Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار گزارشی تحت عنوان «تلگرام چیست و چرا ایران و روسیه تصمیم به مسدودسازی آن گرفته‌اند؟» به بررسی علت تصمیم مقامات ایران و روسیه به مسدود کردن این پیام رسان پرداخت.

در این گزارش آمده است تلگرام با این وعده که از کاربران خود در برابر چشم‌های کنجکاو سرویس های اطلاعاتی محافظت خواهد کرد، در چند سال اخیر به یکی از محبوب ترین پیام رسان های جهان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما، فراهم کردن چنین تریبونی مشکلات خاص خودش را به دنبال داشته است. در سال های اخیر، گروه (وهابی-صهیونیستی) داعش از پیام رسان تلگرام به عنوان تریبونی برای نشر پروپاگاندای خود، برنامه ریزی عملیات تروریستی، و همچنین بر عهده گرفتن مسئولیت این اقدامات تروریستی استفاده کرده است. به همین دلیل است که ایران و روسیه (برای حفظ) امنیت ملی خود، تصمیم گرفته اند استفاده از تلگرام را ممنوع کنند.

این گزارش می افزاید پیام‌رسان تلگرام زمانی به بازار آمد که از افشاگری‌های گسترده و جنجال برانگیز ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا (ان اِس اِی) مدت زیادی نگذشته بود. اسنودن حجم زیادی از اطلاعات طبقه بندی شده ای را از برنامه های جاسوسی سایبری آمریکا از مقامات و شهروندان دیگر کشورها فاش کرد که جنجال زیادی به دنبال داشت؛ بنابراین تلگرام که وعده داده بود از اطلاعات افراد در برابر سرویس های اطلاعاتی محافظت خواهد کرد، به سرعت مورد استقبال کاربران فضای مجازی قرار گرفت. پس از آنکه فیس بوک، واتس اپ (یکی دیگر برنامه های پیام رسان موجود در بازار مجازی) را خرید، شمار کاربران تلگرام به شدت افزایش یافت و به میلیون ها نفر در سراسر جهان رسید.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است اگرچه پاول دورف، مؤسس تلگرام، یک فرد روس‌تبار است، مسئولان این برنامه پیام رسان هرگونه ارتباطی با روسیه را رد می کنند. از سوی دیگر، آلن وودوارد، کارشناس امنیت سایبری و استاد دانشگاه انگلیسی «سورِی» در این باره می گوید: این واقعیت که تلگرام آمریکایی نیست، یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیتش بوده است؛ زیرا کاربران اینترنتی همواره این سوء ظن را داشته اند که سرویس های جاسوسی کشورهای غربی از طریق برنامه هایی از قبیل «واتس اپ» و «سیگنال» امکان دسترسی به اطلاعات شخصی آنها را دارند.

نگارنده مطلب همچنین می افزاید پیش از آنکه مشکلات اخیر تلگرام (که مهم‌ترین آن سوء ستفاده تروریست‌ها از آن است) بروز پیدا کند، مقامات ارشد روسیه و ایران نیز جزء 200 میلیون کابر آن بودند؛ اما، افزایش شمار کاربران تلگرام در سال های اخیر باعث شد برخی کشورها از قبیل فرانسه، تحقیقاتی را درباره آن انجام دهند. نتایج این تحقیقات مشخص کرد که این پیام رسان به تریبونی برای «هماهنگ کردن اقدامات تروریستی» تبدیل شده است. افزایش انتقادات از تلگرام باعث شد مسئولان این پیان رسان، کانال های عمومی متعلق به گروه تروریستی داعش را حذف کنند. اما دورف و دیگر مسئولان تلگرام همواره بر این موضع پافشاری می کنند که گروه‌ها و پیام های خصوصی تروریست‌ها را مسدود نخواهند کرد.
انتهای پیام/

گزارش روزنامه آمریکایی درباره دلایل مسدود شدن تلگرام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایران روسیه داعش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۲۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود

رییس آژانس مرکزی اطلاعات(سیا) آمریکا در گفت‌وگویی به تکرار ادعاهایی درباره روابط دفاعی ایران و روسیه پرداخته و درباره سطح فعالیت‌های هسته‌ای ایران اظهارنظر کرد.

به گزارش ایسنا، "ویلیام برنز" رییس سیا با مطرح کردن ادعاهایی درباره همکاری دفاعی ایران و روسیه، گفت که شراکت روسیه و ایران در حال پیشروی "در مسیر بسیار خطرناکی" است.


پایگاه خبری بیزینس اینسایدر گزارش داد که برنز در گفت‌وگویی با شبکه سی‌بی‌اس مدعی شد، روسیه در ازای دریافت کمک‌های نظامی برای جنگ در اوکراین در حال ارائه ،کمک‌هایش به ایران در زمینه برنامه موشکی آن است.
روسیه از سوی اوکراین و متحدان غربی آن به استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین متهم شده است.
ایران این ادعا را رد کرده و گفته است که همکاری‌های نظامی آن با روسیه در چارچوب روابط دفاعی دوجانبه بوده و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.
مقامات ایران همنین تاکید کرده‌اند، برخلاف متحدان غربی اوکراین که آشکارا به مداخله نظامی در این جنگ می‌پردازد، از هیچ یک از طرفین این جنگ حمایت نمی‌کند و آماده میانجیگری برای رسیدن به راهکاری برای حل‌وفصل سیاسی این مناقشه است.


با این حال، برنز مدعی است که ایران تسلیحاتی به روسیه داده که در جنگ اوکراین، از جمله علیه زیرساخت‌های غیرنظامی استفاده شده‌اند.


رییس سیا همچنین در ادامه مدعی شد که روسیه در حال بررسی عرضه هواپیماهای جنگنده به ایران نیز هست.


برنز در بخش دیگری از اظهاراتش درباره ایران گفت که برنامه هسته‌ای ایران بیش از پیش پیشرفته است.


او مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران "تا حدی پیشرفته است که اگر بخواهند پافراتر بگذارند، غنی‌سازی ۹۰ درصدی تنها چند هفته طول می‌کشد."
برنز با ادعای این که ایران پیشتر، در برنامه هسته‌ای خود اهداف نظامی را دنبال می‌کرد که در سال ۲۰۰۳ متوقف شد، گفت که فکر نمی‌کند ایران تلاش‌ها برای ساختن تسلیحات هسته‌ای را ازسرگرفته باشد.


ادعای برنز درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران در حالی مطرح می‌شود که مقامات ایران تاکید کرده‌اند تولید و بکارگیری تسلیحات اتمی جایی در برنامه دفاعی ایران ندارد و برنامه هسته‌ای ایران تنها ماهیتی صلح‌آمیز را دنبال می‌کند.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلمبرداری «دست خدا» آغاز شد/ روایتی سینمایی از تصمیم زن عروسک‌فروش
  • رئیس سیا نگران روابط ایران و روسیه شد/ برنز به ایران اتهام زد
  • شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • رئیس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • قابلیت‌های جدید و جذاب استوری اینستاگرام
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!