Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@05:44:34 GMT

آثار جمال الدین مودب باید در کرمان بماند

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۶۹۹۹۸

آثار جمال الدین مودب باید در کرمان بماند

خبرگزاری شبستان: سید مجتبی حسینی در بازدید از مجموعه پریشانی که به دلیل مشکلات فنی بازگشایی نشده بر ساماندهی این خانه موزه به کمک ارشاد کرمان تاکید کرد و گفت: آثار  جمال الدین مودب باید در کرمان بماند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، سید مجتبی حسینی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که برای شرکت در اختتامیه یازدهمین جشنواره  موسیقی نواحی به کرمان سفر کرده است  به همراه محمد مهدی احمدی، مشاور وزیر ارشاد و محمد رضا علیزاده مدیر کل ارشاد  کرمان از خانه موزه  جمال الدین مودب،هنرمند خوشنویس کرمانی  بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این هنرمند برجسته نقاشیخط ایران در  سخنانی گفت: ۵۰ اثرم در وزارت خارجه است ؛ باید شیوه ای برای ارسال این آثار بزرگ به خارج از کشور در نظر گرفته شود، آن چیزی که در ذهنم است و باید در این مجموعه اجرا شود این است که   ۴۰۰ اثر باید سر جای خود در سالن  قرار بگیرند؛  به طوری که هر کسی وارد این مجموعه  شود چیزهای زیادی نصیب اش شود؛شخصیت های زیادی با دیدن آثار من درباره امام حسین(ع)منقلب شده اند؛ هنگامی که از مجموعه خارج شده اند حالی به آنها دست داده است حتی اگر اعتقادی نداشته اند؛ این آثار برای تاریخ خواهد  ماند.

 

وی ادامه داد:هشتاد اثر  از کارهای اولم را از بین بردم و آثار دیگری جایگزین آن کردم؛ نگهداری آثار کار دشواری است و برای بقیه قاب های آن و نصب پروژکتور در موزه مشکل دارم ؛ تا اینجا کار را انجام داده ام .


سید مجتبی حسینی ،معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در تکمیل صحبت های این هنرمند گفت: این آثار باید در خاک کرمان نگهداری شوند  و از این به بعد را من و آقای علیزاده کمک می کنیم تا آثار برای مردم کرمان بماند.

 

جمال الدین مودب با اشاره به اینکه استان کرمان یکی از موفف ترین استان های هنر خوشنویسی است،گفت:تا کنون بیش از ۱۰۰ کلاس در این استان و کوچکترین شهرستان ها دایر کردیم حتی کوچکترین شهرستان ها هم انجمن خوشنویسی دارد ؛در ابتدا کلاس هایم را با ۳ نفر شروع کردم و کسی آنچنان با خط آشنا نبود در آن زمان دانشسرای هنر موسیقی و حرکات موزون داشت،کلاس خط نبود؛البته کلاس خط هم چندان طرفدار نداشت،من کارمند بانک ملی بودم و ۱۳ سال در انجا کار کردم اما متوجه شدم کار خطاطی می ماند و به همین دلیل به این کار گرایش پیدا کردم.

 
مجموعه "پریشانی" عنوان نمایشگاهی از آًثار جمال الدین مودب هنرمند خوشنویس ۷۰ ساله کرمانی است که هنوز  به دلیل مشکلات نورپردازی و تهویه بازگشایی نشده است.

 
سید مجتبی حسینی سپس از موزه معاصر صنعتی کرمان و گنجینه این موزه  بازدید کرد 
حسینی که به منظور حضور در اختتامیه یازدهمین جشنواره موسیقی نواحی به کرمان آمده از مجموعه گنجعلی خان نیز بازدید کرد.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب تهران نیمه شعبان جشن نیمه شعبان روز ملی خلیج فارس نمایشگاه کتاب ۱۰ اردیبهشت مسجد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مصلی مجلس سیدمجتبی حسینی جشنواره موسیقی نواحی کرمان کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۶۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در حاشیه رونمایی از این آثار گفت: این مراسم با توجه به وجود نسخ خطی نفیس در گنجینه موزه بزرگ خراسان و به مناسبت روز بزرگداشت «ابومحمد مشرف‌الدین مصلح بن‌عبدالله بن‌مشرف» متخلص به سعدی، شاعر و نویسنده پارسی‌گوی ایرانی برگزار شد.

احسان زهره وندی افزود: یکی از اولویت‌های کاری معاونت میراث فرهنگی خراسان رضوی تبیین و معرفی مشاهیر ادبی ایران است که از اسفند سال گذشته با برنامه (بزرگداشت نظامی) شروع و در سال‌جاری نیز ادامه خواهد داشت و طبق تقویم فرهنگی اقدام به برپایی نمایشگاه‌های مشاهیر فرهنگی و هنری براساس آثار موجود در خراسان رضوی می‌کند.

وی گفت: در این مراسم ۲ نسخه خطی نفیس سعدی از کلیات گلستان و یک رقعه متعلق به دوره تیموری رونمایی شده است.

معاون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: یکی از نسخه‌ها شامل غزلیات سعدی به ضمیمه غزلیات قاسم انوار و بخشی از دیوان حافظ است که با خط نستعلیق ۱۴ سطری نوشته شده و تاریخ تحریر آن مربوط به دوره تیموری و قرن ۱۰ هجری قمری است.

زهره وندی افزود: نسخه دیگر کلیات سعدی شامل گلستان، بوستان و دیوان اشعار بوده که با خط نستعلیق تحریر شده است.

نسخه‌های خطی سعدی از سوم تا نهم اردیبهشت  در موزه بزرگ خراسان واقع در بوستان کوهسنگی مشهد از ساعت ۹ تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان به هنر، شعر و ادبیات فارسی است.

دیگر خبرها

  • مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی، دیگر دانشگاه‌ها را به تقلید از ما واداشته است
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • نمایشگاه آئین محوطه‌های باستانی اردبیل دایر شد
  • راه رفتن وارونه!
  • برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران
  • رونمایی از نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان
  • نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان رونمایی شد