Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمدرضا سالکی (رئیس هیات مدیره‌ی انجمن ناشران آموزشی) با تبریک فرارسیدن نیمه شعبان و آغاز سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران به ۵ موضوع اصلی در رابطه با ناشران آموزشی اشاره کرد و گفت: حضور در نمایشگاه کتاب و لزوم آن همواره دغدغه‌ی ناشران آموزشی بوده است.

سالکی با اشاره به سه مدل برگزاری نمایشگاه کتاب اظهار کرد: یک مدل از نمایشگاه بر فروش و برندینگ متمرکز است و نمایشگاه کتاب ایران در این دسته قرار می‌‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو مدل دیگر مبتنی بر تعاملات نشر و نمایش محصولات ناشران است.

وی درباره‌ی ماهیت انجمن فرهنگی ناشران آموزشی گفت: کتاب، قدیمی‌ترین و معتبرترین و در عین حال دسترس‌ترین رسانه است و حتی در رقابت شدید میان فضای مجازی و کتاب این رسانه در معنای گسترده‌ی برند است.

وی ادامه داد: هدف ما در انجمن ناشران آموزشی گسترش فعالیت‌‌ها و پاسخگویی به نقدهای مغرضانه و غیرمنصفانه است به همین دلیل امسال با همکاری ناشران کودک، ناشران دانشگاهی و بسیاری از ناشران عمومی به برگزاری نشست‌‌ها و سخنرانی‌‌های مختلف در حوزه‌‌های متنوع مبادرت ورزیده است.

سالکی در توضیح تاریخی انجمن ناشران آموزشی اظهار کرد: این انجمن در سال ۸۱ تاسیس شد و با گذشت ۱۶سال، شصت عضو فعال دارد.

رئیس هیات مدیره‌ی انجمن ناشران آموزشی با اشاره به تشنج فعلی بازار ناشران آموزشی، مشکلات ارزی و افزایش نرخ خدمات از جمله کاغذ گفت: به همین دلیل باید برای مشکل نقدینگی، چالش فروش و بازار نامطمئن و نامعتبر کتاب فکری اساسی کرد.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از مسایل باید موجودی محصولاتمان را پایین نگه داریم و برای یک فصل تولید کنیم نه یک سال. علاوه بر این لازم است حساب‌‌های مالی را دائما مورد توجه قرار دهیم تا گردش یکساله مشکل‌ساز نشود.

سالکی با اشاره به دو راهکار اساسی انجمن فرهنگی ناشران آموزشی برای رونق بازار چاپ و نشر گفت: کاهش تخفیفات و رقابت بین واحدی و ساماندهی مشتریان بدحساب با همکاری بخش توزیع برای عبور از بحران مورد توجه قرار گرفته است.

وی چشم‌انداز ناشران آموزشی را با توجه به حجم هجمه‌‌ها، کسب جایگاه قدرتمند و موثر عنوان کرد.

مدیر فرهنگی بخش ناشران آموزشی نیز در این نشست با اشاره به استقلال ناشران آموزشی در برگزاری نشست‌‌های علمی و فرهنگی گفت: با برگزاری حداقل روزی ۵ برنامه در سی و یکمین نمایشگاه کتاب ۵۶ نشست را در دستور کار داریم و حداقل روزی یک مراسم رونمایی از کتاب برگزار می‌‌شود.

در توضیح سه محور نشست‌‌های این دوره از نمایشگاه اظهار کرد: تولید و محتوا، بازار و کسب و کار و مباحث کاربردی اهم محورهای نشست‌‌های این دوره از نمایشگاه کتاب در بخش ناشران عمومی است.

معاون اجرایی سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز در ادامه این نشست با اشاره به ابتکارات ناشران آموزشی اظهار کرد: بخش ناشران آموزشی اولین بخشی است که به صورت مستقل سرای اهل قلم را ایجاد کرده است.

یحیی دهقانی در ادامه افزود: هدف ما در شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه پراکنده کردن برنامه‌‌های فرهنگی در سطح نمایشگاه بود که این هدف در این دوره از نمایشگاه محقق شده است و مبتکر این قضیه انجمن ناشران آموزشی بوده است.

گفتنی است، سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ناشران آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۹۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب

ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۱۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌، ویرایش قیمت کتاب‌ها و تعداد کتاب‌های موجود خود اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۱۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه book.icfi.ir نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌، ویرایش قیمت کتاب‌ها، تعداد کتاب‌های موجود، آماده‌سازی پنل پست کتاب و… خود اقدام کنند.

همچنین ناشران می‌توانند شماره تماس‌های مورد نیاز خریداران کتاب برای دریافت مشاوره یا برقراری ارتباط را در بخش تنظیمات پنل کاربری خود قرار دهند.

ناشران برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز پاسخگویی بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به شماره ۰۲۱۹۱۰۰۹۸۹۸ تماس بگیرند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه امسال در محل مصلای امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر 750349

دیگر خبرها

  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • آغاز تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه کتاب
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد