Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی رانندگان سواری کرایه کشور معتقد است یکی از مشکلات رانندگان، بازنشستگی با حداقل حقوق است که کفاف چند روز بیش‌تر زندگی را نمی‌دهد و این مشکل ناشی از عدم شناور بودن حق پر داخت بیمه توسط رانندگان است.

به گزارش تین‌نیوز، حمید حسین‌زاده این مطلب را در پاسخ به انتقاد برخی رانندگان از افزایش میزان حق بیمه پرداختی در سال 97 در شبکه‌های  اجتماعی، بیان کرد و تاکید کرد: این در حالی است که برای مثال کارگران از این حق برخوردار هستند که در صورت توان و تمایل به‌خصوص در سال‌های نزدیک به بازنشستگی تا هفت برابر، پرداختی خود را افزایش دهند تا به همان نسبت اضافه پرداختی از حق بازنشستگی بیشتر  تا سقف هفت برابر بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال صنفی افزود: دلیل این امر نیز آن است که هر مبلغی که به‌عنوان حق بیمه توسط راننده پرداخت می‌شود دقیقاً به همان مقدار نیز سهم دولت است و برای آن‌که سهم پرداختی دولت بالا نرود حق بیمه رانندگان شناور نمی‌شود.

دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی رانندگان سواری کرایه خاطرنشان کرد: در حال پیگیری این موضوع در وزارت کار هستیم تا حق شناورسازی پرداخت حق بیمه را برای رانندگان اخذ کنیم و رانندگان در صورت تمایل وتوان و به‌طور داوطلبانه جهت بالا بردن میزان دریافتی بازنشستگی خود بتوانند از این گزینه و مزیت استفاده کنند.

وی در پاسخ به پرسش برخی رانندگان درباره چگونگی محاسبه مبلغ حق بیمه پرداختی در فیش‌های بیمه امسال نیز گفت: امسال به‌غیر از افزایش‌های معمول سالانه، یک دهم به جهت افزایش حقوق بازنشستگی و به میزان 12 هزار و 500 تومان به حق بیمه اضافه شد که همین مبلغ هم از سوی دولت واریز می‌شود.

حسین‌زاده افزود: اگر مبنا را ۱.۳ قرار دهیم و نسبت به سال گذشته یک دهم افزایش داشته باشد و با توجه به این‌که ۱۹.۵ درصد نیز برمبنای  بالارفتن دستمزد در سطوح کارگری، افزایش صورت گرفته است، فرمول زیر به‌دست می‌آید: 138 هزار بعلاوه 13هزار بعلاوه حدود 20 هزار تقریبا می‌شود 171هزار تومان برای ماه 30 روزه.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمید حسین زاده دبیر کانون سراسری انجمن های صنفی رانندگان سواری حق بیمه رانندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۴۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوخت رانندگان باطل می شود!

تین نیوز

رئیس کل بیمه مرکزی به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث هشدار داد، در صورت پرداخت نشدن حق بیمه، کارت سوخت وسیله نقلیه آنها متوقف می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

استاد هاشمی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

وی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استاد هاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

وی افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان ها قرار بگیرد تا آن ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

آقای استاد هاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • توضیحات وزیر کار درباره بیمه کارگری
  • رانندگان آژانس شهرداری قزوین بیمه‌ تکمیلی می‌شوند
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!