Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسن سلیمانی روز سه شنبه در نخستین جلسه شورای اداری کنگاور افزود: شرایط اقتصادی بدون مشارکت و همراهی مردم تغییر نمی‌کند.
وی تاکید کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی در شهرستان کنگاور با کشاورزی و ایجاد صنایع تبدیلی میسر می شود.
وی افزود: قوه مجریه به تنهایی توان لازم برای حل مشکلات اقتصادی را در اختیار ندارد، منابع مالی در اختیار مردمی است که لازم است جهادی خدمت و همکاری کنند تا بتوان با توجه به توان علاقه مندانی که در زمینه گردشگری داریم در کنار حمایت های دولت در رابطه با تنظیم مشوق ها و حمایت های فنی و اعتباری، کنگاور را با استفاده از سرمایه های بومی به رشد و توسعه لازم برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلیمانی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای آن است که براساس منابعی که در اختیار ما قرار دارد، اعم از منابع انسانی، امکانات طبیعی، آب، خاک، محیط زندگی مناسب، مردم خوب و دانش محلی فرصت و سرمایه ایجاد کنیم.
وی در ادامه با اشاره به حمایت نماینده های مردم در خانه ملت از روستائیان، اظهار داشت: نمایندگان مجلس سال گذشته مصوب کردند تا معادل یک میلیارد و 500 میلیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی صرف ایجاد اشتغال در روستاها شود.

**حفظ حقوق و منافع مردم برهمه چیز اولویت دارد
سرپرست فرمانداری کنگاور نیز گفت: حفظ حقوق و منافع مردم برهمه چیز اولویت دارد و در مواردی که منافع ملی و توسعه شهرستان مطرح است با هیچ کسی تعارف نداریم.
خیراله خزایی افزود: خدمت گزاری به مردم موهبتی است که مسئولان رده های مختلف باید قدر آن را بدانند.
وی در ادامه از مدیران خواست سفر مدیران بالادستی را به فرمانداری اطلاع دهند تا آنها را با موانع توسعه شهرستان آشنا کنیم تا در جهت رفع مشکلات برنامه ریزی کنند.
وی با بیان اینکه با مراجعه سرزده به ادارات عملکرد مدیران در راستای وجدان کاری و انضباط اجتماعی بررسی می شود، تاکید کرد: دست مدیران توانمند را علاوه بر اینکه به گرمی می فشاریم با تمام وجود از آنها حمایت هم می کنیم.
امام جمعه کنگاور نیز در این جلسه به مکاتبات نماینده مردم نهاوند مبنی بر الحاق روستاهای بخش خزل غربی کنگاور به نهاوند اشاره کرد و آن را محکوم کرد و اظهار داشت: الحاق روستاهای بخش خزل غربی کنگاور به عنوان یک سرزمین چند هزار ساله تاریخی به هیچ وجه امکان پذیر نیست.
حجت الاسلام علی محمد لروند در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: کشاورزان گلایه های بسیاری دارند و زمانی که این گلایه ها مطرح می شود انتظار داریم مسئولان صدای آنها را بشنوند.
شهرستان کنگاور با جمعیتی افزون بر 76 هزار نفر در 94 کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده و دروازه ورودی این استان غربی است.
8066/7447
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 اقتصاد مقاومتی انضباط اجتماعی دلار رشد و توسعه صندوق توسعه ملی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سرهنگ روحانی مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا (ع) گفت: این کارآفرینان در عرصه‌های مختلف کشاورزی، صنایع تبدیلی، صنایع دستی و مشاغل خرد خانگی فعالیت دارند.
سردار زهرائی مسئول بسیج سازندگی کشور هم در این برنامه گفت: هم اکنون در کشور ۳۰ هزار صندوق قرض الحسنه وجود دارد که بیش از یک میلیون و چهارصد هزار عضو دارد و ۲۰۰۰ تعاونی اشتغال زا در حال حاضر فعال هستند.
وی در ادامه افزود: رویداد طلایه داران اقتصاد مقاومتی با هدف عرضه کردن نمونه‌ها و الگو‌های موفق و تجلیل از طلایه داران موفقی که در جنگ تمام عیاری که از نظر اقتصادی وجود دارد برگزار می شود.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲۳ هزار فرصت شغلی و شغل توسط مردم و با ارائه طرح‌های خرد و کوچک رقم خورده است.
در این همایش از اولین شناسنامه صندوق‌های قرض الحسنه اشتغال در کشور رونمایی شد.
در پایان این همایش از ۲۴ نفر از کارآفرینان، صندوق‌های قرض الحسنه اشتغال و جهادگران اقتصاد مقاومتی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۹۷ مصوبه کارگروه رفع موانع تولید در گیلان
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است