Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-04-25@13:58:11 GMT

علی انصاری کیست؟ چگونه به چنین ثروتی دست پیدا کرده است؟

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۴۹۵۱۷

علی انصاری کیست؟ چگونه به چنین ثروتی دست پیدا کرده است؟

به راستی علی انصاری کیست؟ چگونه به چنین ثروتی دست پیدا کرده است؟ چه ارتباطی میان تجارت، صنایع فولاد، صنعت مبل، بازار موبایل، ورزش و ساخت مراکز مدرن توزیعی وجود دارد؟ آیا دارایی‌اش محصول دانش، تجربه و زحمت است؟ یا تنها شاهین بخت و اقبال بر دوش او نشسته است؟

مالک بزرگ‌ترین بازار مبل خاورمیانه، عضو هیأت مدیره و حامی مالی باشگاه استقلال در سال‌های گذشته، نایب‌رئیس و رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری، عضو اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی ایران، رئیس انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران، رئیس شورای ملی مبلمان، رئیس کنفدراسیون بین‌الملل مبلمان و دکوراسیون، مالک بازارهای موبایل ایران، بنیان‌گذار بانک تات، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری تات، سازنده یکی از بزرگ‌ترین مال‌های جهان و…

از خیابان مهرآباد تا انتهای همت

علی انصاری ۵ دی ۱۳۴۱ در مهرآباد جنوبی تهران به دنیا آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در سال ۱۳۶۶ از دبیرستان ارشاد دیپلم اقتصاد گرفت و پس از پایان خدمت سربازی به شکلی جدی وارد دنیای کسب‌وکار شد. او در سال ۶۶ و با حمایت پدر، از اداره کل صنایع سنگین استان زنجان موافقت اصولی ایجاد کارخانه تولید لوله و پروفیل گرفت. این کارخانه در زمینی به مساحت ۶۴ هزار متر مربع در ماه‌دشت کرج احداث شد و در سال ۱۳۷۱ به بهره‌برداری رسید.

برخلاف بسیاری از متمولان که دوست دارند سوژه اخبار و رسانه‌ها باشند، انصاری خیلی کم از خودش می‌گوید. به همین دلیل هم اطلاعات زیادی از زندگی شخصی او در دست نیست. پدرش در بازار و در صنعت ساختمان مشغول بود. اما پسران، پیشه پدری را دنبال نکردند.

در سال ۱۳۷۱ و پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و تشکیل کشورهای تازه استقلال یافته آسیای میانه، علی انصاری تصمیم به تجارت در حوزه قفقاز گرفت. صادرات میوه و خشکبار به کشورهای این منطقه و به‌ویژه جمهوری تازه تأسیس آذربایجان بخشی از این برنامه تجاری بود.

او در سال ۱۳۷۲ یکی بزرگ‌ترین مراکز توزیعی آهن‌آلات به نام مجتمع تجاری بهاران در شادآباد تهران را ساخت. مجتمعی که همچنان یکی از قطب‌ها و مراکز توزیع انواع آهن‌آلات در کشور است.

بازار آهن بهاران ۲ نیز در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار مترمربع در بزرگراه آیت‌الله سعیدی و در مجاورت بازار آهن شادآباد، یکی دیگر از تجربه‌های اولیه او برای ایجاد مراکز مدرن توزیع بود.

کشف بازارهای جدید

کار ساخت‌وساز در دهه هفتاد و هشتاد رونق خوبی گرفت و بسیاری را به ثروت رساند. اما بیشتر آن «بساز و بفروش‌ها» در ساخت‌وساز ماندند، تا ۲۰ سال بعد از رکود این بازار گله کنند. در حالی که انصاری، همان‌طور که بازار مسکن را یافته بود، بار دیگر بازارهای جذاب دیگری را شناسایی کرد و به آن‌ها وارد شد.

بازار موبایل یکی از همین بازارها بود. با رشد خریدوفروش تلفن همراه از سال ۲۰۰۷، موبایل به یکی از بازارهای جذاب کشور تبدیل شد. انصاری این فرصت را قبل از دیگران شناسایی کرد و از آن بهره برد. شاید جالب باشد که بدانید بازار موبایل، فقط کمی بعد از رونمایی از اولین آیفون و در نقطه آغاز رشد پرشتاب بازار تلفن‌های هوشمند تاسیس شد.

 رونق برای دیار قدیمی

شاید بیشتر مردم فکر کنند شمال شهر تهران بهترین محل برای راه‌اندازی یک مرکز خرید بزرگ مبل است. به خصوص که مردم این منطقه قدرت خرید بیشتری هم دارند. اما علی انصاری فروشگاهش را در جنوب شهر و در نزدیکی محله کودکی‌اش افتتاح کرد. این تصمیم ظاهرا دلایلی بیش از تفاوت قیمت در زمین‌های یافت‌آباد و جردن دارد.

نکته مهم این است که مردم شمال شهر می‌توانند پس از خریدشان، به راحتی هزینه حمل‌ونقل از جنوب به شمال را پرداخت کنند. اما هزینه انتقال کالای خریداری شده از شمال به جنوب شهر، می‌تواند انگیزه خرید را برای طیف بزرگی از مشتری‌ها از بین ببرد. برای همین نزدیکی به جنوب شهر، اندازه بازار را بزرگ‌تر می‌کند.

محل قرارگیری بازار مبل، فرصت‌های شغلی ایده‌آلی را برای هم‌محله‌ای‌های قدیم علی انصاری به وجود آورده است.

از طرف دیگر وجود بازار مبل در یافت‌آباد باعث شد که اکوسیستم جدیدی در این منطقه شکل بگیرد و کسب‌وکارهای مختلف این ناحیه رونق بگیرند. برای کارگران ساده، شاید رفت‌وآمد به شمال شهر راحت‌ نباشد. برای همین محل قرارگیری بازار مبل، فرصت‌های شغلی ایده‌آلی را برای هم‌محله‌ای‌های قدیم علی انصاری به وجود آورد.

اوراقچی‌های یافت‌آباد

اگر امروز به بازار مبل بروید، می‌توانید سیمای دگرگون‌شده یافت‌آباد را به سادگی تشخیص بدهید. در زمان قاجار، کشاورزی و معماری پیشه بیشتر مردم یافت‌آباد بود. باغ‌های میوه و بوستان‌های سبزی‌کاری، باعث سرسبزی این منطقه شده بودند. در آن زمان یافت‌آباد محله‌ای اعیانی بود. خاندان‌ «یافت‌آبادی‌» از بازماندگان خاندان زندیه بودند. آن‌ها در ابتدای قاجاریه و پس از سقوط لطفعلی‌خان زند به این منطقه کوچ داده شدند.

وجود بازار مبل در یافت‌آباد باعث شد که اکوسیستم جدیدی در این منطقه شکل بگیرد و کسب‌وکارهای مختلف این ناحیه رونق بگیرند.

اما رشد شهر تهران به خصوص در زمان پهلوی دوم، چهره یافت‌آباد را متفاوت کرد. کارخانه‌های صنعتی تا حد زیادی به رونق اقتصادی یافت‌آباد کمک کردند، اما سرسبزی و طراوت را از یافت‌آباد گرفتند. تجمع اوراقچی‌ها در یافت‌آباد باعث شد که این محله کهن، سر و وضعی آشفته پیدا کند. یافت‌آباد دیگر شباهتی به آن یافت‌آباد اعیان‌نشین و سرسبز نداشت.

چهره جدید یافت‌آباد

حالا اوضاع تغییر کرده است. بازار مبل ایران فرصت‌های شغلی متعددی را برای مردم این محله، و محله‌های اطراف به وجود آورد. این فرصت‌های شغلی فقط به خدمات موردنیاز بازار مبل محدود نمی‌شوند. نیاز به حمل‌ونقل و باربری نیز برای عده بی‌شماری شغل ایجاد کرد.

حضور خریداران سبب شد که مغازه‌ها و فروشگاه‌های دیگری نیز در این محله افتتاح شوند. از این میان می‌شود به لباس‌فروشی‌های لوکس یافت‌آباد اشاره کرد. دیگر نیازهای جانبی مراجعین به بازار مبل نیز بی‌پاسخ نماند و رستوران‌ها و غذاخوری‌های باکیفیتی در یافت‌آباد ایجاد شد.

این واحدهای صنفی بخشی از برنامه توسعه بازار مبل نبودند، اما به طور طبیعی سیمای یافت‌آباد را متحول کردند. حالا یافت‌آباد یک اکوسیستم اقتصادی زنده و پویا دارد و نقش بازار مبل در حیات و پویایی این محله قدیمی، غیرقابل‌انکار است.

مردی از تبار «تات»

علی انصاری فقط به محله پدری وفادار نبود، بلکه نام تات نیز ارتباط تنگاتنگی با ریشه‌های خانوادگی او دارد. بعد از افتتاح بانک تات، نام این بانک به شکل سرواژه‌ای از «تجربه، اعتماد و توسعه» معنا شد.

اما خالی از لطف نیست بدانید عقبه علی انصاری را به یکی از اقوام ایرانی، یعنی قوم تات نسبت می‌دهند. این قوم به زبان تاتی صحبت می‌کنند که با زبان فارسی تفاوت دارد. تات‌ها در زمان مادها نقش مهمی در ساختار قدرت ایران داشتند. به شکلی که ترک‌ها، تمام ایرانی‌های یکجانشین را تات می‌نامیدند. هنوز در زبان ترکی تات به معنای شهرنشین، متمدن و باسواد است. زبان تاتی منابع نوشتاری ندارد و بخشی از میراث شفاهی ایران به حساب می‌آید. در زمان جنگ از زبان تاتی برای ارتباطات بی‌سیم استفاده شد. زیرا نیروهای دشمن نمی‌توانستند اطلاعات جنگی را از میان اصوات این زبان کهن، رمزگشایی کنند.

شاید انتخاب نام قومی، برای یک بانک چندان مناسب نباشد. به همین دلیل هم بود که برای تات معنایی دیگر ساختند. اما می‌شود از زاویه دیگری هم به این انتخاب نگریست. این‌که زنده نگه‌داشتن بخشی از میراث ناملموس این مرز و بوم از طریق تکرار نام آن در زبان رایج مردم، خالی از ارزش نیست.

دانش و تجربه

علی انصاری لیسانس راه و ساختمان دارد و همین موضوع باعث علاقه او به ساخت و ساز شد. درست است که تجربه بزرگترین معلم تاریخ است و آموزه‌های این معلم سخت‌گیر را می‌شود در مصاحبه‌های انگشت‌شمار او دید.

اما تأسیس یک بانک، سرمایه‌گذاری بر روی بازار مالی و ورود به بازارهای مبل و موبایل به دانشی عمیق نیاز دارد. از نکات جالب در زمان افتتاح بانک تات، حضور مدیران مجرب شبکه بانکی به عنوان اعضای هیأت مدیره و سپس حضور دکتر جلال رسول‌ا‌ف در کنار علی انصاری بود. رسول‌ا‌ف به عنوان یکی از مهم‌ترین مدیران نوگرای بانک‌داری خصوصی کشور شناخته می‌شد.

ایران مال، بزرگ‌ترین فروشگاه جهان

این روزها در انتهای بزرگراه همت، بنایی عظیم در حال ساخت است که خیلی‌ها آن را بزرگ‌ترین فروشگاه متمرکز جهان می‌دانند.

ابتدا قرار بود در مرکز بازار بزرگ تهران، فروشگاهی مدرن ساخته شود. اما به دلیل مخالفت‌های پیش آمده، پروژه به محل فعلی آمد و البته ابعادش نیز چند برابر شد. در وصف بزرگی ایران مال گفته‌اند که برای بازدید از تمامی مغازه‌های این فروشگاه، ۳ روز وقت لازم خواهید داشت.

اما در این پروژه، مانند پروژه بازار مبل و بازار موبایل، اتفاق دیگری نیز رخ داده است. موضوع فقط ساخت فیزیکی یک ساختمان و واگذاری واحدهای آن نیست. بلکه در این پروژه‌ها برندها و دارایی‌های نامشهود جدیدی خلق می‌شود که می‌تواند آینده اقتصادی شهر تهران یا حتی کشور ایران را متحول کند.

 

 

اسامی ثروتمندان ایران بیوگرافی علی انصاری بیوگرافی میلیاردرهای ایران ثروت علی انصاری ثروتمندترین مرد ایران چگونه میلیاردر شویم درآمد علی انصاری زندگینامه ثروتمندان زندگینامه کارآفرینان سهامداران بانک آینده صاحب بازار مبل ایران صاحب بازار موبایل ایران صاحب و مالک ایران مال کارآفرینان موفق ایرانی میلیاردرهای ایران ۱۳۹۷-۰۲-۱۲مدیر مطالب مرتبط ۱۰ فرد ثروتمند جهان عرب در سال ۲۰۱۸

۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

مارک زاکربرگ چگونه اطلاعات شخصی کاربران را به پول تبدیل می‌کند؟

۲۹ فروردین ۱۳۹۷

۷ ژنده پوش در دنیا که میلیاردر شدن را بشناسید +عکس

۲۴ فروردین ۱۳۹۷

نظرتان را ثبت نمایید لغو پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب سایت


کاربران می خوانند فرشید رشید جوانترین مجری صدا و سیما + بیوگرافی و مصاحبه ۳ بهمن ۱۳۹۳ ازدواج جدید آزاده نامداری با سجاد عبادی / ازدواج به سبک مهناز افشار + عکس ۷ مهر ۱۳۹۴ افشاگری السا فیروز آذر از بی اخلاقی عوامل پشت صحنه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ اعلام خبر بارداری یکی دیگر از بازیگران زن ایرانی + عکس ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ تینا آخوند‌تبار : در نوجوانی با لباس پسرانه وارد ورزشگاه آزادی شدم ۹ فروردین ۱۳۹۳بازار قیمت جدید کیا اسپورتیج در ایران +مشخصات فنی Sportage ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ شرایط فروش فوری خودروی مزدا ۳ نیو +قیمت جدید و مشخصات ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ هیوندای سوناتا ۲۰۱۸ با قیمت کمتر و آپشن بیشتر +عکس ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷افزایش قیمت شدید محصولات برلیانس و رنو ساندرو پارس خودرو / اردیبهشت ۹۷ ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ قیمت و مشخصات هاوال h2 گروه بهمن +زمان عرضه و تحویل ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷سلامت ماشین ظرفشویی چه بلاهایی به سرتان می آورد؟! ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ هزینه سونوگرافی واژینال چقدر است؟ چگونه انجام می شود؟ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷درمان بی اختیاری ادراری با روش فیزیوتراپی ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ نحوه صحیح استفاده از کرم ضد آفتاب را بدانید ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ چرا زنان و دختران فرانسوی چاق نمی‌شوند؟ ۳۱ فروردین ۱۳۹۷توریستی افتتاح پل گردشگری جدید در چین +تصاویر ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ عجیب ترین و شگفت انگیزترین مکانها و مردمان جهان! +تصاویر ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ بلندترین پل معلق خاورمیانه در پلدختر تخریب شد! +عکس ۸ فروردین ۱۳۹۷ تنگه چاهکوه قشم از عجایب هفتگانه قشم +عکس ۷ فروردین ۱۳۹۷ لیست داروهای ممنوعه در فرودگاه +داروهای ضروری هنگام سفر ۲ فروردین ۱۳۹۷مد و زیبایی مدل مانتو بهاره جدید ۹۷ ،مانتو های شیک و باکلاس ۲۰۱۸ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ چگونه هیکل ساعت شنی داشته باشیم؟ ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ آناشید حسینی ،شیک پوش ترین زن باحجاب در دنیای مد و لباس +عکس ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ یولیا تیموشنکو ،راز خوش پوشی زیباترین زن سیاستمدار جهان +عکس ۱۷ دی ۱۳۹۶ تیپ و لباس سحر دولتشاهی در جشنواره فیلم دوبی +عکس ۲۴ آذر ۱۳۹۶دکوراسیون راهنمای خرید مبلمان منزل ،نکات مهم در خرید مبل خوب ۸ اسفند ۱۳۹۶ قیمت کاغذ دیواری و نقاشی ساختمان متری چند؟ ۷ اسفند ۱۳۹۶ خواب مستر چیست؟ +عکس اتاق خواب مستر ۲۰ آذر ۱۳۹۶ آموزش ساخت باغ شیشه ای (تراریوم) زیبا با انواع گیاهان +عکس ۳ آذر ۱۳۹۶ زیباترین طرح های داخلی سالن پذیرایی و نشیمن شیک +عکس ۲۰ آبان ۱۳۹۶اخبار داغ بازیگران معروف ایرانی در کنار پدرشان +عکس ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ بازیگران سریال پایتخت در کنار همسرانشان +عکس ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ بازیگران در اوقات فراغت چه می‌کنند؟ تفریحات بازیگران ایرانی چیست؟ ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ احمد مهرانفر با مونا فائزپور ازدواج کرد +عکس همسرش ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ بیوگرافی پانته آ بهرام و همسرش +عکس فرزند و خانواده ۹ فروردین ۱۳۹۷ متولدین مشهور فروردین (بازیگران ،ورزشکاران و مشاهیر) ۵ فروردین ۱۳۹۷ چرا بهنوش بختیاری نمی تواند مادر شود و صاحب فرزند شود؟ ۲۵ اسفند ۱۳۹۶جدیدترین تصاویر جالب و خواندنی عکس های جدید مهدیس محمدی ،زیباترین دختر ایرانی +فیلم ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ گرانترین مواد جهان را بشناسید +عکس ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ زن ایده آل از نظر مرد عرب چه زنی است؟ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ علت مهاجرت بازیگر مشهور ایرانی به دوبی چیست؟ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ زنی که به خاطر زیبایی اش گدایی می‌کند +عکس ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ کودک دبستانی با استفراغ یک نهنگ پولدار شد! +عکس ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ قوانین عجیب و غریب انیشتین برای همسرش! +عکس خانواده ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ آنچه از زندگی خصوصی سیروس مقدم (کارگردان پایتخت) نمی دانید ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ عشق مردان به «سامانتا» ،فاجعه برای زنان در غرب +عکس ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ محمودرضا قدیریان با فرشته آلوسی ازدواج کرد +عکس ۲۷ فروردین ۱۳۹۷اخبار مهم ورزشیخلاصه بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ با گزارش فارسی +فیلم ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷زمان بازی استقلال تهران و خونه به خونه بابل در جام حذفی ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ساعت بازی لیورپول و آ اس رم +پیش بازی ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷برنامه لیگ قهرمانان اروپا ۱۸-۲۰۱۷ +نتایج بازی ها ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ساعت بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ +پیش بازی ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷آشپزی طرز تهیه مربایی مفید برای مبتلایان به کم خونی ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ طرز تهیه کلوچه خوشمزه بهاری ۸ فروردین ۱۳۹۷ طرز تهیه انواع اسموتی خوشمزه (اسموتی موز ،آناناس ،توت فرنگی و ..) ۷ فروردین ۱۳۹۷ طرز تهیه خمیر پیتزای فوری در خانه +مواد لازم و نکات مهم ۱ بهمن ۱۳۹۶ طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده ۳۰ دی ۱۳۹۶جدید ترین مطالب علی انصاری کیست؟ چگونه به چنین ثروتی دست پیدا کرده است؟ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷خلاصه بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ با گزارش فارسی +فیلم ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷زمان بازی استقلال تهران و خونه به خونه بابل در جام حذفی ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ساعت بازی لیورپول و آ اس رم +پیش بازی ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷شهاب مظفری دوباره در بیمارستان بستری شد +علت بیماری ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ماشین ظرفشویی چه بلاهایی به سرتان می آورد؟! ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷بازنشستگی ۱۲مدیر دولتی با پاداش نجومی بالای ۶۰۰میلیون در سال ۹۶ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ هزینه سونوگرافی واژینال چقدر است؟ چگونه انجام می شود؟ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ مراکش (مغرب) کجاست؟ چرا روابطش را با ایران را قطع کرد؟ +نقشه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷مرد جوان اردبیلی اول زنش را کشت و بعد خودکشی کرد ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ تصاویر بارداری نیوشا ضیغمی در روزهای آخر حاملگی ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ماشین اسپرت در شکم یک زن حامله ! +عکس سونوگرافی ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷دامادمان را مجبور کردم خواهرم را طلاق دهد تا با من ارتباط پنهانی داشته باشد! ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ الیور استون، کارگردان سفارشی ساز آمریکا خائن است یا دی پالما؟ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷اعطای مجوز به ۴ تلویزیون تعاملی و ۷ موسسه رسانه صوتی و تصویری ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ آتش سوزی وحشتناک ساختمان ۲۶ طبقه‌ در برزیل +تصاویر ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷دستگیری شهردار و سه عضو شورای شهر مرودشت ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷نقشه کدخدا برای پس از لغو برجام چیست؟! ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷خودکشی دانش آموز ۱۶ ساله یاسوجی ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷گوگل و آمازون راه دور زدن فیلترینگ را بستند! ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷برنامه لیگ قهرمانان اروپا ۱۸-۲۰۱۷ +نتایج بازی ها ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ساعت بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ +پیش بازی ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷کوشکی: مگر می‌شود در ترجمه «پالرمو» اشتباه تایپی رخ داده باشد؟ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ وطن فروشی ۲ ایرانی در شوی کشتی کج عربستان +فیلم ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷چرا سلبریتی های روشنفکرنما تحمل نقد و انتقاد ندارند؟ +واکنش مردم ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ماجرای رائفی پور و سلبریتی های که ماست و دوغ و خمیردندان تبلیغ میکنند چیست؟ +فیلم ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ مهدی رحمانیان ،مدیر مسئول روزنامه شرق با قرار وثیقه آزاد شد ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷آیا فیلترشکن مخصوص تلگرام وجود دارد؟ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷اولین واکنش وزیر ارتباطات به فیلتر شدن تلگرام ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷دلیل قطعی و اختلال تلگرام چیست؟ +پاسخ پاول دوروف مدیر تلگرام ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷راز ثروتمندان علی انصاری کیست؟ چگونه به چنین ثروتی دست پیدا کرده است؟ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰ فرد ثروتمند جهان عرب در سال ۲۰۱۸ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ مارک زاکربرگ چگونه اطلاعات شخصی کاربران را به پول تبدیل می‌کند؟ ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ ۷ ژنده پوش در دنیا که میلیاردر شدن را بشناسید +عکس ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ گفتگو با زهرا سعادت ،موسس بیمارستان امیر شیراز +عکس ۲۴ فروردین ۱۳۹۷آشپزی طرز تهیه مربایی مفید برای مبتلایان به کم خونی ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ طرز تهیه کلوچه خوشمزه بهاری ۸ فروردین ۱۳۹۷ طرز تهیه انواع اسموتی خوشمزه (اسموتی موز ،آناناس ،توت فرنگی و ..) ۷ فروردین ۱۳۹۷ طرز تهیه خمیر پیتزای فوری در خانه +مواد لازم و نکات مهم ۱ بهمن ۱۳۹۶ طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده ۳۰ دی ۱۳۹۶عکس و تصویر پرنده ای منحصربفرد با تخم های آبی فیروزه ای +عکس ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ادرار کردن مردم انگلیس در خیابان! +عکس ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ نمایش تابوت ۲۵۰۰ ساله زن و مرد اشکانی +عکس ۹ فروردین ۱۳۹۷ عجیب ترین وسائل نقلیه و تجهیزات نظامی دنیا +عکس ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ خانواده قربانیان هواپیمای ترکیه ای سقوط کرده در شهرکرد (عکس) ۲۱ اسفند ۱۳۹۶

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2018, All Rights Reserved. | Powered by saten

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جسد بانوی غرق شده در رودخانه بشار پس از شش ساعت تلاش پیدا شد

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم فلاحی دوست ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: از طریق تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی، بامداد پنج شنبه ششم اردیبهشت، غرق شدن یک زن در رودخانه بشار منطقه تل گاه جاده اصفهان گزارش شد.

وی بیان داشت: تیم امداد و نجات دنا فوراً به منطقه اعزام شدند و شروع به جست و جوی فرد غرق شده کردند.

فلاحی دوست تصریح کرد: امدادگران پس از ساعت‌ها تلاش جسد بی جان این فرد را پیدا کردند.

وی افزود: روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه نیز یک مورد غرق شدگی کودک چهار ساله در مسیر رودخانه خرسان به بشار گزارش شد.

کد خبر 6088492

دیگر خبرها

  • جسد بانوی غرق شده در رودخانه بشار پس از شش ساعت تلاش پیدا شد
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • قیمت لیفان در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تورم اردیبهشت‌ماه به کانال ۲۰ درصد می‌رسد؟
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • مسکن پس از ماه سرگیجه؛ پیش‌بینی وضعیت آینده بازار
  • پاچه‌ ورمالیده کیست؟؛ چگونه از حواشی یک شغل یک ناسزا خلق شد؟
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • پاچه‌ ورمالیده کیست؟ | چگونه از حواشی یک شغل یک ناسزا خلق شد؟