Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-07@04:41:13 GMT

جوان مدعی شد؛ تخلف تحصیلی حسین فریدون محرز شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۳۴۶۴

اقتصادنیوز: روزنامه جوان در گزارشی مدعی شد که تخلفات حسین فریدون برادر حسن روحانی در ورود به دوره دکتری دانشگاه شهیدبهشتی محرز شده است.به گزارش بلاغ، به گزارش اقتصادنیوز این روزنامه منتقد دولت در گزارشی ادعا کرد:«بالاخره بعد از سپری شدن بیش از یک‌سال، روند بررسی پرونده تحصیلی حسین فریدون، برادر رئیس‌جمهور در کمیته سه نفره‌ای در کمیسیون آموزش مجلس پایان یافت و مستندات به دست ریاست کمیسیون مذکور رسیده است تا پس از بررسی نتیجه نهایی اعلام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی‌که گفته می‌شود در بین اعضای کمیته بررسی پرونده تحصیلی حسین فریدون، اختلافی وجود دارد مبنی بر اینکه درباره این پرونده چشم‌پوشی‌‌هایی صورت گرفته، یکی از اعضای کمیته در گفت‌وگو با «جوان‌» ضمن محرز شدن تخلف در این پرونده، اختلاف نظرات موجود را هم رد کرده و معتقد است دستیابی به مستندات کافی اختلاف‌نظر‌‌ها را برطرف کرده است. پیش از این نیز عده‌ای از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس برای جلوگیری از انتشار گزارش نهایی درباره مدرک تحصیلی حسین فریدون و اثرات سوء آن بر رأی رئیس‌جمهور فعلی در انتخابات، به تلاش‌های مثبتی رسیده بودند که همین تردید‌‌ها را برای انتشار مجدد گزارش جدی‌تر می‌کند. »

به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه جوان در ادامه مدعی شد: «همزمان با آخرین سال دولت یازدهم و در اوج زمزمه‌های انتخاباتی بود که خبر ماجرای تحصیل رانتی حسین فریدون، برادر رئیس‌جمهور در دانشگاه شهید بهشتی رسانه‌ای شد؛ تخلفی که حکایت از این داشت که برادر رئیس‌جمهور در سال 93، یعنی یک‌سال پس از روی کارآمدن دولت برادر خود، طی نامه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه شهید بهشتی معرفی و درخواست می‌شود که وی به عنوان دانشجوی دکترای روابط بین‌الملل در این دانشگاه مهم کشور به تحصیل بپردازد. اما به دلیل مخالفت شورای گروه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی این موضوع به سازمان سنجش اعلام می‌شود. اما حسین فریدون دست از پیگیری برنداشته و به همین دلیل مجدداً بعد از مدتی سازمان سنجش نامه‌ای به دانشگاه شهید بهشتی نوشته و می‌گوید حسین فریدون یک سال قبل در آزمون دانشگاه گیلان امتحان داده و قبول شده اما برای مصاحبه نرفته است، در صورتی که دانشگاه شهید بهشتی تمایل داشته وی در این دانشگاه به تحصیل در دوره دکترا بپردازد. مسئولان دانشگاه شهید بهشتی نیز پس از پیگیری‌های سازمان سنجش نهایتاً تصمیم‌ می‌گیرند فریدون در «‌پردیس دانشگاه شهید بهشتی‌» به تحصیل بپردازد اما نکته دیگر آن است که حتی اگر فرضاً حسین فریدون در دانشگاه گیلان پذیرفته شده باشد، اساساً توصیه سازمان سنجش به دانشگاه شهید بهشتی برای پذیرفتن فردی که در دانشگاه با تراز پایین‌تر قبول شده، امری عجیب به نظر می‌رسید. اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و در نهایت پای هیئت بازرسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باز و در نهایت به عزل محمدمهدی تهرانچی، رئیس دانشگاه شهید بهشتی ختم شد. سپس کمیته آموزش عالی مجلس مأمور بررسی رانت تحصیلی حسین فریدون شد.... اکنون بعد از گذشت بیش از یک‌سال نتیجه بررسی پرونده مدرک تحصیلی برادر رئیس‌جمهور مجدداً رسانه‌ای شده است، این در حالی است که بر اساس ماده 236 آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، هرگاه حداقل 10 نفر از نمایندگان یا هرکدام از کمیسیون‌ها، عدم رعایت شئونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس‌جمهور و یا وزیر و یا مسئولان دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام کنند، موضوع بلافاصله از طریق هیئت‌رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌شود و کمیسیون حداکثر ظرف 10 روز موضوع را رسیدگی می‌کند و درصورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیئت‌رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد. همچنین در ادامه در تبصره 1 این ماده تصریح شده است که چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد موضوع جهت رسیدگی به قوه قضائیه و سایر مراجع ذی‌صلاح ارسال شده تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی کنند.»

کارن خانلری از اعضای کمیته بررسی مدرک تحصیلی حسین فریدون در مجلس در گفت‌وگو با «جوان‌» ضمن تأیید تخلف تحصیلی حسین فریدون درباره اطاله بررسی این پرونده در کمیته مذکور می‌گوید: این مهم بر می‌گردد به دسترسی و دستیابی به مستندات موجود در این زمینه و بعید است به‌رغم وقفه طولانی، تخلف اطاله بررسی پرونده صورت گرفته باشد. وی در پاسخ به این سؤال که آیا اعلام نتیجه و نظر اعضای کمیته قطعی خواهد بود یا اینکه مجدداً احتمال تغییر نظر وجود دارد، پاسخ می‌دهد: گزارش را آقای زاهدی نوشته و اظهار‌نظر قطعی پس از این صورت می‌گیرد. 

وی در ادامه توضیح می‌دهد: تمامی مستندات تکمیل شده است و در نهایت بعد از گزارش آقای زاهدی نتیجه اعلام خواهد شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۳۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه ثبت نام دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی آغاز شده و می‌توانند تا پایان خرداد ماه برای ثبت نام اقدام کنند، گفت: جهش تحصیلی از کلاس اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم دبستان انجام می‌شود.

الماسی در گفت و گو با ایسنا، درباره شرایط ثبت نام جهش تحصیلی گفت: در مرحله اول مدیر مدرسه پس از حصول اطمینان از شرایط دانش آموز ثبت درخواست او را در سامانه سیدا انجام می دهد، سپس بعد از تأیید درخواست توسط مدیر در سامانه سیرت، ثبت درخواست جهش توسط اولیاء در سامانه سیرت برای نوبت گیری و انجام مراحل ارزیابی در مرکز جامع سنجش انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در جهش تحصیلی آزمون هوش و بررسی روانشناختی گرفته می‌شود، افزود: پس از قبولی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، در پایه مورد نظر نیز بجز دروس تربیت بدنی و انضباط، آزمون اخذ می‌شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه زمان ثبت نام و آزمون هوش و بررسی روانشناختی از ۱۰ اردیبهشت تا ۳۱ خرداد است، ادامه داد: میزان بهره هوشی و بررسی روانشناختی در این آزمون در دو طبقه باهوش و پر هوش به ترتیب یک و چند پایه است.

الماسی بیان اینکه به همه اولیاء توصیه می شود تحت تاثیر بازارهای بیرونی برای آمادگی روانشناختی قرار نگیرند، گفت: والدین نگاه واقع بینانه به توانایی بچه های خود داشته باشند و تنها مرجع بررسی صلاحیت های هوشی و روانشناختی برای جهش تحصیلی، وزارت آموزش و پرورش است، لذا از آوردن نتایج مراکز بیرونی جهت تعیین جایگاه خودداری شود.

وی با بیان اینکه از تصمیمات احساسی و هیجانی برای ارتقای تحصیلی فرزندان جدا خودداری شود، افزود: قبل از ارزیابی روانشناختی، هوشی و اعلام نتیجه از امتحان درسی پایه مورد نظر خودداری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • بررسی سیمای مدعیان صعود و کاندیداهای سقوط لیگ دسته اول
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • جنایت در خیابان بی‌سیم/ پسر جوان با ضربه چاقو قربانی شد
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی