Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی در نشست شورای فرهنگ قرآنی استان یزد با تاکید بر اینکه آموزش علوم دینی و قرآنی در کشور نیازمند نوآوری است اظهار داشت: در مسائل قرآنی برای اینکه بتوان نوآوری در آموزش داشت، باید طرح‌های پژوهشی مناسبی تدوین و اجرا شود.
وی با اشاره به اینکه این موضوع نیازمند تلاش و جدیت بیشتری دارد خاطرنشان کرد: لازم است که از تجربیات موسسات مختلفی که در این زمینه فعالیت دارند استفاده شده و با بررسی‌های مناسب، زمینه اجرای بهتر فعالیت‌های آموزشی را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده، ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: باید تصمیم جدی برای همگانی کردن قرآن در تمام عرصه‌های اجتماعی جامعه ما وجود داشته باشد و اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.
ناصری یزدی ادامه داد: مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد، ادارات و دیگر ارگان‌ها و نهاد‌ها باید فعالیت‌های قوی در راستای ترویج این فرهنگ بسیار مهم در جامعه داشته باشند.
امام جمعه یزد بر ضرورت آشنایی هرچه بیشتر جامعه با قرآن و سیره قرآنی تاکید کرد و ادامه داد: الان موضوع زندگی با قرآن در جامعه به صورت ملموس مشاهده نمی‌شود و هنوز بسیاری از مردم با معانی و نکات قرآنی که می‌توانند از آن در زندگی خود بهره‌مند شوند آشنا نیستند.
وی افزود: اگر می‌خواهیم قرآن در جامعه مهجور نباشد باید به گونه‌ای عمل کنیم که زمینه آشنایی تمام مردم با حداقل‌های نکات قرآنی فراهم شود و هر شخص بتواند در زندگی خود بسته به نوع فعالیتی که انجام می‌دهد، این نکات بسیار مهم قرآنی را اجرایی کند.
نماینده، ولی فقیه در استان یزد با تاکید بر اینکه زمانی در این طرح موفق می‌شویم که تمام مردم استفاده از آموزه‌های قرآنی در زندگی خود را یک موضوع مهم و ضروری بدانند بیان کرد: در یک جامعه اسلامی فراگرفتن حداقل آموزه‌های قرآنی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
ناصری یزدی با اشاره به اینکه به این صورت جامعه ما می‌تواند یک جامعه قرآنی شود گفت: الان در مدارس نسبت به این موضوع توجه زیادی وجود ندارد و دانش‌آموزان در مدارس بیشتر با علوم غیر دینی آشنا می‌شوند.
امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: بحث تعلیم و تربیت در ایران نیازمند یک تغییر و تحول است و باید آموزش و پرورش به مباحث دینی و تربیت دینی به صورت بسیار جدی‌تر و کاربردی‌تر توجه داشته باشد.
وی بیان کرد: در حقیقت بیش از ۱۰۰ سال قبل غربی‌ها با دخالت در آموزش ایران، به صورت کم‌کم سبک آموزشی خود را به ما تحمیل کردند و آموزش‌های دینی و قرآنی را از سبک آموزشی ما ایران خارج کردند و لازم است که مسئولان نسبت به تغییر این وضعیت اهتمام داشته باشند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند

فرماندار تیران و کرون گفت: معلمان، دبیران و مربیان مدارس، آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان را در برنامه مدرسه جدی بگیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی‌کیا _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در گردهمایی معلمان و دبیران مدارس تیران و کرون اظهار کرد: مأموریت تعلیم و تربیت در اولویت اول بر عهده مدارس و مراحل بعدی در دانشگاه‌ها انجام می‌شود که علاوه بر علم‌آموزی تربیت نیروی انسانی متعهد و توانمند برای جامعه بر عهده این نهاد قرار گرفته است.

وی افزود: انتقال مفاهیم علمی برای تربیت نیروی متخصص و کارشناس اقدامی بسیار مهم است که نظام آموزشی بر آن تمرکز داشته و طی دوره‌های تحصیلی مختلف این اقدام مهم را انجام می‌دهد.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه علاوه بر علم آموزی و انتقال مفاهیم، آموزش مهارت‌های زندگی حائز اهمیت است، تصریح کرد: افراد در جامعه برای زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی به فراگیری این دسته از مفاهیم نیاز دارند.

محمدی‌کیا ادامه داد: معلمان و مربیان در انجام فرآیندهای آموزشی به این مقوله توجه کرده و در کنار مبانی درسی و علمی به این دسته از موضوعات نیز بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از دغدغه‌های اجتماعی با فراگیری مهارت‌های زندگی رفع شده و جامعه به نقطه مطلوب خواهد رسید.

فرماندار تیران و کرون در بخشی از سخنان خود به نگاه دولت سیزدهم به معلمان اشاره کرد و گفت: دولت با شناخت مأموریت مهم این قشر و جایگاه نظام تعلیم و تربیت، رفع نیازهای معلمان و معیشت این قشر را مورد توجه قرار داده است.

محمدی‌کیا با بیان اینکه موضوع رتبه‌بندی معلمان در این سال‌ها به ثمر نشسته است، افزود: اگر چه مشکلاتی در روند اجرایی این طرح وجود داشت اما بخش عمده‌ای از برکات این اقدام بهره‌مند شدند که دولت عزم جدی برای تکمیل و کیفیت بخشی به این برنامه دارد.

وی یادآور شد: تمام تلاش مدیریت شهرستان نیز بر ارتقا سطح کیفیت برنامه‌های آموزشی و پرورشی بوده و دستگاه‌های اداری نیز در این مسیر همکاری دارند.

حسین صائبی مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون در این مراسم به برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: زنگ سپاس معلم و تجلیل از معلمان مدارس با حضور مدیران دستگاه‌های اداری، شهروندان، انجمن‌های اولیا و مربیان و گروه‌های مردمی و تشکل‌های فرهنگی و هنری انجام شد.

وی با اشاره به شناسایی بیش از ۲۰ معلم، همیار معلم و مربی پرورشی در این شهرستان افزود: برترین‌ها به مرحله استانی معرفی و در منطقه نیز از آنان تجلیل شد.

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون ادامه داد: تجلیل از معلمان بازنشسته به سبب ۳۰ سال فعالیت در نظام تعلیم و تربیت شهرستان، همایش پیاده‌روی خانوادگی، گردهمایی معلمان و نشست تخصصی با موضوع شهید مطهری را از دیگر برنامه‌های این هفته اعلام کرد.

کد خبر 751199

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه