Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@02:24:48 GMT

ساخت 520 کیلومتر بزرگراه در سال جاری

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۴۵۳۵۳

ساخت 520 کیلومتر بزرگراه در سال جاری

خبرگزاری میزان- معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور گفت: سال گذشته 820 کیلومتر بزرگراه و 220 کیلومتر راه اصلی در کشور زیر بار ترافیک رفت و امسال هم برای بهره برداری از 520 کیلومتر دیگر برنامه ریزی شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،  خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور، در حاشیه بازدید از قطعه دوم پروژه راه آهن همدان - سنندج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بخش جاده ای و بزرگراهی در مجموع، در حال ساخت هفت هزار و 800 کیلومتر راه در کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، سالانه بطور متوسط حدود یک هزار و 200 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی جدید در کشور زیر بار ترافیک می رود.


وی به ساخت آزاد راه هم اشاره کرد و افزود: در این حوزه مشغول احداث حدود یک هزار و 170 کیلومتر راه هستیم که 50 درصد آزادراه های موجود در کشور را شامل می شود.


معاون وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد در سال 97 در بخش ساخت آزاد راه اقدامات بسیار خوبی صورت گیرد و یادآور شد: حدود 6 آزاد راه به طول 230 کیلومتر در برنامه افتتاح وزارت در سال جاری است.


خادمی تاکید کرد: قطعه اول آزاد راه تهران - شمال، آزاد راه خرم آباد - اراک، ادامه آزاد راه همت به سمت کرج، بخشی از آزادراه ارومیه به سمت تبریز و کنار گذر جنوبی تهران (80 کیلومتر) از جمله این طرح ها است که در صورت تامین اعتبار امسال به بهره برداری می رسد.

 ریل گذاری 3410 کیلومتر


مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور در خصوص اقدامات بخش حمل و نقل ریلی گفت: هم اکنون در کشور سه هزار و 410 کیلومتر ریل گذاری جدید در حال دست اجراست که در قالب 30 طرح انجام می شود.


وی افزود: قرار بود سال گذشته 516 کیلومتر ریل گذاری انجام شود که تا پایان سال، 510 کیلومتر آن اجرایی شد و مابقی آن نیز تا دو هفته آینده اتمام و به بهره برداری خواهد رسید.


وی با بیان اینکه سال گذشته پنج مرکز استان در دستور کار اتصال به شبکه ریلی کشور قرار گرفت، گفت: در سال 97 نیز پنج استان دیگر در اولویت قرار می گیرند و اتصال کردستان هم در کنار استان های اردبیل، چهارمحال و بختیاری، لرستان و قمستی از استان فارس (اقلید به یزد) از جمله اولویت ها است.

 راه آهن سنندج - همدان


معاون وزیر راه و شهرسازی پروژه راه آهن همدان - سنندج را یکی از طرح های اولویت دار دولت در بخش حمل و نقل ریلی دانست و تاکید کرد: این پروژه از همدان تا ایستگاه صلوات آباد سنندج 150 کیلومتر طول دارد، از نظر زیرسازی 55 درصد پیشرفت دارد.


به گفته خادمی، این پروژه در سه قطعه در حال انجام است و بیش از 200 دستگاه ماشین آلات سنگین فعال و 400 نیروی انسانی نیز در آن مشغول اجرای این عملیات هستند.


وی با اشاره به این که اتمام این پروژه 2 سال و نیم طول می کشد، اضافه کرد: تاکنون نزدیک به یک هزار میلیارد ریال برای زیرسازی این پروژه هزینه شده است.


خادمی تاکید کرد: بیش از چهار هزار میلیارد ریال برای اتمام زیرسازی، ریل گذاری و ساخت ایستگاه های پروژه خط آهن همدان - سنندج اعتبار نیاز است.


وی یادآور شد: برای تکمیل این مسیر تا سنندج، با فاینانسور چینی قراردادی اولیه به ارزش 25 هزار میلیارد ریال به امضا رساندیم و بانک عامل اعلام آمادگی کرده تا به عنوان یکی از اولین مسیرهایی ریل گذاری، فاینانس آن را تامین کند.


بنابراین گزارش، خیرالله خادمی روز پنجشنبه در سفری به کردستان از قطعات 8، 9 و 10 کریدور شمال - جنوب در محدوده کامیاران به سنندج و پروژه چهار خطه کردن محور سنندج - همدان، محدوده گردنه صلوات آباد بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند پیشرفت کار و مشکلات و موانع اجرای این پروژه ها قرار گرفت.


استان کردستان هفت هزار و 850 کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که 6 هزار کیلومتر آن روستایی و هزار و 850 کیلومتر دیگر آن نیز اصلی و فرعی است.

 

منبع: ایرنا

 

انتهای پیام/

 

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود

رضا داودی، مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه در راستای حل مشکلات آب در شهر جوانرود با بیان اینکه پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال تکمیل است، گفت : این پروژه با اعتبار اولیه ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی قابل توجه این پروژه اعلام کرد: تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله اجرای ۱۲ کیلومتر لوله‌گذاری، با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، متصل کردن خط برق، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق‌آباد، انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: با بهره‌برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

وی گفت: عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی‌رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال‌جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.

داودی درخصوص اقدامات انجام شده توسط شرکت آبفا در سال گذشته در این شهرستان، گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۴۸ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود تعویض شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد: در سال گذشته هزار و ۷۰۵ متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزار و ۱۲۵ متر لوله‌گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه اجرا شده است.

داودی خاطرنشان کرد: برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی‌اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی‌متر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب، ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ میلی‌متری ساخته شده است.

وی افزود: در راستای تأمین و حفظ بهداشت آب شرب شهری و روستایی در جوانرود، سال گذشته ۲۶ هزار و ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزار و ۳۹۴ مورد آزمایشات میکروبیولوژی و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.

داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزار و ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزار و ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب و فاضلاب در سال گذشته در شهرستان جوانرود بوده است.

وی با اشاره به شست‌و‌شو و گند‌زدایی ۳۳ باب مخزن و شست‌و‌شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش، یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان‌بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از هدررفت آب ۸۷ هزار و ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع، ۴هزار و ۲۹۰ فقره انشعاب نشت‌یابی شده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تأمین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی عنوان کرد: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳.۸ کیلومتر و طول شبکه جمع‌آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه