Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به مراودات علمی دو کشور ایران و روسیه گفت: علاقمند به گسترش همکاری های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی موثر برای دریای خزر و اکوسیستم اطراف آن با دانشمندان کشور روسیه هستیم.

منصور غلامی روز شنبه در دیدار با رمضان عبدالطیف اف نماینده رییس جمهوری روسیه در امور همکاری با دولت های منطقه خزر اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به سبب اهمیتی که فدراسیون روسیه دارد؛ همواره علاقمند به همکاری های علمی دو کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: خوشبختانه نزدیکی فرهنگی و تاریخی قابل توجهی بین ایران و بخش های زیادی از فدراسیون روسیه وجود دارد که زمینه مناسب و مطلوبی برای همکاری های قوی علمی بین دو کشور فراهم کرده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشگاه های کشورهای حاشیه دریای خزر اتحادیه ای را تشکیل دادند که هم اکنون بیش از 20 سال است روابط و همکاری های علمی آنها تداوم دارد.
غلامی ادامه داد: علاقمندیم پروژه های بزرگی با حمایت کشورهای ایران و روسیه تعریف شود تا قبل از اینکه مشکلات بزرگی برای مجموعه زیست محیطی ارزشمند خزر ایجاد شود؛ تحقیقات علمی لازم در این زمینه صورت گیرد.
غلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه ها و مراکز علمی جمهوری اسلامی ایران توان علمی بسیار بالایی برای انجام تحقیقات مشترک دارند و حمایت های قوی از این دانشگاه ها می تواند منشا شکل گیری پروژه های بزرگ در همکاری های علمی بین کشور باشد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: البته هم اکنون همکاری های علمی بین 13 دانشگاه برتر ایران با همتایان روسی شکل گرفته که فرصتی ارزشمند به شمار می رود تا کارهای تحقیقاتی ارزشمندتری به صورت مشترک انجام شود.
وی گفت: البته انتظار داریم در این همکاری ها علاوه بر مبادله اطلاعات علمی، شاهد افزایش تبادلات دانشگاهی در زمینه های فناوری های جدید هم باشیم.
غلامی ادامه داد: خوشبختانه در ایران اقدامات بسیار مناسبی در توسعه شرکت های دانش بنیان بر اساس جدیدترین اطلاعات روز صورت گرفته است و همکاری های علمی بین دو کشور می تواند سبب تقویت هر چه بیشتر اندیشمندان روسی و ایرانی شود.
وی با اشاره به حضور دانشجویان ایران در دانشگاه های کشور روسیه اظهار داشت: وزارت علوم ضمن حمایت از تحصیل در تمام کشورهای دنیا اهمیت بیشتری برای کشورهای همسایه می دهد و آمادگی لازم را برای پذیرفتن دانشجویان روسی علاقمند به تحصیل در ایران را دارد.
وی گفت: بایستی همکاری های علمی را به گونه ای گسترش دهیم که اساتید و دانشمندان دو کشور با همدیگر ملاقات و برای پروژه های جدید با یکدیگر تعامل کنند؛ بر همین اساس از رفت و آمدهای اساتید بین دانشگاه های دو کشور استقبال می کنیم.
علمی**9187**2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش وزير علوم روسيه درياي خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۶۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق

در جریان سفر رئیس دانشگاه صنعتی شریف به عراق، راه‌های گسترش همکاری‌ و تعاملات بین‌المللی در حوزه‌های علمی، پژوهشی و دانشگاهی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در راستای پیشبرد و گسترش همکاری‌ و تعاملات بین‌المللی در حوزه‌های علمی، پژوهشی و دانشگاهی با عراق، هیئت اعزامی از دانشگاه صنعتی شریف به ریاست موسوی رئیس دانشگاه شریف، به این کشور  سفر کردند.

در این سفر چند روزه موسوی و هیئت همراه با محسن المندلاوی سرپرست و نایب رئیس اول پارلمان عراق و رئیس هیئت امنای دانشگاه الفراهیدی همچنین رئیس دانشگاه بغداد و سفیر ایران در عراق دیدار و گفتگو کردند.

در نشست‌های جداگانه‌ای که با مسئولین این دو دانشگاه صورت گرفت؛ سازوکارها، نحوه گسترش همکاری‌های بین‌المللی در حوزه‌های مختلف علمی، پژوهشی و دانشگاهی، وضعیت و جایگاه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه بغداد و الفراهیدی و ... از جمله مواردی بود که در این جلسات مطرح و تبادل نظر شد.

هیئت اعزامی دانشگاه شریف با حضور در سفارت کشورمان در عراق با محمدکاظم آل‌ صادق سفیر ایران دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار نحوه حضور دانشگاهی و فناورانه دانشگاه صنعتی شریف به جامعه آموزش عالی عراق از اهم موضوعاتی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی