Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@20:23:03 GMT

بخشی از بقایای پیکر جان‌باختگان ATR در دنا پیدا شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۶۹۹۷۳

بخشی از بقایای پیکر جان‌باختگان ATR در دنا پیدا شد

جانشین ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد از پیدا شدن بخشی از بقایای پیکر جان‌باختگان هواپیمای ATR در ارتفاعات دنا خبر داد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، عزیز فیلی اظهار داشت: امدادگران جمعیت هلال احمر بعد از چند روز جست‌وجو در ارتفاعات دنا موفق شدند بخشی از بقایای پیکر جان‌باختگان را پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این محموله از بقایای پیکر جان‌باختگان به‌بزودی به پزشکی قانونی منتقل می‌شود، عنوان کرد: تاکنون بیش از 200 بافت انسانی مجزا از جان‌باختگان هواپیمای ATR پیدا و به پزشکی قانونی تحویل شده است.

فیلی با اشاره به اینکه تاکنون جسد 21 نفر از جان‌باختگان تحویل خانواده‌ها شده است، ابراز کرد: امدادگرانی از استان‌های مختلف کشور با شب مانی در ارتفاعات دنا و در شرایط سختی به کار جست‌وجو ادامه می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه پایان عملیات در دنا بستگی به شرایط آب و هوایی دارد، افزود: در صورت مساعد بودن شرایط جوی با تمام قدرت کار جست‌وجو و انتقال پیکرها انجام و پایان عملیات اعلام می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تاکنون پیکر 21 نفر از جان‌باختگان تحویل خانواده‌ها داده‌ایم، گفت: جسد مژگان نظری به عنوان آخرین پیکر تحویل خانوداده‌اش شده و دیروز در یاسوج تشییع شد.

فیلی با اشاره به اینکه در دو مرحله تحویل اجساد به ترتیب 8 و 11 پیکر تحویل خانواده جان‌باختگان شد، افزود: پیکر تقریبا کامل یکی از جان‌باختگان بنام غلامعلی احمدی نیز به صورت جداگانه و پیکر مژگان نظری نیز چند روز پیش تحویل خانواده‌هایشان شدند.

وی از تحویل پیکر ایلیا و طاها فرزندان عبدالهادی دانشی متخصص مغز و اعصاب در تهران در دومین مرحله تحویل اجساد خبر داد و گفت: دانشی فرزندان خود را در سردخانه گذاشته و منتظر پیدا شدن پیکر همسرش بوده که با هم تشییع شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از 21 پیکر تحویل شده به خانواده‌ها، 6 مورد بومی استان بوده و مابقی از اهالی سایر استان‌های کشور هستند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر شرایط آب و هوایی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خانواده مغز کهگیلویه و بویراحمد سقوط هواپیما هواپیمای ATR جانباختگان پرواز تهران یاسوج پیکر جانباختگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۹۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل

باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال پیش را کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال را کشف کردند و حسین سرحدی، عضو هیئت علمی دانشگاه زابل و سرپرست دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ «پیرزال» سیستان در این باره اظهار کرد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایه اول این محوطه است؛ این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیه جنوبی یک حیاط مرکزی است.

کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان‌ها یا خانه‌های دیگر مرتبط می‌کرده است؛ بقایای این کوچه در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان‌دهنده توسعه ساخت و ساز در دوره آخر عصر مفرغ سیستان است؛ در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

تپه پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است؛ این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکده هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم‌ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دوره چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است،

کد خبر 749225

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر شهید اصفهانی بعد از ۴۲ سال شناسایی شد
  • پایان انتظار ۴۲ساله خانواده شهید در اصفهان
  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در تهران!
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!
  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در پایتخت
  • شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس
  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • جست‌وجو برای یافتن پیکر فرد غرق شده در نازلوچای ادامه دارد