Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@23:24:39 GMT

شغل معلمی، رسالتی سنگین و اثرگذار است

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۶۶۰۹۰

شغل معلمی، رسالتی سنگین و اثرگذار است

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، عصر روز گذشته در دیدار فرهنگیان استان، با اشاره به این‌که امام خمینی‌ (ره) در مورد مقام شهید مطهری فرموند که «مطهری پاره‌ی تن من بود»، افزود: شهید مطهری معلمی واقعی بوده و دشمن هم می‌دانست باید کسانی که در سطح جامعه اثرگذار هستند را از جامعه ما بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که فکر شهید مطهری همان تفکر اسلام ناب محمدی است، افزود: دشمن نیز از تفکر شهید مطهری و از این‌که تفکر این شخصیت در سطح جامعه‌ی اسلامی منتشر می‌شد و اثرگذاری داشت، می‌هراسید! از این رو این شخصیت بزرگ را به شهادت رساندند.

امام جمعه تبریز، با اشاره به ترس دشمنان از شخصیت‌هایی چون آیت‌الله دستغیب، آیت‌الله صدوقی، مدنی، قاضی طباطبایی و... یادآور شد: ترس دشمنان از جثه‌ این شخصیت‌ها نبود، بلکه از تفکر این عالمان که تاثیر بسیاری در جامعه می‌گذاشت، هراس داشتند.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم افزود: معلمان و دستگاه آموزش و پرورش اثرگذاری بسیاری در جامعه داشته و بهترین‌ معلمان باید در دوران ابتدایی تدریس کنند، چراکه این دوران استخوان‌بندی تربیتی را شکل می‌دهد.

وی، گفت: پیشقراولان عرصه علم و دانایی در سنگرهای آموزشی و پرورشی نسل جدید را بر اساس آموزه‌های دینی و انقلابی تربیت می‌کنند که این اندیشه سازی رسالتی سنگین و اثرگذار است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجا‌ن‌شرقی، با تاکید بر این‌که نقش اولیا و مربیان و همچنین ارتباط‌شان با مدرسه بسیار ارزنده‌ است، افزود: والدین باید در راستای "مباحث تربیتی فرزندشان" با مربیان و عوامل مدرسه در ارتباط باشند.

وی با بیان این‌که هرگز نباید از حضور کودکان در مساجد جلوگیری شود، افزود: باید کودکان در مساجد حضور داشته و شلوغی کنند تا در نهایت با این مکان مانوس شوند.

امام جمعه تبریز با تاکید بر زمینه‌سازی جهت حضور نوجوانان و جوانان در نماز جمعه، گفت: نباید نوجوانان را از مساجد زده کنیم، بلکه باید در قالب برنامه‌ی کوتاه‌مدت نوجوانان و جوانان را به حضور در مساجد تشویق کنیم.

حجت‌الاسلام آل هاشم، با اشاره به کثرت جذب شدن جوانان به مدارس دینی، گفت: این استقبال به قدری است که امکانات کافی نبوده از این‌رو در فرآیند جذب سخت‌گیری‌هایی تعیین شده و این استقبال نیز حاصل تربیت صحیح آموزش و پرورش است.

وی با تاکید بر این‌که من بلندگوی مردم هستم، افزود: باید مسئولان مشکلات را حل و فصل کنند و اگر چیزی می‌گویم در راستای پیشرفت در امور است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    ماموستا مامد کلشی‌نژاد، در مراسم گرامیداشت شهادت استاد شهید مطهری اظهار کرد: شهید آیت‌الله مرتضی مطهری، شخصیتی برجسته و تأثیرگذار در تاریخ معاصر ایران و از چهره‌های مهم فکری و فرهنگی در دوران پیش و پس از انقلاب اسلامی بودند.


وی ادامه داد: شهید مطهری به عنوان یک روحانی شیعه، استاد فلسفه اسلامی و کلام اسلامی بودند و در زمینه‌های فقه و اصول نیز صاحب‌نظر بودند.


ماموستا کلشی نژاد تصریح کرد: شهید مطهری آثار فراوانی در زمینه‌های مختلف دینی و فلسفی به رشته تحریر درآورده‌اند که بسیاری از آن‌ها به‌عنوان منابع مهم در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه شهید مطهری به عنوان «معلم شهید» در ادبیات نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شوند افزود: شهید مطهری نقش مهمی در تبیین و ترویج اندیشه‌های اسلامی داشته‌اند و  با تلاش و مجاهدت فراوان در تمامی رشته‌های معارف اسلامی، صاحب‌نظری ژرف‌اندیش و محققی دقیق بودند و در حوزه‌هایی همچون فلسفه، فقه و اصول در قله اجتهاد قرار داشتند.

کلشی‌نژاد خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) نیز علاقه زیادی به شهید مطهری داشتند و پس از شهادت ایشان فرمودند که «فرزند عزیزی را که پاره تنم و حاصل عمرم بود، از دست دادم» شخصیت علمی و فرهنگی شهید مطهری همچنان الهام‌بخش نسل‌های مختلف در ایران و جهان اسلام است.

امام جمعه اهل سنت ارومیه با اشاره به جایگاه و منزلت معلمان در جامعه یادآور شد: معلمان نقشی حیاتی در شکل‌دهی آینده جوامع ایفا می‌کنند. آن‌ها نه تنها دانش و مهارت‌های ضروری را به نسل‌های آینده منتقل می‌کنند، بلکه در توسعه شخصیت و ارزش‌های اخلاقی دانش‌آموزان نیز نقش دارند.

 
وی اضافه کرد: جایگاه و منزلت معلم در جامعه، به‌عنوان پرورش‌دهندگان ذهن‌های جوان و راهنمایانی برای یادگیری مادام‌العمر، باید به شدت مورد تقدیر و احترام قرار گیرد.


کلشی‌نژاد گفت: جامعه‌ای که معلمان خود را ارج می‌نهد و در رشد و توسعه آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند، می‌تواند انتظار داشته باشد که نسل‌های آینده‌ای موفق، مسئول و متعهد را پرورش دهد و معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند.

امام جمعه اهل سنت ارومیه با اشاره به روابط بین دانش‌آموزان و معلمان عنوان کرد: روابط بین معلم و دانش‌آموز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و می‌تواند تأثیر عمیقی بر فرآیند یادگیری و رشد شخصیتی دانش‌آموزان داشته باشد. این روابط بر پایه احترام متقابل، اعتماد و درک مشترک بنا شده و محیطی را فراهم می‌کند که در آن دانش‌آموزان احساس امنیت و پذیرش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • مکتب امام صادق(ع) جامعه اسلامی را به سوی درستی هدایت کرد
  • معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد
  • تجربه حضور «رویاباف و قاضی» در کانادا/ ماجرای خانم قاضی چیست؟
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • علم‌آموزی همواره در آیات و روایات مورد تاکید بوده است
  • معلم باید الگوی جامعه باشد
  • پاسخ به شبهات نسل جوان رسالت خطیر معلمان و اساتید است
  • رسالت معلمی دفاع از حق است