Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سید حسین طلایی زواره معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی درباره سیاست حمایت از کالای ایرانی و اقدامات سازمان پژوهش برای تحقق آن اظهار کرد: استانداردهایی برای کاغذ وجود دارد و باید به گونه‌ای باشد که به کیفیت کتب درسی لطمه‌ای وارد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به شرکت‌های تولیدکننده کتب توصیه کرده‌ایم از  کاغذها و سایر اقلام ایرانی استفاده کنند و از برخی استانداردهای قابل اغماض در کاغذهای ایرانی چشم پوشی کنند و اجازه دهند تا شرکت‌های داخلی به کیفیت کاغذهای خود بیافزایند.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه هم کاغذ ایرانی و هم خارجی در تولید کتب درسی به کار می‌رود گفت: برخی کتب تصویرمحور هستند و تصاویر باید دو طرف صفحه چاپ شوند. بخش قابل توجهی از پیام‌های آموزشی ما در یکسری از دروس از طریق تصاویر اتفاق می‌افتد. برای تولید کتب دروسی چون جغرافیا و زیست که تصویر نقش مهمی در آن دارند از کاغذهای خارجی و در کتب دیگر و مجلات رشد از کاغذهای ایرانی بیشتر استفاده می‌شود.

طلایی زواره با اشاره به تولید لوح‌های فشرده همراه کتب درسی اظهار کرد: لوح‌های فشرده دو دسته اند: نخست لوح‌های مبتنی بر موضوعات کتاب درسی و دوم لوح‌های فشرده مکمل دروس. امسال بخشی از محتواهای تولید شده را در اختیار تلویزیون تعاملی سینا قرار دادیم که روی شبکه خود بارگذاری کنند، بنابراین لوح فشرده کمتری تولید و از این طریق نقشی در اقتصاد مقاومتی داشته باشیم.

وی افزود: امسال به تعداد لوح‌های فشرده اضافه نمی‌شود و تنها در دروسی که آموزش آن با فیلم و نرم افزار گره خورده لوح فشرده تولید می‌کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

گفت و گوی خواندنی با معاون سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصادمقاومتی اخباراقتصادی خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۰۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی در کاشان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا محمدی فشارکی در نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی، بیان کرد: رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی با هدف توسعه اقتصادی دانش‌بنیان و همچنین پاسداشت آئین‌ها و سنت‌های فرهنگی است و این محصول اصیل ایرانی همزمان با نخستین سال ثبت روز گل محمدی و گلاب در تقویم رسمی کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این رویداد ملی در روز ۲۰ اردیبهشت با حضور وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی و مسئولان استانی و با رونمایی از نخستین عطر تولید داخل بر پایه گل‌محمدی و همچنین رونمایی از کتاب جامع گل محمدی ایران همراه خواهد بود.

محمدی فشارکی افزود: در کنار تولید گل و گلاب می‌توان از اسانس آن به عنوان پایه تولید عطر استفاده کرد و با شناخت درست و تحقیقات، شاخه‌های جدیدی از ظرفیت‌های این صنعت در بحث اشتغال زایی را ایجاد نمود.

سرپرست فرمانداری کاشان ادامه داد: در شرایط کنونی بیشتر به تولید گلاب به عنوان یک محصول و سوغات پرتقاضای کاشان در سطح کشور توجه می‌شود در صورتی که بسیاری از ظرفیت‌های آن ناشناخته باقی مانده است.

وی سطح زیرکشت گل محمدی در سطح شهرستان را دوهزار و ۶۰۰ هکتار و تعداد واحدهای سنتی ۱۷۰۰ و واحدهای صنعتی نیز ۴۸ واحد ذکر کرد که در حدود ۲۰ هزار نفر بطور مستقیم در بخش گل و گلاب مشغول به‌کار هستند.

کد خبر 6099649

دیگر خبرها

  • رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی در کاشان برگزار می‌شود
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!