Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@12:00:06 GMT

گام هاي خوبي براي رشد اقتصادي برداشته ايم

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۸۱۴۲

گام هاي خوبي براي رشد اقتصادي برداشته ايم

خبرگزاري آريا - رشت - ايرنا - معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان برنامه و بودجه گفت: طبق معيارهاي جهاني، ايران جزو هفدهمين اقتصاد بزرگ دنياست و طي سال هاي اخير، براي رشد اقتصادي گام هاي خوبي برداشته است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، محمدباقر نوبخت روز پنجشنبه در مراسم تجليل از استادان دانشگاه پيام نور استان گيلان در رشت، با بيان اينکه ايران در رتبه بندي جزو کشورهاي توسعه يافته جهان است، افزود: اين موضوعي نيست که ما بگوييم، بلکه بر اساس معيارهاي جهاني، جزو کشورهاي توسعه يافته هستيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: آنچه باعث خوشبختي انسان مي شود؛ توسعه به معني خلق ثروت نيست، به همين دليل نگاه ها به سمت انسان ها معطوف شده و توسعه از رشد اقتصادي و عدالت، به توسعه به معناي رشد انساني رسيده است.
رئيس سازمان برنامه و بودجه با بيان اينکه برآيند اين مولفه ها موجب توسعه انساني مي شود، خاطرنشان کرد: رشد اقتصادي يکي از مولفه هاست که کشورها را با آن مي سنجند و طبق گزارش صندوق بين المللي پول در 29 فروردين ماه سال جاري، ايران حدود چهار درصد رشد داشته، بيکاري نيز کاهش يافته و تورم تک رقمي شده است.
نوبخت با اشاره به تلاش هاي 40 ساله دشمنان نظام اسلامي عليه ايران گفت: جمهوري اسلامي ايران همواره متناسب با زمان و با اتخاذ سياست هاي صحيح، توانسته توطئه هاي دشمنان را خنثي کند.
وي توسعه را اصلي ترين هدف همه کشورها ذکر و تصريح کرد: در سند چشم انداز 20 ساله که از سوي رهبر معظم انقلاب نيز به تاييد رسيده، اولين هدف راهبردي ما ، توسعه يافتگي و قرارگيري در جايگاه نخست علم و فناوري منطقه است.
معاون رئيس جمهوري ادامه داد: امروز کشورها هيچ هدفي جز توسعه ندارند و اين توسعه، معيار و شاخصي براي رتبه بندي کشورهاست که به چند سطح شامل خيلي توسعه يافته، توسعه يافته، در حال توسعه و کمتر توسعه يافته تقسيم شده است.
به گفته نوبخت، بهداشت و سلامت گام دوم در توسعه رشد اقتصادي هستند و افزايش اميد به زندگي در کشورمان نسبت به اوايل پيروزي انقلاب، نشان دهنده انجام فعاليت هاي موثر در اين حوزه است.
وي آموزش را مولفه اي ديگر در توسعه انساني عنوان و خاطرنشان کرد: به طور جدي نياز به آموزش داريم زيرا انسان هاي آموزش ديده با افراد آموزش نديده، تفاوت هايي دارند.
رئيس سازمان برنامه و بودجه در خاتمه سخنانش، با بيان اينکه دانشگاه پيام نور دانشگاهي دولتي و قابل توجه است، اين مرکز آموزش عالي را در مقوله آموزش، موثر و توسعه آفرين خواند و اضافه کرد: بايد اين دانشگاه در حوزه آموزش به عنوان يکي مولفه هاي توسعه انساني نقش موثري داشته باشد.
وي با تبريک روز معلم و بزرگداشت مقام معلمان و استادان تصريح کرد: خود را از جنس شما اساتيد و معلمان مي دانم.
دانشگاه پيام نور گيلان بيش از 20 هزار دانشجو و 107 عضو هيأت علمي دارد.
روز گذشته (چهارشنبه) نيز مراسم بزرگداشت مقام معلم با حضور محمدباقر نوبخت معاون رئيس جمهوري در انزلي برگزار شد.
7286/2007
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۸۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بذرپاش عازم ابوظبی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات شامگاه سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) ماه عازم ابوظبی شد تا در اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی حضور یابد.

اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور و بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ در ابوظبی برگزار می‌شود.

آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده است. این نشست پس از گذشت ۱۰ سال؛ به‌منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در همه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار خواهد شد.

علاوه بر حوزه‌های اشاره شده، توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به ویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست قرار دارد.

پیش‌بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

شایان ذکر است در حاشیه اجلاس موصوف، همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز در حاشیه کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور برگزار خواهد شد.

در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود به‌صورت رو در رو مذاکره خواهند کرد.

همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب و کار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه‌گذاری و تجارت و فرایندهای مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند کرد.

کد خبر 6093590 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • کارگران عامل مهم توسعه اقتصادی کشور هستند
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • خدمتگزاری به مردم سرلوحه اقدامات بانک توسعه تعاون است
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد