Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@22:57:11 GMT

اسناد ارایه شده ازسوی نتانیاهو کهنه و فاقد اعتبار است

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۶۴۴۶

اسناد ارایه شده ازسوی نتانیاهو کهنه و فاقد اعتبار است

تهران- ایرنا- روزنامه صهیونیستی 'جروزالم پست' نوشت، بررسی اسناد و اطلاعاتی که 'بنیامین نتانیاهو' درباره ادامه فعالیت برنامه هسته ای ایران ارایه داد، نشان می دهد، این اسناد، کهنه و شامل بازه زمانی 1999 تا 2003 است.

این روزنامه می افزاید، گزارش دسامبر آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره فعالیت های هسته ای ایران، درباره پروژه عماد و 'محسن فخری زاده'، دانشمند ایرانی، که نتانیاهو در به اصطلاح افشاگری روز دوشنبه درباره برنامه هسته ای ایران از آن یاد کرد، توضیح داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بسیاری از موارد دیگری که نتانیاهو از آنها سخن گفت، در گزارش یاد شده آژانس دیده می شود. اسلاید 24 نتانیاهو درباره توسعه برنامه هسته ای ایران را می توان در پاراگراف های 33تا 35 گزارش آژانس پیدا کرد.
در مورد اسلاید 25 نتانیاهو درباره طراحی چاشنی چندنقطه زن از سوی ایران نیز باید گفت، این مساله نیز در پاراگراف های 41 تا 46 گزارش آژانس در دسامبر 2015 توضیح داده شده بود.
درواقع، نتانیاهو بدون تفکر و بررسی اتهاماتی علیه ایران مطرح کرد.
این روزنامه صهیونیستی مدعی شد، اسناد مورد ادعای نتانیاهو می تواند بر برخی ابعاد مهم توافقنامه هسته ای ایران و شکل گفت وگو درباره اصلاح یا لغو برجام تاثیر بگذارد.
شاید بتوان گفت که بیشتر سیاستگذاران اروپایی و آمریکایی، اظهارات نتانیاهو را فاقد اعتبار خواندند و حتی خود او به عنوان بازنده نمایش تلویزیونی اش علیه ایران به منظور کارشکنی درباره توافقنامه هسته ای ایران، سه شنبه به شبکه تلویزیونی 'سی ان ان' آمریکا گفت که این رژیم درصدد جنگ با تهران نیست. هیچ کس به دنبال چنین اتفاقی نیست.
'فدریکا موگرینی'، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به ادعاهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته ای ایران گفت: برجام بر اساس راستی آزمایی و نظارت بر حقایق استوار است و آژانس 10 بار پایبندی ایران به تعهداتش را تائید کرد.
آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز با تایید صلح آمیز و شفاف بودن فعالیت های هسته ای ایران، خیز نتانیاهو را برای برهم زدن برجام در آستانه تصمیم رئیس جمهوری آمریکا درباره تعلیق تحریم های هسته ای در چارچوب این توافق، ناکام گذاشت.
'دونالد ترامپ' در ژانویه سال جاری میلادی ضمن تمدید تعلیق تحریم های ایران در چارچوب توافقنامه هسته ای امضا شده بین ایران، انگلیس، فرانسه، آلمان، آمریکا، روسیه و چین در سال 2015، تهدید کرد که این آخرین فرصت برای تمدید لغو تحریم هاست و در صورت تامین نشدن مطالباتش، در 12 مه(22 اردیبهشت) از برجام خارج می شود.
ترامپ خواستار حذف بند انقضاء توافقنامه هسته ای و دائمی شدن محدودیت ها علیه فعالیت هسته ای ایران، بازرسی های سختگیرانه از تاسیسات هسته ای ایران، جلوگیری از دستیابی ایران به بمب و فعالیت های موشکی ایران است.
بسیاری از نهادهای فعال در زمینه افزایش آگاهی عمومی درباره فعالیت های هسته ای، از جمله انجمن کنترل تسلیحات مستقر در آمریکا، معتقدند مطالبات ترامپ نادرست و ناقض توافقنامه هسته ای ایران است.
اروپام**1088**1337

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي رژيم صهيونيستي ايران اسناد موساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۶۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا

نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.

در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.

12 اردیبهشت 1364؛ کلیات لایحه تاسیس وزارت صنایع سنگین تصویب شد

کمیسیون‌های صنایع و معادن، آموزش و پرورش و تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس تشکیل جلسه دادند.

در جلسه کمیسیون صنایع و معادن نیز بحث پیرامون لایحه تاسیس وزارت صنایع سنگین ادامه یافت و در پایان نسبت به کلیات آن رای‌گیری به عمل آمد و با اکثریت آرا تصویب شد.

میزان نقدینگی در سال 57 حدود 300 میلیارد تومان بود

دکتر نوربخش، رئیس‌کل بانک مرکزی در سمینار بررسی مسائل اقتصادی ایران در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: یکی از مشکلات ما در سال‌های پس از انقلاب مساله عدم تعادل در سیستم بانکی بود.

دکتر نوبخش به بیلان عملکرد سیستم جدید بانکی کشور پرداخت و با استفاده از آمار و ارقام نتایج مفید اجرای قانون بانکداری اسلامی در کشور را برشمرد.

وی گفت: نتایج حاصله از اجرای این قانون، بر روی رشد نقدینگی جامعه به این صورت بوده است که نقدینگی جامعه از 7514 میلیارد ریال در اسفند 62 به 7738 میلیارد ریال در بهمن 63 رسید؛ به عبارت دیگر نقدینگی در طی 11 ماه، حدود3 درصد رشد کرده است و باید به این نکته توجه شود که رشد نقدینگی در سال 62 در حدود 17.7 درصد نسبت به سال 61 و در سال‌های قبل میزان رشد نقدینگی نسبت به سال قبل از آن معمولا بالای 20 درصد بوده است.

12 اردیبهشت 1374؛ قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا

در پی تصمیم کلینتون مبنی‌بر تشدید مجازاتهای اقتصادی علیه ایران، تلاش‌های گسترده‌ای ازسوی این کشور برای همسو کردن کشورهای صنعتی جهان با سیاست‌های واشنگتن آغاز شده است. اما تاکنون آمریکا در این زمینه نه‌تنها موفقیتی کسب نکرده بلکه با واکنش‌های منفی نیز مواجه شده است.

«مایک مکاری» سخنگوی کاخ سفید گفت: ما شواهدی از بعضی از اعضای گروه هفت دریافت کرده‌ایم که نشان می‌دهد آنها سرگرم بررسی معامله‌های اقتصادی خود با ایران هستند.

بیل کلینتون، رئیس جمهوری آمریکا یکشنبه شب ضمن متهم کردن  ایران به حمایت از تروریسم گفت: تمام پیوندهای بازرگانی و سرمایه‌گذاری آمریکا با ایران ازجمله بیش از چهار میلیارد دلار خرید نفتی سالانه را قطع می‌کند.

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: تصمیمش تاثیر محدودی روی شرکت‌ها و کارگران آمریکایی خواهد داشت، اما یک مقام آمریکایی که رئیس‌جمهوری را همراهی می‌کرد، اعتراف کرد که اثر تحریم ها در کوتاه‌مدت سیر صعودی خواهد داشت و به‌ویژه به معنای هزینه بیشتر برای سوخت و بیکاری بخشی از نیروی کار در آمریکا خواهد بود.

12 اردیبهشت 1384؛ شبکه ملی معامله الکترونیکی اوراق بهادار ایجاد می شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی از راه‌اندازی شبکه ملی دادوستد الکترونیکی اوراق بهادار در برنامه چهارم خبر داد و گفت: با توسعه جغرافیایی بورس اوراق بهادار همه شهروندان از خدمات پایه بازار سرمایه استفاده خواهند کرد.

سید صفدر حسینی، توسعه شبکه کارگزاری، ایجاد بورس‌های کالایی، ایجاد بازار فروش اوراق بهادار در خارج از بورس و ارتباط با بورس‌های جهانی و منطقه‌ای را از برنامه‌های توسعه بازار سرمایه کشور ذکر کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • فهرست‌های انتخاباتی منتسب به شورای وحدت فاقد اعتبار است
  • چرا گزارش «بی بی سی» فاقد اعتبار است؟
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه