Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مقامات واشنگتن می‌گویند که ۳۸۰۰ قطعه باستانی متعلق به عراق از جمله یک کتیبه خط میخی متعلق به سده ۲۱ پیش از میلاد را به این کشور بازگردانده‌اند.
مسئولان اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده این قطعات باستانی را به فرید یاسین، سفیر عراق در واشنگتن تحویل دادند.
توماس هومن، مدیر این سازمان گفت: «ما برای جلوگیری از غارت آثار باستانی و تضمین مجازات افرادی که خواهان کسب درآمد از راه قاچاق هستند، همچنان با یکدیگر همکاری خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
عتیقه فروشی «هابی لابی» در ماه ژوئیه پذیرفت که این آثار و قطعات باستانی را بازگرداند و همچنین ۳ میلیون دلار برای تسویه شدن این پرونده به وزارت دادگستری ایالات متحده بپردازد.
بر اساس اسناد دادگاه این شرکت ۵۵۰۰ قطعه باستانی را خریداری کرده است. این شرکت پذیرفته است در صورت دسترسی به آثار جدید و یا اطلاع یافتن از محل آن‌ها، دولت آمریکا را جریان قرار دهد.
مقامات وزارت دادگستری ایالات متحده می‌گویند که شرکت جمع‌آوری و فروش عتیقه‌جات «هابی لابی» در سال ۲۰۱۰ به میزان ۱/۶ میلیون دلار مصنوعات باستانی را از طریق دلالان در امارات متحده عربی و اسرائیل خریداری کرد. آنها می‌گویند که این شرکت هشدارها درباره این که ممکن است این آثار از سایت‌های باستانی عراق دزدیده شده باشند را نادیده گرفت.
بر اساس شکایت صورت گرفته از «هابی لابی» این قطعات باستانی از سال ۱۹۹۰ به عنوان دارایی‌های فرهنگی عراق به ثبت رسیده بود. لوح‌های حکاکی شده با خط میخی متعلق به ۱۶۰۰ تا ۲۱۰۰ سال پیش از میلاد در میان این آثار وجود دارند.
استیو گرین مدیر این شرکت و موسس موزه انجیل اعلام کرده است که برنامه‌ای برای نمایش این آثار باستانی در موزه خود نداشته است.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • نقص فنی، پرواز مشهد - تهران را از آسمان به مبدا بازگرداند
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • پشت پرده ساخت اسکله روی هزاران تن آوار خانه‌های فلسطینیان
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رؤسای تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید