Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، علی لاریجانی امروز در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان قم در تالار معصومیه فرمانداری با اشاره به وضعیت روستاهای کشور اظهار کرد: بر اساس آخرین سرشماری کشور، وضعیت مهاجرت از روستاها به شهرها در کشور بالاتر از متوسط جهانی است که این مسأله خوب نیست.

وی ادامه داد: باید برای آبادانی تمام روستاهای کشور تلاش کنیم، برخی از روستاها دارای جاذبه توریستی هستند که باید به این روستاها توجه شود، توجه به زیرساخت‌های روستاها به پایداری اقتصادی روستاها کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین باید به باغ‌های خوب پیرامون شهر قم توجه شود، امکان ایجاد صنایع بسته‌بندی در کنار این باغ‌ها وجود دارد.

لاریجانی با اشاره به لزوم تغییر شیوه کشاورزی در کشور اظهار کرد: در زمینه منابع آبی محدودیت داریم، به همین دلیل باید استفاده از گلخانه‌ها در روستا بیشتر از گذشته مورد توجه قرار بگیرد و تسهیلات ارزان‌قیمت در این زمینه پرداخت شود.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات حاد در کشور، مشکل کمبود آب است، وزارت نیرو و دستگاه‌های دیگر برای حل این مشکل تلاش می‌کنند اما مردم هم باید به صورت جدی در زمینه مصرف آب صرفه‌جویی کنند، اتخاذ تمهیدات برای حل مشکل تأمین آب بخش کشاورزی نیز ضروری است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: برای فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف بهینه آب، صدا و سیما باید با استفاده از روش‌های هنری و ظرفیت‌های نخبگان در این زمینه تلاش کند.

لاریجانی با اشاره به مشکلات روستاییان در استان قم اظهار کرد: یکی از مشکلات آنها سرمازدگی باغ‌ها در روستاهاست، همچنین سال گذشته شاهد خسارت وارد شدن به مرغداری‌های قم به دلیل گسترش بیماری آنفلوآنزای پرندگان بودیم که برای پرداخت خسارت آن پیگیری صورت گرفت و به این افراد باید تسهیلات ارزان‌قیمت پرداخت شود.

وی ادامه داد: یکی از طرح‌ها برای اشتغال روستاییان برداشت 1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با اذن مقام معظم رهبری بود، بانک‌ها در این طرح باید تسهیلاتی را به روستاییان پرداخت کنند تا چرخه اقتصادی در روستاها فعال شود و شاهد سرمایه‌گذاری در کنار روستاها باشیم.

نماینده مردم قم در مجلس افزود: رهبر معظم انقلاب پیگیر اجرای طرح اشتغال روستاییان هستند و در این زمینه حساسیت دارند، برای کمک به روستاها یکی از طرح‌ها اجرای طرح اشتغال روستاییان است که این طرح می‌تواند موجب افزایش ماندگاری مردم در روستاها شود.

لاریجانی با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های زیرساختی در مناطق روستایی کشور اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم اجرای پروژه‌های گازرسانی و آب‌رسانی در روستاهای کشور است، در این راستا بخشی از منابع مالیات بر ارزش افزوده را به اجرای طرح‌های زیرساختی اختصاص دادیم تا امکان سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی بیشتر فراهم شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید روستاییان در جذب سرمایه‌گذاران به روستاهای خود تلاش کنند، چنین اقدامی موجب می‌شود که امکان اشتغال برای فرزندان این روستاییان نیز فراهم شود.

انتهای پیام/ی

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی اورج زاده با بیان اینکه هر ماه مبلغی به عنوان عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال از مالیات‌های دریافتی از محل ارزش افزوده استان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده که نسبت به سال قبل (۱۴۰۱) ۷۷ درصد افزایش داشته است.

اورج زاده، با بیان اینکه مبالغ پرداختی عوارض ارزش افزوده در جهت توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی استان هزینه می‌شود افزود: از این مبلغ، بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، ده هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال سهم دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و مبلغ ۵۵۱ هزار میلیارد ریال سهم عشایر استان بوده است.

وی، ادامه داد: از رقم بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، سهم شهرداری تبریز ۱۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال بوده که بیش از نیمی از پرداختی‌های شهرداری‌های استان را به خود اختصاص داده است.

اورج زاده، خاطر نشان کرد: از مجموع ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲، یک درصد سهم سلامت، چهار درصد مالیات و چهار درصد عوارض است که عوارض ارزش افزوده وصولی در هر ماه برای انجام امور عمرانی شهری و روستایی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و در روستاهای بدون دهیاری به حساب فرمانداری‌ها واریز می‌شود.

وی، تصریح کرد: لازم است مصرف کنندگان کالا و خدمات به این نکته توجه داشته باشند نرخ مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در سال گذشته ۹ درصد بود با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ این نرخ یک درصد افزایش پیدا کرده و معادل ۱۰ درصد در حال حاضر بایستی نرخ ارزش افزوده را مطالبه نمایند.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی افتتاح شده از محل عوارض پرداختی مودیان مالیاتی توسط شهرداری‌ها را یکی از راه‌های آگاهی‌بخشی در راستای هزینه کرد و موارد مصرف مالیات عنوان کرد و افزود: پرداخت مالیات مشارکت اجتماعی و از تکالیف حقوق شهروندی است، بنابراین باید در این خصوص فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی در راستای هزینه کرد مالیات انجام شود.

کد خبر 6094387

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • معلمان با رهبر انقلاب دیدار کردند
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی