Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-24@03:51:48 GMT

انسداد عروق صورت عوارض تزریق ژل موضعی

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۰۴۹۲

صراط:

محمدعلی ماپار‌، متخصص پوست و مو، درخصوص اهمیت استفاده از بوتاکس اظهار کرد: اگر بوتاکس‌ در زمان مناسبی استفاده شود، یکی از بهترین داروهای موجود برای التیام پوست است ولی به طور کلی هر دارویی عوارض خاص خودش را دارد و تا به امروز هیچ داروی بدون عارضه‌ای در دنیا تولید نشده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی با اشاره به عوارض بوتاکس‌ ادامه داد: عوارض تزریق بوتاکس‌ بستگی به مقدار مصرف آن دارد به طوری که اگر از این داروی تسکین دهنده سطح پوست زیاد استفاده نشود و به جا و در مکان مناسب خودش تزریق صورت گیرد، عوارض خاصی را در افراد مشاهده نخواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماندگاری بتاکس در هر تزریق چهار ماه است
این متخصص پوست و مو بیان کرد: به طور متوسط هر تزریق بوتاکس‌ حدود چهارماه ماندگاری در پوست دارد و پس از این مدت فرد باید مجددا این روش را برای ترمیم یا جوان‌سازی پوست خود تکرار کند.

ماپار‌ با اشاره به تاثیر ژل‌های موضعی بر سلامتی تاکید کرد: ژل‌های موضعی نسبت به تزریق بوتاکس‌عوارض بیشتری دارد زیرا ممکن است فردی پوستش نسبت به ژل مصرفی حساس بوده و با استفاده از آن واکنش نشان دهد که در این هنگام خارج کردن این ژل موضعی برای التیام پوست کمی سخت است.

وی با اشاره به اینکه تزریق ژل موضعی باید در مکان مناسب انجام شود، گفت: درغیر این صورت فرد با مشکلات متعددی مواجه می‌شود و ممکن است در هنگام تزریق ژل موضعی بر روی پوست تقارن صورت به دلیل مصرف نامتعادل ژل موضعی از بین رود.

ماپار‌ با اشاره به اینکه تزریق ژل موضعی ممکن است وارد عروق پوستی شود، اظهار کرد: تزریق ژل موضعی سبب انسداد عروق از طریق وارد شدن به رگ‌های خونی می‌شود و همین مسئله باعث تخریب پوست یا میکروز‌ می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مدت اثربخشی ژل موضعی در حدود یک سال است، گفت: مشکلات پوستی در نقاط مختلف ایران تفاوت دارد به طوری که در مناطق گرم و مرطوب عفونت‌های قارچی بیشتر از سایر مناطق خشک است و در مناطق سردسیر خشکی پوست و اگزما‌ شیوعش‌ نسبت به نواحی مرطوب بیشتر است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد مراقب باشند در خطر حمله قلبی اند

آفتاب‌‌نیوز :

این انسداد معمولاً ناشی از تجمع رسوبات چربی و پلاک در دیوارهٔ عروق قلبی، که به عنوان بیماری عروق کرونربیماری عروق قلبی) شناخته می‌شود؛ هنگامی که یک پلاک در دیوار عروق قلبی پاره شده و به همراه لخته‌ای از خون به اندازه کافی بزرگ‌تر شده و موجب انسداد عروق قلب شود، خونرسانی به قسمتی از عضله قلبی قطع شده و باعث حمله قلبی می‌شود.

استرس و تغذیه فاکتور‌های مهم نوسانات حمله قلبی

دکتر حمید قربانیان درباره تاثیر تغذیه بر این حملات قلبی گفت: تغذیه سالم باعث کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی می‌شود. مصرف میزان زیادی از میوه‌ها و سبزیجات، کم کردن مواد چربی اشباع شده و پر کلسترول، و مصرف مواد غذایی پرفیبر (مانند میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل) به کاهش خطر حملات قلبی کمک می‌کند، اما در مقابل استرس می‌تواند فاکتوری باشد که خطر ابتلا به حملات قلبی را افزایش دهد؛ استرس می‌تواند منجر به افزایش فشار خون، تغییرات در ضربان قلب و افزایش ترشح هورمون‌های استرسی شود که همگی ممکن است به تعداد انسداد عروق کرونر و حمله قلبی کمک کنند.

این پزشک عمومی درباره تاثیر سن بر میزان بروز حملات قلبی بیان کرد: سن یکی از عوامل مهم در ابتلا به حملات قلبی است چرا که با پیرتر شدن، ریسک ابتلا به حمله قلبی افزایش می‌یابد همچنین عوامل دیگری مانند فشار خون بالا، دیابت و چربی بالا در خون نیز می‌توانند باعث افزایش خطر حمله قلبی در افراد مسن‌تر شوند.

او افزود: افرادی که یک بار حمله قلبی داشته‌اند، در معرض خطر بیشتری برای تکرار حمله قرار دارند که این امر نشان‌دهنده اهمیت اقدامات پیشگیرانه و مداومت در درمان برای جلوگیری از حملات مجدد است.

تاثیر وجود سابقه خانوادگی

این پزشک تصریح کرد: سنی که برای آقایان و خانم‌ها در خانواده به عنوان سابقه مثبت حمله قلبی در نظر گرفته می‌شود، ممکن است بر اساس مطالعات و راهنمایی‌های پزشکی مختلف متغیر باشد، اما به طور عمومی در نظر گرفتن سابقه حمله قلبی در اقوام خونی به عنوان عامل ریسک می‌تواند در سنین میانسالی تا پیرسالی معتبر باشد؛ برای آقایان معمولاً سنین بالای ۴۰ تا ۵۰ سال به عنوان سنی مهم برای در نظر گرفتن سابقه مثبت حمله قلبی در خانواده مطرح می‌شود برای خانم‌ها نیز به دلیل تأثیر عوامل هورمونی و سایر عوامل مرتبط با زنان، سنین بالای ۵۰ تا ۶۰ سال به عنوان سنی معتبر برای در نظر گرفتن سابقه مثبت حمله قلبی در خانواده به نظر گرفته می‌شود.

او ادامه داد: باید توجه داشت که این سنین تخمینی است و بسته به عوامل فردی و تاریخچه خانوادگی، ممکن است متغیر باشد همچنین در مواردی که سابقه خانوادگی مثبت در حمله قلبی وجود دارد، پیشنهاد می‌شود که مشاوره پزشکی جهت ارزیابی دقیق‌تر و اتخاذ تدابیر مناسب انجام شود.

جهت پیشگیری از ابتلا به چنین حملاتی باید تغذیه سالم با مصرف میوه‌ها، سبزیجات، مواد غذایی پرفیبر و کاهش مصرف چربی‌های اشباع شده، فعالیت بدنی منظم، کنترل فشار خون، دیابت و موارد دیگری که به افزایش خطر حملات قلبی منجر می‌شوند، قطع کامل استفاده از سیگار و مداومت در مصرف دارو‌های معین به شکل منظم، به‌ویژه در افرادی که قبلاً حمله قلبی داشته‌اند را رعایت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عوارض جدی مصرف زیاد دارچین
  • یکی از معجزه‌آساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
  • این افراد مراقب باشند در خطر حمله قلبی اند
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • انسداد مقطعی محور سوادکوه
  • این سم خاصیت درمانی و زیبایی دارد
  • تاثیر بی‌نظیر ماسک آب برنج در جوانی و شادابی پوست
  • فعالیت‌های نظارتی مزارع آبزیان استان بوشهر به بخش خصوصی واگذار شد
  • چطور با بوتاکس کردن میگرن را درمان کنیم؟
  • درمان میگرن با تزریق بوتاکس