Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@12:27:54 GMT

بسته شدن ۵ غرفه مواد غذایی در نمایشگاه کتاب

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۲۴۳۵

صراط:

حسین صفری در نشست خبری روز جمعه (۱۴ اردیبهشت‌ماه)، جابه‌جایی محل برگزاری را مهم‌ترین مساله سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران دانست و گفت: نمایشگاه کتاب علی‌رغم وسعت و مخاطبان زیادی که دارد فقط در ۱۰ روز اهمیت پیدا می‌کند و گویا در طول سال اهمیت خود را از دست می‌دهد. باید یک بار برای همیشه فکری برای جانمایی و صاحب‌خانه شدن نمایشگاه کرد زیرا هزینه نیروی انسانی و احداث و تخریب‌ها بسیار است و با جانمایی درست می‌توان جلو این هزینه‌ها را گرفت، همچنین نمایشگاه مطبوعات، رسانه‌های دیجتیال و سایر نمایشگاه‌ها را در آن‌ جانمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، او سپس افزود: با توجه به دسترسی‌ای که مصلا دارد و همچنین این‌که نگاه مدیران مصلا فرهنگی است تا زمانی‌که نمایشگاه از وضعیت خانه به دوشی رها نشده است ما کار خودمان را در مصلا ادامه می‌دهیم. من باز هم تاکید می‌کنم با توجه به این‌که بعد از دو سال از شهر آفتاب به مصلا برگشتیم، اما با تغییراتی که در مصلا وجود داشت انگار برای بار اول است که نمایشگاه کتاب را در مصلا برگزار می‌کنیم.

صفری با اشاره به همکاری نهادهای مختلف با نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، اظهار کرد: وزارت ارشاد به تنهایی نمی‌تواند این کار را انجام دهد. در بخش ترافیک و ایمنی شهری با توجه به این‌که حجم مراجعه‌کنندگان زیاد بوده و ترافیک در محدوده مصلا سنگین بوده با ما نهایت همکاری را داشته‌اند. همکاری شهرداری تهران با ما بی‌نظیر بوده است. در حوزه رفاهی هماهنگی‌های خوبی با سازمان حمل و نقل عمومی داشته‌ایم. مترو علاوه بر کم کردن فاصله آمدن قطارها، قطارهای خالی نیز می‌فرستد و وجود دو ایستگاه مترو در مصلا نعمتی برای نمایشگاه است. همچنین پایانه اتوبوسرانی و دو پایانه تاکسیرانی در مصلا کمک بسیاری برای جلوگیری از ترافیک و جابه‌جایی راحت مردم داشته
مدیر کمیته اجرایی نمایشگاه کتاب با اشاره به بسته شدن پنج غرفه مواد غذایی در نمایشگاه، گفت: این‌ها به خاطر رعایت نکردن موارد بهداشتی بسته شده‌اند و نظارت ما بر مواد غذایی بیشتر است.

او درباره این غرفه‌های بسته‌شده اظهار کرد: این غرفه‌ها توسط دانشگاه شهید بهشتی اول تذکر دریافت کرده بودند و به خاطر رعایت نکردن بهداشت پلمب شدند. ما ابتدا به غرفه‌ها تذکر شفاهی می‌دهیم، سپس اگر دوباره تخلف‌شان ادامه داشته باشد از آن‌ها تعهد می‌گیریم و چنان‌چه توجهی نکنند غرفه‌ها پلمب می‌شود. ما با کسی تعارف نداریم.

صفری با اشاره به جمعیت پرشور بازدیدکنندگان در روز اول نمایشگاه، اظهار کرد: من در دوره‌های مختلفی در نمایشگاه حضور داشته‌ام. از حجم بازدیدکنندگان در روز اول شگفت‌زده شدم و باید تمهیدات ویژه‌ای برای طول هفته در نظر بگیریم و آمادگی خود را بیشتر کنیم. ما سه ایستگاه مادر و کودک داشتیم که به پنج ایستگاه افزایش پیدا کرده است. کتمان نمی‌کنم ایرادات اجرایی بسیاری در روز اول داشتیم که در حین برگزاری نمایشگاه آن‌ها را برطرف می‌کنیم. تا بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه بازدید کرده‌اند و این موضوع باعث افزایش ترافیک در مسیرهای منتهی به مصلا شده است.

او همچنین درباره اسکان دانشجویانی که می‌خواهند به نمایشگاه کتاب مراجعه کنند، گفت: تا حالا اسکان دانشجویی بسیار خوب بوده و هماهنگی‌هایی انجام شده است. در هفته آینده بیش از ۸۰۰ دانشجو به نمایشگاه مراجعه می‌کنند که هماهنگی لازم برای اسکان آن‌ها در حرم مطهر انجام شده است. ما برنامه‌هایی را در نظر داریم تا ناشران شهرستانی نیز اسکان داده شوند.

او با بیان این‌که ۱۳۰ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی در اختیار داشته‌ایم، گفت: تمام تلاش‌مان را انجام داده‌ایم تا برنامه‌ریزی‌های دقیقی برای جانمایی ناشران داشته باشیم.

صفری درباره پارکینگ‌ها نیز اظهار کرد: با توجه به محدودیت پارکینگ که وجود داشت بیشتر این پارکینگ‌ها در اختیار عوامل اجرایی نمایشگاه قرار گرفت.

او سپس تاکید کرد: بیش از ۹۰ درصد مشکلاتی که ما در روز اول داشتیم برطرف شده است. دستگاه‌های کارت‌خوان به دلیل زیرساخت موقتی که در روز اول داشتند کار نمی‌کردند. برخی از غرفه‌ها نیز دستگاه کارت‌خوان نداشتند که این موضوع به مغایرت شماره حسابی که اعلام کرده بودند بازمی‌گشت. اطلاع‌رسانی ما در طول این مدت ضعیف بوده و سعی کردیم این مشکلات را برطرف کنیم.

او درباره این‌که بخش فروشگاهی از نمایشگاه کتاب حذف شود و بخش نمایشگاهی پررنگ‌تر شود، گفت: به نظر من حتما باید بخش فروشگاهی نمایشگاه با توجه به وضعیت نشر ما حفظ شود. نشر ما حال و روز خوبی ندارد و نقدینگی‌ای که در نمایشگاه برای ناشران به وجود می‌آید برای‌شان حائز اهمیت است و می‌توانند با این درآمد بخشی از هزینه‌هایی را که در طول سال دارند برطرف کنند.

مدیر کمیته اجرایی نمایشگاه کتاب در پایان با بیان این‌که برخی از سالن‌های نمایشگاه ظرفیت ایجاد استراحتگاه را دارند، گفت: ما در این زمینه کم‌کاری کرده‌ایم زیرا مبلمان شهری ما کم بوده است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۲۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید

آفتاب‌‌نیوز :

در مبحث کاهش وزن، توجه به مصرف قند نکته بسیار مهمی است. بدیهی است که مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین می‌تواند تلاش‌ شما در امر کاهش وزن را بی‌ثمر کند؛ اما مسئله قابل توجه‌تر این است که شما با مراعاتِ هرچه‌تمام خوراکی‌هایی را به طور روزمره می‌خورید که در ظاهر شیرین نیستند ولی حاوی مقادیری قند پنهان هستند. تدوام در مصرف این قندها، بدون اینکه متوجه شوید، می‌تواند منجر به تجمع چربی در بدن و مانع از کاهش وزن شود.

خطرات قندهای پنهان

۱. افزایش وزن: بر اساس شواهد علمی، مصرف زیاد قندهای افزوده با افزایش وزن و خطر چاقی مرتبط است. قندهای افزوده‌شده بدون تأمین مواد مغذی ضروری، منجر به دریافت کالری اضافی و درنهایت افزایش وزن و سایر مشکلات می‌شوند.

۲. افزایش قند خون: قندهای پنهان می‌توانند باعث افزایش سریع سطح قند خون و در ادامه سبب افت شدید آن شوند و هم‌چنین احساس خستگی، گرسنگی و تمایل به خوردن بیشتر غذاهای شیرین را در شما ایجاد کنند. این اثر مخرب می‌تواند متابولیسم را مختل کند و مانع کاهش وزن شود.

کدام گروه از مواد غذایی حاوی قند پنهان هستند؟

۱. موادغذایی فرآوری‌شده: بسیاری از موادغذایی فرآوری‌شده، از جمله چیپس، پفک، سس‌ها و طعم‌دهنده‌های مصنوعی حاوی قندهای افزوده‌شده برای افزایش طعم و ماندگاری هستند.

۲. لبنیات کم چرب: یکی از انواع لبنیات که دارای قند پنهان است، ماست کم‌چرب است و در هر ۲۲۶ گرم از ماست کم‌چرب، حدود ۱۷ تا ۳۳ گرم قند افزوده وجود دارد؛ که این مقدار با میزان قند موجود در یک بسته شکلات یکسان است. علاوه بر ماست، شیر کم‌چرب نیز به عنوان یک ماده غذایی حاوی قند پنهان محسوب می‌شود.

۳. نوشیدنی‌های شیرین: نوشابه‌ها، آبمیوه‌ها، نوشیدنی‌های ورزشی و حتی برخی از آب‌های طعم دار به ظاهر سالم مملو از قندهای پنهان هستند. این نوشیدنی‌های شیرین دارای کالری بالایی هستند و عملاً هیچ فایده‌ای برای سلامت ما ندارند و به طور قابل توجهی باعث افزایش وزن می‌شوند.

۴. تنقلات بسته‌بندی‌شده: گرانولابار، ماست‌های طعم‌دار و اغلب خوراکی‌های صنعتی که به عنوان تنقلات سالم به بازار عرضه می‌شوند، اغلب حاوی مقادیر زیادی قند افزوده هستند. برای کاهش آسیب‌های احتمالی، سعی کنید به دنبال جایگزین‌های سالم‌تر بدون قند افزوده باشید یا مواد غذایی کامل مانند میوه‌ها، آجیل‌ها یا میان‌وعده‌های خانگی را انتخاب کنید.

۵. غلات

عناوین «غلات کامل» یا «غنی‌شده با ویتامین‌ها و مواد معدنی» روی محصولات غلات حتماً به این معنی نیست که درون آن محصول قند افزوده وجود ندارد. سعی کنید غلاتی را انتخاب کنید که در هر وعده حاوی ۱۰ تا ۱۲ گرم یا کمتر قند هستند.

راهکارهایی برای شناسایی و حذف قندهای پنهان

۱. سعی کنید در هنگام خرید مواد غذایی، برچسب مواد تشکیل‌دهنده خوراکی‌ها را با دقت بخوانید و مواردی که حاوی قندهای پنهان مانند فروکتوز، مالتوز، دکستروز، ساکارز، گلوکز یا هر کلمه‌ای که به "-ose" ختم می‌شود را حذف کنید.

۲. روی مواد غذایی مغذی مانند میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل تمرکز کنید. اینها قندهای طبیعی را همراه با فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای بدن فراهم می‌کنند و به‌طور کل گزینه‌های سالم‌تری هستند که و به کاهش وزن و سلامت کلی کمک می‌کنند.

۳. آماده کردن وعده‌های غذایی در خانه به شما امکان کنترل مواد تشکیل‌دهنده غذا را می‌دهد و شما را قادر می‌سازد قندهای پنهان را کاهش دهید. به جای قندهای تصفیه‌شده از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند میوه‌ها، ادویه‌جات و مقدار کمی عسل یا شربت افرا استفاده کنید.

۴. فریب محصولاتی که برچسب "کم‌چرب" یا "کم‌کالری" دارند را نخورید. این محصولات در عوضِ کم‌چرب بودن ممکن است حاوی قندهای پنهان برای جبران طعمِ ازدست‌رفته باشند.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • رایزنی چهارمحال وبختیاری با تجار خارجی در رویداد بین المللی اکسپو ۲۰۲۴
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!