Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:11:26 GMT

رقابت زاکربرگ و الون ماسک در پرتاب ماهواره اینترنتی

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۶۵۰۸

رقابت زاکربرگ و الون ماسک در پرتاب ماهواره اینترنتی

در پی شایعه همکاری فیسبوک با یک شرکت رایانه‌ای، اکنون صحبت‌هایی در مورد پرتاب ماهواره اینترنتی توسط این دو شریک شکل گرفته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، ممکن است فیسبوک در زمینه پرتاب ماهواره‌های اینترنتی، با الون ماسک وارد رقابت سرسختی شود.

گفته شده فیس‌بوک قصد دارد یک ماهواره آزمایشی چند میلیون دلاری به نام "آتنا"(Athena) را به فضا پرتاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این موضوع ثابت شود، آتنا، امکان دستیابی گسترده به نواحی شناخته‌شده و ناشناخته جهان را فراهم خواهد کرد. به‌خصوص اینکه علاقه عمومی به آزمایش ماهواره "آتنا"، بسیار زیاد است.

شرکت "پوینت‌ویو"(PointView)، یک شرکت رایانه‌ای است که ماهواره‌های "LEO" را با استفاده از فرکانس‌های موج میلی‌متر ارزیابی می‌کند تا به نواحی شناخته‌شده و ناشناخته جهان دست یابد.

به گفته "مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک"(IEEE) آمریکا، اکنون این باور وجود دارد که این شرکت در حال همکاری مخفیانه با فیسبوک است.

نشانه‌های زیادی حاکی از این هستند که فیسبوک با پوینت ویو در ارتباط است و آنها در مواردی چون اعضای پرسنل با یکدیگر شریک هستند. پوینت‌ویو، سه محل یا ایستگاه زمینی را نیز مشخص کرده که داده‌ها را به آتنا می‌فرستند یا از آن دریافت می‌کنند.

IEEE اشاره کرد: یکی از این پارک‌های تجاری در محله نورثریج در همسایگی لس‌آنجلس قرار دارد؛ یعنی جایی که فضاهای اداری فیسبوک در آن واقع است. این موضوع، شک ما را در مورد ارتباط پوینت‌ویو با این غول رسانه اجتماعی، به یقین تبدیل می‌کند.

پوینت‌ویو امیدوار است در سال 2019، آتنا را به عنوان بخشی از یک دوره آزمایشی دو ساله به فضا پرتاب کند. این پروژه در صورت عملی شدن، تهدید بزرگی برای ماهواره‌های اسپیس‌ایکس و وان‌وب خواهد بود.

آتنا از سیگنال‌های امواج رادیویی با فرکانس بالا استفاده می‌کند که به سرعت بالای مورد نیاز برای شبکه‌های اینترنتی G5 می‌انجامد و در نتیجه، اسپیس‌ایکس متعلق به الون ماسک را که هدف آن، ساخت ماهواره‌هایی با سرعت گیگابایت است، شکست می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۶۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد

چین اولین تصاویر گرفته شده توسط ماهواره پرتو ایکس "اینشتین پروب" را منتشر کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، چین روز شنبه اولین مجموعه تصاویر شناسایی شده توسط مأموریت ماهواره "اینشتین پروب" (EP) خود را در یک انجمن موازی از مجمع 2024 ژونگ‌گوان‌چون در پکن منتشر کرد.

این تصاویر شامل نمای مرکز کهکشان راه شیری، یک گذرای پرتو ایکس و نمای کهکشان خرچنگ است.

ماهواره "اینشتین پروب" که در ژوئن 2022 پرتاب شد، به عنوان "گیرنده انفجارهای کیهانی" عمل می‌کند و با هدف کشف و بررسی گذراهای پرتو ایکس و اجرام سماوی فوران‌کننده در جهان و صدور هشدارهای اولیه برای هدایت سایر تجهیزات نجومی برای رصدهای بعدی طراحی شده است.

این ماهواره مجهز به دو تلسکوپ پرتو ایکس است: تلسکوپ میدان گسترده (WXT) و تلسکوپ میدان دید متمرکز (FXT). WXT برای رصد آسمان در میدان دید وسیع طراحی شده است، در حالی که FXT برای رصد اشیاء خاص با جزئیات بیشتر طراحی شده است.

انتشار این تصاویر اولین گام مهم در مأموریت "اینشتین پروب" است و نشان‌دهنده توانایی آن در رصد پدیده‌های پرتو ایکس با وضوح بالا در سراسر جهان است. دانشمندان امیدوارند که این ماهواره به آنها در درک بهتر ماهیت گذراهای پرتو ایکس، سیاهچاله‌ها و سایر اجرام سماوی پرانرژی کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • ببینید | تصاویری از پرتاب دانشجویان از پله به پایین
  • زارع‌پور: پایگاه چابهار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • زارع‌پور: بسته اینترنتی ۳۰ گیگابایتی برای معلمان فعال می‌شود
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن