خوبی گذشته نخواهد بود. در این رابطه، جاستین ترودو نخست وزیر کانادا اعمال تعرفه توسط دولت آمریکا را ''ایده ای بسیار بد'' خوانده و اتحادیه اروپا تهدید کرده است که در صورت اعمال تعرفه این اتحادیه نیز تعرفه های وارداتی خود از آمریکا را به ۲.۸ میلیارد دلار افرایش خواهد داد.

لازم به ذکر است که در روز ۲۳ مارچ سال جاری ترامپ به ترتیب تعرفه ای ۲۵ و ۱۰ درصدی را بر روی واردات فولاد و آلومینیوم اعمال و کشورهای کانادا، مکزیک، برزیل، استرالیا و آرژانتین و اتحادیه اروپا را از پرداخت این تعرفه ها به طور موقت معاف کرده بود. همچنین، ترامپ به عنوان بخشی از بازنگری در قرارداد تجارت آزاد با کره جنوبی به این کشور معافیت دائمی برای پرداخت تعرفه در خصوص واردات فولاد اعطا کرده بود.

تصمیم دولت ترامپ بر اعمال تعرفه های مالیاتی بر اساس قانونی است که در سال ۱۹۶۲ میلادی تصویب شده که به موجب آن باید از تولید کنندگان آمریکایی فولاد و آلومینیوم بر اساس ملاحظات امنیت ملی حمایت شود. در حال حاضر بازار جهانی فولاد و آلومینیوم با مازاد عرضه بر تقاضا مواجه است و بسیاری دلیل این امر را تولید بی رویه ی این دو محصول در چین می دانند. قرار است که با اعمال تعرفه های جدید، نرخ ظرفیت استفاده از صنعت تولید فولاد و آلومینیوم برای نخستین بار از چند سال پیش تا کنون به بیش از ۸۰ درصد افزایش یابد.

این در حالی است که برخی جمهوری خواهان معتقدند که با اعمال تعرفه بر روی فولاد و آلومینیوم، قیمت این دو محصول برای صنایع مصرف کننده بالا رفته و این به نوبه خود باعث ضربه خوردن به قدرت رقابتی این صنایع می گردد. یکی از سناتورهای آمریکا از ایالت تگزاس اذعان کرده است که برای کسب اطمینان از محدود بودن و هدف مند بودن اعمال تعرفه ها و همینطور حمایت از کارگران و کار آفرینان به فعالیت خواهد پرداخت.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۲۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد

۴۱ شرکت و نماد در صنعت فلزات اساسی بازار سرمایه درج شده و معامله می‌شوند، اما از بین تمام آن‌ها تنها ۵ شرکت وجود دارد که محصولات اصلی آن‌ها میلگرد و تیرآهن است. پس قاعدتاً آن شرکت‌ها به واسطه افزایش نرخ پایه رقابتشان در بورس کالا بیشتر مورد توجه بازار قرار خواهند گرفت؛ چرا که محصولات خود را با قیمت‌های بالاتری به فروش رسانده و سود بیشتری شناسایی می‌کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین، قبل از بررسی شرکت‌های تولید کننده تیرآهن و میلگرد، به بررسی نرخ دلاری که شمش فولاد خوزستان با آن معامله می‌شود، میپردازیم. بررسی نرخ‌های هفتگی معاملات شمش فولاد خوزستان در بورس کالا نشان می‌دهد که رقابت صورت گرفته در معاملات، عملا نرخ‌گذاری بالاتر دلار را نشان می‌دهد.

همانطور که مشاهده میشود این نرخ در ابتدای سال ۱۴۰۲ حوالی ۳۲ هزار تومان بوده است و طی یک روند صعودی به ۴۱ هزار تومان رسیده است که حاکی از کم شدن فاصله بین دلار آزاد و دلار معاملاتی است. از سوی دیگر، در مقطع فعلی نرخ دلار نیما به ۴۱ هزار تومان رسیده و قطعا نرخ معاملاتی برای اردیبهشت و خرداد بالاتر از این اعداد را خواهد دید!

حال با فرض نرخ دلار ۵۰ هزار تومان و همچنین اعمال فرمول جدید در معاملات ۵ شرکت تولید کننده تیرآهن و فولاد یعنی فرود، کویر، فجهان، فخاس و ذوب، می‌توان عملکرد آن‌ها را به روز رسانی کرد.

در صورتی که نرخ پایه ۱۶ درصد بالاتر از بیلت باشد، شرکت‌های مذکور به طور متوسط ۲۶ درصد افزایش سودآوری را تجربه خواهند کرد. (شرکت ذوب آهن اصفهان به علت زیان‌ده بودن آن، از محاسبات حذف شده است)

با این تفاسیر میتوان p/e آینده‌نگر شرکت‌ها را به دست آور که به اعداد خارق العاده‌ای میرسیم؛ اعدادی که سهامداری در این شرکت‌ها را بسیار کم ریسک کرده و در کنار رشد خزنده نرخ دلار نیما، این ریسک به صفر نزدیک می‌شود.

جدول زیر p/e کنونی و آینده شرکت‌های مذکور را نشان می‌دهد.

دیگر خبرها

  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • معافیت مردم شهرستان محمودآباد از پرداخت پذیره اولیه موقوفات
  • دولت انتقالی هائیتی در بحبوحه آشوب باندهای خلافکار آغاز به کار کرد
  • ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد