Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرس قانونی اتحادیه ناشران و کتابفروشان استان تهران گفت:برگزاری نمایشگاه کتاب در مصلی موجب بازگشت رونق به بازار کتاب شده است.

سیدعباس حسینی نیک،بازرس قانونی اتحادیه ناشران و کتابفروشان استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به تشریح وضعیت فعلی ناشران در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پرداخت و اظهار کرد: مصلی از نظر موقعیت مکانی بهتر از شهر آفتاب و استقبال مردم نیز بیشتر از شهر آفتاب است فقط امکان برپایی غرفه های بخش دانشگاهی و بخشی از غرفه های کودک در فضای مسقف نبود که مجبور شدند در چادر مستقر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وضعیت استقبال از نمایشگاه کتاب بهتر از زمان برگزاری نمایشگاه در شهر آفتاب بود، بیان کرد:برگزاری نمایشگاه کتاب طی دو سال  باعث بروز مشکلات عدیده ای در بازار کتاب شدکه الحمدلله با برگشتن نمایشگاه کتاب به مصلی رونق گذشته به بازار نشر برگشته است.

بازرس قانونی اتحادیه ناشران و کتابفروشان استان تهران با بیان اینکه اهداف مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) می تواند همسو با برگزاری نمایشگاه های فرهنگی چون نمایشگاه های مطبوعات،کتاب و قرآن باشد، افزود: امیدوارم سازه های رواق ها در صحن مصلی آماده شود البته مسجدی هم در طرح مصلی پيش بينی شده كه بايد فقط برای نماز باشد و هم اکنون نمازخانه آبرومندی در این مکان وجود ندارد ضمن اینکه فقط یک محل به این کار اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: اگر رواق ها آماده شود همه ناشران می توانند در فضای مسقف مستقر شوند البته سرعت ساخت و سازها نیز در سال های اخير وضعیت بهتری داشته است.

بازرس قانونی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در بخش دیگری از سخنانش به اعتراض ناشران کودک در نمایشگاه به وضعیت و مکان استقرارشان اشاره کرد و گفت:به صورت کلی نمایشگاه کتاب تهران بیش از اندازه بزرگ شده است و به نظرم بزرگ شدن نمایشگاه واقعی نیست بطوریکه در بسیاری از غرفه ها می بینید که در اسناد و مدارک به فرض ۶۰۰عنوان کتاب ذکر شده اما در عمل  ۴۰تا۵۰کتاب را به نمایشگاه کتاب ارائه کرده است و این سندسازی ها باعث می شود که مدیران نمایشگاه کتاب مجبور شوند غرفه های بزرگتری را به این ناشران اختصاص دهند و عملا نمایشگاه را بزرگ کنند که به نظرم وسعت نمایشگاه بیش از اندازه بزرگ است و مردم و بازدیدکننده ها در زمان بازدید از نمایشگاه خیلی خسته می شوند.

وی ادامه داد:وسعت نمایشگاه کتاب،وسعت واقعی نیست بنابراین مسئولان برگزاری این نمایشگاه مجبور می شوند علاوه بر سالنی که به بخش ناشران کتاب های کودک اختصاص داده اند در محل های دیگر نیز چادر بزنند بنابراین اگر موضوع کوچک سازی وسعت نمایشگاه یا توسعه غیر واقعی ناشران در نمایشگاه را در مرکز توجه قرار بدهیم و وزارت ارشاد بپذیرد وضعیت نمایشگاه بهتر می شود.

حسینی نیک گفت:افزايش وسعت نمايشگاه هم باعث افزايش هزينه ها خواهد شد و هم افزايش نارضايتی مردم به دليل خستگی ناشی از طولانی بودن مسير بازديد را در پی دارد.


انتهای پیام/

نارضایتی مردم با افزایش وسعت نمایشگاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادبیات نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۲۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است

به گزارش خبرنگار مهر، دریادار دوم عرشه ابوطالب مطلبی صبح یکشنبه در سیزدهمین میز تخصصی ناشران کتاب با تبریک عملیات قاطعانه وعده صادق توسط نیروهای مسلح افزود: این عملیات سبب شد تا نیروهای نظام و مسلح نیز مقتدرتر و شجاع‌تر شوی با اشاره به اهمیت کار ناشران گفت: در نیروهای مسلح به این حوزه توجه خاصی شده است واعتبارات خوبی به حوزه پژوهش توجه شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت خوبی در حوزه چاپ و نشر داریم و به مؤلفان نیز بدهی چندانی نداریم، برای فعالان این حوزه آرزوی موفقیت کرد.

یوسفی مدیر حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه دریایی نوشهر نیز با اشاره به این با هزار جلد کتاب در قالب ۸۰ عنوان در نمایشگاه بین المللی کتاب سال قبل شرکت کردیم، گفت: طرح جلد ۱۸ عنوان کتاب تهیه شد.

وی از تصویب ۹۰ عنوان کتاب در فاز ۹ خبر داد و گفت: چاپ هزار جلد کتاب عکس طبیعت نوشهر از جمله اقدامات است.

وی با اظهار اینکه ۹ نشریه در دانشگاه منتشر می‌شود، گفت: رفع مشکل واگذاری اعتبار در حوزه تألیف و نوسازی تجهیزات چاپ، بازنگری دستورالعمل حق تألیف و ویراستای، عدم واگذاری کاغذ یارانه‌ای، عدم وجود ردیف اعتباری مشخص از جمله مشکلات است.

کد خبر 6090525

دیگر خبرها

  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • پیام مقاومت یمن را در نمایشگاه کتاب تهران مخابره می‌کنیم
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • انتشارات شهید کاظمی با دست پر به نمایشگاه می‌­آید