Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور، گفت: در هفته‌های آتی از سامانه یکپارچه‌ نوسازی ناوگان حمل‌ونقل شهری که به‌منظور نوسازی تاکسی، اتوبوس، مینی‌بوس و وانت و وانت‌بار در نظر گرفته‌شده‌ است، رونمایی خواهد شد.

به گزارش تین‌نیوز، مرتضی ضامنی اظهار کرد: با توجه به عملکردی که اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در حوزه نوسازی تاکسی‌های فرسوده داشته، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی از جانب سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به اتحادیه تاکسیرانی واگذارشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به همین منظور سامانه‌ مربوطه تحت عنوان سامانه یکپارچه نوسازی ناوگان حمل‌ونقل شهری توسط اتحادیه تاکسیرانی تهیه‌شده است که قرار است به‌زودی از آن رونمایی شود. همچنین نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی ازجمله تاکسی، اتوبوس، مینی‌بوس، وانت و وانت‌بار و تمامی ثبت‌نام‌ها و ارتباطات از طریق این سامانه انجام خواهد شد.

نوسازی تاکسی‌های فرسوده در انتظار پاسخ ایران‌خودرو و گمرک

ضامنی به توقف نوسازی تاکسی‌های فرسوده از بهمن‌ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: به علت عدم تناسب اعتبارات و انباشت فرسودگی، نوسازی تاکسی‌های فرسوده با مشکلاتی روبه‌رو است و این باعث می‌شود که گمرک معوقت خود را به ایران‌خودرو نپردازد و درنتیجه شرکت خودروساز نیز پیش‌فاکتور صادر نکند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در ادامه تصریح کرد:  از حدود 125 هزار تاکسی فرسوده در کل کشور 10 هزار ون فرسوده وجود دارد. امسال نیز قصد داریم که حدود 30 هزار تاکسی و 10 هزار ون را نوسازی کنیم. بنابراین اگر بروکراسی اداری گمرک و شرکت خودروسازی به‌سرعت طی شود، در نیمه اول اردیبهشت‌ماه به نتیجه خواهیم رسید.

 به گزارش تین‌نیوز، طی تماس تلفنی با سازمان تاکسیرانی بخش نوسازی ناوگان، مرادی مسئول رسیدگی به بخش نوسازی ناوگان تاکسیرانی گفت: از آذرماه سال گذشته ایران‌خودرو با نوسازی ناوگان تاکسیرانی به علت بدهی 200 میلیاردی به علت عمل نکردن گمرک به تعهداتش قطع همکاری کرده است.

 

 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سازمان تاکسیرانی ناوگان تاکسیرانی مرتضی ضامنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۴۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان