Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@09:29:15 GMT

قطع شدن آب «مادوان» و حومه در زلزله سی‌سخت

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۲۷۵۲

ایسنا نوشت: فرماندار شهرستان بویراحمد از قطعی آب شهر «مادوان» و حومه در پی بروز زلزله «سی سخت - یاسوج» در این شهرستان خبر داد.

«شاهرخ کناری» افزود: آب شهر «مادوان» و حومه به علت شکستگی لوله 14 اینچ شبکه انتقال آب واقع در دامنه کوه، قطع شد و هم اکنون در حال پیگیری برای وصل آن هستیم، با توجه به این که دسترسی به لوله به علت ریزش کوه دشوار است احتمالاً مردم این شهر تا فردا آب شرب نخواهند داشت و از طریق تانکر سیار آبرسانی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که هم اکنون مشکل قطعی برق، تلفن همراه و ثابت در سطح شهرستان نداریم، گفت: چندین خانوار در سطح شهر یاسوج با مشکل گاز به علت ریزش دیوار منازل مواجه هستند که در حال برطرف کردن آن هستیم.

فرماندار بویر احمد با بیان این که هم اکنون امنیت و آرامش در سطح شهرستان‌ها برقرار است، خاطرنشان کرد: پنج مجتمع نان در سطح شهر یاسوج به صورت شبانه‌روزی نان مورد نیاز مردم را تأمین می کنند.

کناری با بیان این که راهداران موانع حاصل از ریزش کوه در برخی راه‌های مواصلاتی شهرستان‌های بویراحمد و دنا را جمع‌آوری و بازگشایی کردند، گفت: خسارت های شدیدی به ابنیه، تأسیسات، مخازن و چاه‌های آب و خوابگاه‌های دانشجویی وارد شده است.

وی از مردم خواست چنانچه منازل مسکونی آن ها به آسیب دچار شده است در روستاها به دهیاری‌ها و در شهرها به فرمانداری‌ها و بنیاد مسکن مراجعه کنند. دستگاه‌های اداری و دولتی هم میزان خسارت های وارده به ساختمان‌های دولتی را برآورد می کنند و به ستاد بحران و فرمانداری گزارش خواهند داد.

فرماندار بویر احمد با بیان این که تاکنون زلزله 5.2 ریشتری سی سخت تلفات انسانی نداشته است، گفت: اما در عین حال از 10 تا صددرصد به ساختمان‌های مسکونی شهری و روستایی شهرستان‌های بویراحمد و دنا خسارت وارد شده است.

هنوز آمار دقیقی از میزان خسارت های مالی وارده در شهرستان‌های بویراحمد و دنا اعلام نشده است. همچنین همه دستگاه‌های عضو ستاد بحران استان در آماده‌باش کامل هستند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده امروز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان خراسان جنوبی که برای بررسی خسارت‌های سیل زیرکوه برگزار شد به خبرنگاران گفت: بیشترین خسارت سیل به بخش راه‌ها، کشاورزی و واحدهای مسکونی شهرستان زیرکوه بوده است.

به گفته وی از روز اول سیل امدادرسانی و ارسال ماشین‌آلات انجام شد و خدمت‌رسانی و رفع مشکلات موجود در دستور کلر قرار گرفت.

وی ادامه داد: اگرچه در همه شهرستان‌های استان بارندگی داشتیم اما در زیرکوه به خاطر وضعیت بحرانی خساراتی وارد شد و در بقیه شهرستان‌ها مشکل خاصی وجود نداشت.

عباس زاده تاکید کرد: شرایط اضطراری و بحرانی زیرکوه تا ۲۶ اردیبهشت ماه تمدید شد و همه دستگاه‌ها تا این تاریخ باید حضورشان در مناطق سیل زده تقویت کنند.

وی خاطر نشان کرد: بیشتر خسارت‌ها از لحاظ حجم و وسعت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه وارد شده اما از نظر عملیاتی راه‌های شهرستان دچار صدمات جدی شده‌اند و تلاش می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ایمنی اولیه تأمین شود.

معاون استاندار افزود: راه‌ها که از بین رفته باید، بازسازی شوند و حدود ۴۴ واحد مسکونی خسارت دیده‌اند که ۱۱ واحد آن باید مجدد احداث شود.

عباس زاده تصریح کرد: بعضی از بندهای خاکی پر آب شده‌اند و در بارش اول در پنجم اردیبهشت چند بند خاکی شکست که به دلیل هشدار قبل از سیل و این که روستای نوده زیرکوه به موقع تخلیه شد، خسارت جانی بر اثر سیل نداشتیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر هم بعضی از بندهای خاکی سرریز شده و احتمال شکسته شدن آنها وجود دارد که باید تمهیدات لازم برای پیشگیری از شرایط بحرانی در این خصوص انجام شود.

عباس زاده با بیان این که ۱۳۷ دانش‌آموز زیرکوه از کنکور جا ماندند گفت: پیگیری‌های استاندار منجر به قول مساعد سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری آزمون مجدد شد که تاکنون بی سابقه بوده است.

وی با تاکید بر اینکه تمرکز امدادرسانی در زیرکوه تا زمان پایداری شرایط باید ادامه داشته باشد، ادامه داد: حضور ماشین‌آلات با بهره‌گیری از نیروی انسانی کافی باید به خوبی مدیریت شود تا بتوانیم راه‌ها را ترمیم و مشکلات اولیه آنها را رفع کنیم.

به گفته وی شش دستگاه کمپرسی و دو کفی برای تسریع عملیات ترمیم راه‌ها بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران باید در اختیار اداره کل راهداری استان قرار گیرد و باید تیم ویژه‌ای برای ترمیم خسارت به خصوص در بخش قنوات تشکیل شود

کد خبر 6091381

دیگر خبرها

  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین
  • آتش‌سوزی یک باب مغازه در تالش
  • گزارش تسنیم از اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد