Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مدير عامل بانک سپه از اختصاص 1550 ميليارد ريال منابع به بخش هاي آب، کشاورزي، منابع طبيعي و محيط زيست در سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، محمد کاظم چقازردي ضمن اعلام مطلب فوق، افزود: اين ميزان منابع در قالب تسهيلات سرمايه در گردش به فعالان بخش هاي خصوصي، تعاوني و بنگاههاي اقتصادي متعلق به مؤسسات عمومي غير دولتي پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ضمن تأکيد بر ضرورت حمايت نظام بانکي از حوزه آب، کشاورزي و محيط زيست، تصريح کرد: بانک سپه از محل منابع صندوق توسعه ملي در سالجاري، سرمايه در گردش فعاليت هاي داراي توجيه اقتصادي در بخش آب، کشاورزي ، منابع طبيعي، محيط زيست و صنايع تبديلي و تکميلي کشاورزي غير دولتي را تأمين خواهد کرد.
رئيس هيئت مديره بانک سپه در خصوص نرخ سود تسهيلات اعطايي بانک به فعالان بخش آب، کشاورزي، صنايع تبديلي و تکميلي بخش کشاورزي و محيط زيست اظهار داشت: بانک سپه سعي مي کند براي کمک به حفظ و استفاده بهينه از حوزه آب، کشاورزي و محيط زيست تسهيلات ارزان قيمت در اختيار فعالان اين حوزه ها قرار دهد و بر اين اساس متقاضيان سرمايه در گردش براي فعاليت در حوزه آب، کشاورزي و محيط زيست تسهيلات با نرخ سود بين 10 تا 16 درصد دريافت خواهد کرد.
چقازردي تصريح کرد: تسهيلات ارزان قيمت بانک سپه در اختيار فعالان حوزه آب، کشاورزي و صنايع تبديلي و تکميلي بخش کشاورزي مستقر در مناطق مشمول اعمال نرخ ترجيحي و دانش بنيان قرار مي گيرد.
وي ضمن تأکيد بر رعايت کليه قوانين و مقررات ، خاطر نشان کرد: اين تسهيلات پس از اعتبار سنجي و احراز اهليت متقاضيان دريافت تسهيلات از منابع صندوق توسعه ملي، با رعايت کليه مقررات صرفاً به مؤسسات و شرکت هايي پرداخت خواهد شد که حداقل 80 درصد سهام يا سهم الشرکه آن مستقيم يا با واسطه اشخاص حقوقي متعلق به اشخاص حقيقي باشد.

ثبت و پيگيري مغايرتهاي کارتي نظام پيشنهادها پايگاه ملي مناقصات کانون بازنشستگان صندوق بازنشستگان کارکنان بانکها فراخوان و اطلاعيه ها تکريم ارباب رجوع پرسشهاي متداول طرح هدفمندسازي يارانه ها شماره حسابهاي پر استفاده ارتباط مستقيم با مديرعاملآگاهي از شماره شبابانکداري بدون ربا نرخ سود علي الحساب سپرده ها نرم افزار جستجوگر و مسيريابي شعب تماس با ما هشدار امنيتي مدير سايت پيوندها همکاران نقشه سايت
كليه حقوق اين سايت متعلق به بانک سپه مي باشد. مرور بهتر سايت در IE ورژن 9 به بالا و FireFox ورژن 30به بالا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۲۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود

مسعود زارعی در حاشیه یکصد و شصتمین جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز از پیگیری فنی و کارشناسی موضوع استفاده از آب‌های نامتعارف در کشت محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: در شهری مثل شیراز و در سالی که شیراز به عنوان پایتخت زیست محیطی آسیا معرفی شده است، آبیاری ۱۳۸۰ هکتار کشت با آب‌های نامتعارف خبر خوشایندی نیست.

او افزود: در سال گذشته با اقدامات کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا، هم‌افزایی دستگاه‌هایی، چون محیط زیست، بهداشت، جهاد کشاورزی و همکاری شهرداری‌های منطقه ۶ و ۷، استانداری و فرمانداری و احکامی که توسط مقام قضایی صادر شد، حدود یک هزار هکتار از کشت‌هایی که با آب‌های نامتعارف انجام گرفته بود، امحا شد.

زارعی یادآور شد: به طور قطع صرف گزارش دادن‌ها یا بازدید کردن‌ها مشکلات را رفع نکرده و مانع ورود فاضلاب به کانال‌های کشاورزی یا مانع استفاده از فاضلاب در تولید محصولات کشاورزی نمی‌شود و باید اقدامات را به ویژه وقتی پای سلامت مردم در میان است به فوریت انجام داد تا تولید چنین محصولی به بازار نرسیده متوقف شود.

او ضمن اشاره به این موضوع که این‌گونه فعالیت‌ها برخورد با معلول است، بیان کرد: اصولا مدیران و مسئولان مرتبط باید موضوع را کنترل کنند و اجازه این کشت‌های نامتعارف داده نشود.

زارعی ادامه داد: متاسفانه در یکسال اخیر برخورد‌ها با کشاورزان متخلف بازدارنده نبوده است، لذا سلامت شهروندان خط قرمز ما است و با توجه به برخی مواد غذایی تولید شده با جدیت این مسئله را دنبال خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز از امحاء مجدد کشت‌های نامتعارف خبر داد و گفت: به جهت اهمیت سلامت مردم و با توجه به اینکه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری دو عنوان سلامت و حفظ محیط زیست را به عهده دارد، در این جلسه کمیسیون با دعوت از همه مسئولان مرتبط با حوزه سلامت عمومی و زیست محیطی این موضوع ویژه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و با تمرکز کل جلسه بر این موضوع تصمیماتی خوبی اتخاذ شد.

او با اشاره به هم‌افزایی دستگاه‌های مربوطه در حل این معضل بیان کرد: شرکت آبفا باید مسئولیت آب‌های آلوده رها شده در سطح شهر را برعهده بگیرد و دنبال کند چرا که راه حل اصلی بر این است که آب‌های آلوده نداشته باشیم.

زارعی از انتقال فاضلاب شهری به جنوب شرق شیراز خبر داد و گفت: متاسفانه در این مکان تصفیه‌خانه‌هایی که ظرفیت لازم شبکه‌های ایجاد شده را داشته باشند، وجود ندارد.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: از این تصفیه‌خانه‌ها بخشی پساب و بخشی فاضلاب خام بیرون می‌آید که نهایتا یکی شده و بخشی از آن در مسیر کانال‌های کشاورزی و بخش دیگر به دریاچه نمک وارد می‌شود.

زارعی بیان کرد: شرکت آبفا باید در این خصوص ورود جدی کرده و با احداث تصفیه‌خانه‌های لازم پساب موجود را تصفیه و قابل استفاده کند.

او یادآور شد: با فرض احداث تصفیه‌خانه پساب‌های تصفیه شده دارای گرید A تا C هستند و این مساله باید توسط جهاد کشاورزی مشخص شود که کدام فاضلاب قابل استفاده برای کشاورزی است.

زارعی در پایان با ابراز تاسف از اینکه کشت محصولات با فاضلاب انسانی وارد زنجیره غذایی مردم می‌شود که این خود تهدید و خطر بزرگی برای سلامتی شهروندان محسوب می‌شود، افزود: در این جلسه مقرر شد، علاوه بر امحاء محصولات کشت شده، با تشکیل کارگروه ویژه و ارائه راهکار‌های کوتاه و بلند مدت، مسیر دسترسی به فاضلاب به صورت دائم قطع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب