Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@21:05:12 GMT

30 درصد مدارس استان اردبیل نیازمند بازسازی

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۹۹۱۸

30 درصد مدارس استان اردبیل نیازمند بازسازی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: 30 درصد مدارس استان اردبیل نیازمند بازسازی و استانداردسازی است.

به گزارش ایسنا، «دولت لطفی» در نشست با خبرنگاران با اشاره این که سال گذشته 17 مدرسه با مشارکت خیرین تکمیل و تحویل آموزش و پرورش شده است، گفت: 17 مدرسه در سال 96 از محل کمک های خیرین به آموزش و پرورش تحویل داده شده بطوریکه از ابتدای سال 96 تا امروز نیز 18 مدرسه نیز در حال تجهیز و ساخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، از زمان آغاز به کار مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان تا به امروز 1459 کلاس درس در قالب 369 مدرسه در استان اردبیل احداث شده است.

لطفی با بیان اینکه 30 درصد فضاهای آموزشی در سطح استان توسط خیرین استانداردسازی و ساخته شده است، خاطرنشان کرد: استان اردبیل در برخورداری روستاها از مدارس نسبت به متوسط کشوری وضعیت خوبی دارد بطوریکه دارد که نقش مجمع  خیرین استان در راستای احداث مدارس در روستاها و تعمیر و تجهیز آنها بسیار بااهمیت است.
 
وی با بیان اینکه سال گذشته از محل اعتبارات ملی و استانی 20 مدرسه با 89 کلاس درس توسط اداره کل نوسازی استان تجهیز، تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است، خاطرنشان کرد: در کنار این مدارس نیز یک سالن ورزشی و یک کارگاه هنرستان احداث شده است.
 
لطفی با یادآوری اینکه هم اکنون 76 پروژه نیمه‌تمام در استان داریم که تکمیل آنها نیازمند 41 میلیارد تومان اعتبار است، تصریح کرد: در حال حاضر 233 هزار دانش‌آموز در سه هزار و 344 مدرسه و 10 هزار کلاس درس در استان تحصیل می‌کنند.
 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل یادآور شد: در پنج سال گذشته 33 میلیارد تومان برای استانداردسازی تأسیسات حرارتی در مدارس استان هزینه شده بطوریکه با این وجود تأسیسات حرارتی 923 مدرسه که چهار هزار و 112 کلاس درس را شامل می‌شود نیازمند استانداردسازی است.
 
 به گفته مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل همزمان با گرمیداشت بیستمین سالگرد تأسیس مجامع خیرین مدرسه‌ساز دومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل نیز 19 اردیبهشت‌ماه در مجتمع فرهنگی هنری فدک اردبیل برگزار می‌شود.

انتهای پیام


 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۹۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوساری مدارس کشور با اشاره به اینکه ساخت مدارس بزرگ مقیاس در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، گفت: باید در برنامه هفتم توسعه ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث شود.

شهریار خواجه صالحانی ۱۹ اردیبهشت در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شعار ایران قوی با مدارس قوی محقق می‌شود، اظهار کرد: خیرین مدرسه‌ساز در این امر پیشگام هستند و در توسعه و تجهیز مدارس گام‌های موثری بر می‌دارند.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اینکه ساخت مدارس بزرگ مقیاس در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، گفت: باید در برنامه هفتم توسعه ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث شود، مدرسه‌ای که در آن مردم حضور نداشته باشند، سودمند نخواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه باید نسبت به مدرسه‌سازی اهتمام ویژه داشته باشیم، بیان کرد: لازم است سند توسعه مدارس چهارمحال و بختیاری آماده شود و وزارتخانه‌ آمادگی دارد در تحقق این سند کمک کند.

صالحانی با بیان اینکه باید تمامی دستگاه‌های اجرایی و مسئولان در ساخت و نگهداری مدارس سهیم باشند، عنوان کرد: می‌توان با استفاده از ظرفیت شورای آموزش و پرورش در راستای برطرف کردن نیازهای کوچک در حوزه توسعه و تجهیز مدارس گام برداشت.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط‌عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور با تاکید بر نقش خیرین مدرسه‌ساز در تقویت حوزه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: تکریم خیرین به‌ویژه خیرین مدرسه‌ساز در دستور کار قرار بگیرد، خیرین مدرسه‌ساز پدیده امیدآفرین قرن هستند.

وی تاکید کرد: ایرانی نشان داده که ریشه در تعلیم و تربیت دارد، با مشارکت خیرین بالغ بر ۳۱ هزار مدرسه در کشور احداث شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ۸۵۰ کلاس درس در استان بوشهر ساخته شد
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • ۸۰ پروژه خیری در چهارمحال و بختیاری فعال است
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر