Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-19@04:45:59 GMT

برای کاهش وزن در روز چند وعده غذا بخوریم؟

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۶۳۸۵۸

برای کاهش وزن در روز چند وعده غذا بخوریم؟

محققان در مطالعات خود آورده‌اند که احتمالا عوامل متعددی در این امر دخیل است، از جمله ترشح هورمون‌های مختلف و مخابره‌ی سیگنال‌های دریافت مواد مغذی در بدن که با افزایش وعده‌های غذایی به وقوع می‌پیوندد که اشتهای کاذب را سرکوب و در نتیجه منجر به جذب انرژی(کالری) کم‌تر شده و تخلیه‌ی معده را به تعویق می‌اندازد سپس تا ساعتها مانع از احساس گرسنگی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهداشت نیوز: خبر خوش برای طبیعت ریزه‌خواری شما: خوردن گاه و بیگاه غذا مساویست با کاهش وزن. طبق مطالعات اخیر که در مجله‌ی انجمن بررسی مواد مغذی و رژیم‌های غذایی به چاپ رسید، مشخص شد افرادی که روزانه ۶ وعده‌ی غذایی کوچک میل می‌کنند، مواد مغذی بیشتری دریافت می‌کنند و توده‌ی بدنی آنها نسبت به افرادی که روزانه ۴ وعده‌ غذا می‌خورند، کوچک‌تر است.
محققان در مطالعات خود آورده‌اند که احتمالا عوامل متعددی در این امر دخیل است، از جمله ترشح هورمون‌های مختلف و مخابره‌ی سیگنال‌های دریافت مواد مغذی در بدن که با افزایش وعده‌های غذایی به وقوع می‌پیوندد که اشتهای کاذب را سرکوب و در نتیجه منجر به جذب انرژی(کالری) کم‌تر شده و تخلیه‌ی معده را به تعویق می‌اندازد سپس تا ساعتها مانع از احساس گرسنگی می‌شود.
گرچه برخی از متخصصان متعقددند وعده‌های غذایی متعدد یا خوردن اسنک و میان‌وعده تاثیر معکوسی دارد و به عنوان نمونه موجب افزایش شاخص قند خون شده، ترشح انسولین را افزایش داده و زمینه‌ی ذخیره‌ی چربی را بیشتر می‌کند، اما دکتر جن مک‌دانیل سخنگوی انجمن بررسی مواد مغذی و رژیم غذایی بر این باور است که برای بهره‌گیری از فواید وعده‌های غذایی متعدد، رعایت حد فاصل متناوب ضروریست.
مک‌دانیل معتقد است، برای افرادی که شاخص قند خون آنها در حد عادیست خوردن ۶ وعده‌ی غذایی کوچک، هر ۳ تا ۴ ساعت یکبار به هیچ وجه موجب افزایش ترشح انسولین نمی‌گردد. در واقع بدین ترتیب شاخص قند خون آنها ثابت مانده و احتمال پرخوری کاهش می‌یابد یا مانع از هوس‌های بیجا می‌گردد.
تحقیقات نکته‌ی دیگری را نیز در باب کمک به کاهش چربی‌ها افشا می‌کند: احتمال کاهش وزن در افرادی که صبح‌ها کالری بیشتر و شب‌ها کالری کم‌تری دریافت می‌کنند، زیاد است.
مک‌دانیل می‌گوید، دریافت کالری‌ بیشتر در هنگام صبح، انرژی بیشتر را درست در هنگامی که به آن نیاز دارید در اختیارتان قرار می‌دهد تا آن را به عنوان سوخت و ساز بدن مصرف کنید. گاهی افراد تمایل دارند شب‌هنگام چیزی بخورند. تا به حال هنگام تماشای سریال یک ظرف بزرگ پاپکورن خورده‌اید؟ مطمئنیم که چنین کرده‌اید.
چطور می‌توان ۶ وعده‌ی کوچک، هر ۳ ساعت یکبار میل نمود اما کالری زیادی دریافت و جذب نکرد؟ در اینجا مک‌دانیل به طور خلاصه و فهرست‌وار روشی سالم بر اساس دریافت ۱۸۰۰ کاالری در روز را به ما توصیه می‌نماید.
وعده‌ی اول: ۴۰۰ کالری
وعده‌ی دوم: ۲۰۰ کالری
وعده‌ی سوم: ۴۰۰ کالری
وعده‌ی چهارم: ۲۰۰ کالری
وعده‌ی پنجم: ۵۰۰ کالری
وعده‌ی ششم: ۱۰۰ کالری
شما میتوانید کالری مواد غذایی را به راحتی بدست آورید.
مک دانیل در انتها خاطر نشان می‌سازد که لزومی بر پیروی مطلق از این برنامه نیست. چنانچه با مصرف ۳ وعده در روز اندام متناسبی دارید و در عین حال پر انرژی هستید، به روش خودتان عمل کنید. فقط کافیست قلق کار دستتان بیاید. وی در ادامه می‌گوید که این برنامه قطعا یک الگوی ثابت برای همه نخواهد بود. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003OII

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۳۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کف هنگام پخت گوشت را دور بریزیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

علت ایجاد این کف خروج بخشی از پروتئین‌های محلول گوشت به درون آب پخت است که در مجاورت حرارت پخت تغییر ماهیت داده و سبب تشکیل کف می‌شود. برخی افراد به دلیل ظاهر ناخوشایندی که در غذا ایجاد می‌کند این کف را جدا می‌کنند.

بد نیست بدانید خونابه خارج شده از بافت گوشت‌هایی که انجمادزدایی شده‌اند نیز حاوی همین پروتئین‌های محلول است. خونابه و کف حاصل‌شده حاوی هورمون یا ترکیبات مضر خارج شده از بافت گوشت نبوده و نیازی به دور ریختن آنها نیست.
در اینجا پرسش دیگری هم مطرح است مبنی بر این که شروع پخت گوشت بهتر است با آب سرد باشد یا آب درحال جوش؟

اگر گوشت با آب سرد شروع به طبخ کند مواد مغذی بافت گوشت فرصت بیشتری برای ورود به آب پخت دارند و اگر غذا، سوپ یا خورش باشد که همراه با آب‌گوشت مصرف می‌شود مانعی برای این روش پخت وجود ندارد اما اگر قصد بر مصرف بافت گوشت و نه آب آن باشد بهتر است که گوشت را با آب درحال جوش بپزیم، زیرا در اثر مجاورت گوشت با آب درحال جوش، پروتئین‌های سطح گوشت بلافاصله منعقد شده و مانع خروج هرچه بیشتر مواد مغذی گوشت به داخل آب پخت می‌شود؛ البته آگاه باشید پخت گوشت با آب درحال جوش می‌تواند سبب دیرپز شدن و سفتی بافت آن شود.

منبع: جام جم

دیگر خبرها

  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند
  • برای لاغری گردو را این طور مصرف کنید
  • سوپ جو دوسر بهترین گزینه برای وعده های کم کالری
  • افزایش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این ماده غذایی
  • راهکارهای علمی و درست برای کاهش وزن
  • رفع کلسیم از بدن یکی از مضرات مصرف زیاد نمک
  • جایگاه میوه و سبزیجات در رژیم‌های غذایی
  • کف هنگام پخت گوشت را دور بریزیم؟
  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید