Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نماینده آیت الله سیستانی در نماز جمعه کربلا اعلام کرد: آیت‌الله سیستانی در انتخابات آتی از هیچ یک از نامزدها یا ائتلاف ها و لیست های انتخاباتی حمایت نخواهد کرد. شیخ 'عبدالمهدی الکربلایی' امام جمعه کربلا در خطبه های نماز جمعه امروز این شهر در صحن حرم امام حسین (ع) با قرائت بیانیه دفتر آیت الله سیستانی در خصوص انتخابات پارلمانی عراق در روز 22 اردیبهشت 

همچنین نسبت به استفاده نامزدها یا ائتلاف ها از نام مرجعیت یا هر عنوان مقدس دیگری نزد ملت عراق برای جلب آرای مردم هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
آیت الله سیستانی همچنین مردم را به شرکت گسترده در انتخابات پارلمانی عراق دعوت کرد.
الکربلایی گفت که مرجعیت عالی دینی معتقد است که مشارکت در انتخابات حق هر شخصی است که شرایط لازم را دارد و نمی توان کسی را وادار به شرکت در انتخابات کرد اما هر کس در برابر شرکت یا عدم شرکت در انتخابات مسوول خواهد بود. 
وی با اشاره به اینکه عدم مشارکت باید براساس یک باور باشد که در منافع کشور در آن مد نظر قرار گیرد افزود که عدم مشارکت در انتخابات، فرصت را در اختیار دیگران می گذارد تا به کرسی های پارلمان دست پیدا کنند و شاید این امر، انتظار کسانی که انتخابات را تحریم می کنند، برآورده نکند.
آیت الله سیستانی تاکید کرد اساس در انتخابات پیشرو عراق باید منافع کشور و آینده فرزندان عراق باشد.
در بیانیه تاکید شده است که مرجعیت عالی دینی عراق به فاصله یکسانی از همه فهرست های انتخاباتی و نامزدها قرار دارد و هیچ فهرست انتخابی یا نامزد را پشتیبانی نمی کند.
آیت الله سیستانی با تاکید بر انتخاب افراد اصلح در انتخابات جاری خاطرنشان ساخت که باید مردم افرادی را برای تصدی مسوولیت ها انتخاب کنند تا از افتادن در دام فریبکاران و فاسدان در میان تجربه شدگان (مسوولان) سابق و غیر تجربه شدگان (چهره های جدید) برحذر باشند.
مرجع عالی شیعیان عراق افزوده است، موضع مرجعیت بعد از سقوط رژیم سابقه همواره بر ضرورت وجود نظام چند حزبی، گردش مسالمت آمیز قدرت از طریق صندوق های رای و انتخابات آزاد و سالم بوده است، و همچنان بر این باور است که این راه جایگزین دیگری برای تحقق آزادی و کرامت برای کشور و اصلاح امور در آینده ندارد. 
آیت الله سیستانی اضافه کرد که بعد از گذشت 15 سال از آن تاریخ مرجعیت عالی دینی عراق همچنان بر این باور خود تاکید می کند.
وی در عین حال ابراز تاسف کرد که در طول سنوات گذشته تاکنون انتخابات نتوانسته نتایج مورد انتظار را تحقق بخشد.
مرجع عالی دینی عراق در بخش دیگری از بیانیه بر ضرورت حفاظت از آراء شهروندان در انتخابات جاری تاکید کرده و افزوده است که گروه های سیاسی برنامه های اقتصادی، خدماتی و آموزشی قابل اجرا ارائه کنند و از دخالت های خارجی در انتخابات از طریق کمک های مالی جلوگیری شده و مجازات هایی برای آن تعریف شود.
آیت الله سیستانی در بیانیه اش از مردم عراق خواسته است که از انتخاب افراد براساس تعصبات گروهی یا فرقه ای یا قبیله ای و یا شخصی و یا سوء استفاده از دارایی عمومی برحذر داشته است.
مرجع عالی شیعیان عراق تاکید کرده است که همچنان امید نهایی به اصلاح رویکردها و اصلاح امور از طریق فعالیت انتخاباتی است.
در چند روز اخیر عده ای با مانور روی جمله منتسب به مرجعیت شیعه مبنی بر 'المجرب لا یجرب' (آزموده را آزمودن خطاست) قصد داشتند چنین القا کنند که همه کسانی که پیشتر در قدرت بوده اند (احزاب سیاسی شیعه) باید کنار گذاشته شوند.  به نظر می رسد سخنان صریح امروز نماینده مرجعیت عالی شیعیان عراق مبنی بر دعوت به شرکت گسترده در انتخابات، بی بدیل بدون روند سیاسی و انتخابات، و حفظ بی طرفی مرجعیت و انتخاب اصلح، همه تلاش های تخریبی در این زمینه را در کمتر از 10 روز به انتخابات، خنثی کرده است. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۸۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • حزب‌الله لبنان موضع «السماقه» را هدف قرار داد
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد