Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سامانه سجاد و جایگزین آن سامانه هم آوا  مختص دانشگاه علمی کاربردی و برای استفاده دانشجویان و اساتید این دانشگاه  است. هر دانشگاهی در ایران سامانه ای جامع و مختص خود دارد و سامانه سجاد متعلق به دانشگاه علمی کاربردی است.

کاربرد و هدف از طراحی سامانه هم آوا( سامانه سجاد سابق)  دانشگاه علمی کاربردی چیست؟

 تمامی دانشجویان علمی کاربردی کل کشور با دارا بودن کلمه عبور می توانند برای انجام کارهای مختلف تحصیلی خودشان از این سامانه بهره ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی هدف از طراحی سامانه سجاد و جایگزین شدن هم آوا به جای آن  آسان کردن کارها و ارائه امکانات گوناگون به دانشجویان و اساتید محترم علمی کاربردی است. به گونه ای که  افراد با دارا بودن کلمه عبور  می توانند تمامی اطلاعات تحصیلی شان را دریافت  و کارهایی از قبیل ثبت نام ، انتخاب واحد، حذف و اضافه،  پرداخت شهریه، دریافت کارنامه، اعتراض به نمره، رزرو غذا و ...  در سریع ترین زمان ممکن انجام دهند.

برای افراد متقاضی جهت تدریس در دانشگاه علمی کاربردی نیز امکان وجود دارد که با مراجعه به سامانه سجاد ( سامانه هم آوا) ، اطلاعات خودشان را وارد کرده  و درخواست تدریس نمایند. سامانه سجاد از مفید ترین و کاربردی ترین سایت های دانشگاهی ایران محسوب می شود.

نحوه دسترسی به حساب کاربری در سامانه سجاد و جایگزین آن سامانه هم آوا در دانشگاه علمی کاربردی در ابتدا به آدرس   https://edu.uast.ac.ir/CAS/Account/Login?ReturnUrl=%2fEducation مراجعه کنید.

 

2. در بخش نام کاربری بایستی کد ملی و در بخش رمز عبور شماره شناسنامه تان را وارد کنید.

نکات مهم در استفاده از سامانه سجاد و نسخه جدیدش هم آوا اگر شماره شناسنامه تان با کدملی یکسان است، در هر دو بخش  کد ملی تان را وارد نمایید.  اگر رمز عبورتان را فراموش کرده اید و نمی توانید وارد سایت شوید، به بخش آموزش دانشگاه علمی کاربردی خود مراجعه نمایید. نحوه دریافت گواهی اشتغال به تحصیل به چه صورت است؟

در ابتدا به سایت دانشگاه علمی کاربری مراجعه کرده و از بخش فرم های آموزشی درخواست گواهی را دریافت کنید. سپس آن را به صورت دقیق و کامل پر نمایید.( نحوه تحویل فرم می تواند به صورت حضوری و یا الکترونیکی ارسال به پست الکترونیکی دانشگاه باشد).

جزئیات مراحل ثبت نام از طریق سامانه سجاد سابق و سامانه هم آوا در دانشگاه علمی کاربردی چگونه است؟

تمامی دانشجویان علمی کاربردی بایستی توجه داشته باشند که  ثبت نام از طریق سامانه انجام می شود و به همین خاطر  باید مراحل ثبت نام را به طور صحیح و کامل انجام دهند. مراحل و جزئیات ثبت نام شامل موارد زیر می شود؛

پرینت گرفتن برگه انتخاب واحد  از سایت واحد مطابق با رشته و مقطع تحصیلی خود انتخاب واحد در سامانه سجاد(سامانه هم آوا)  پرداخت نمودن  مبلغ ۱۵ درصد  به طور اینترنتی ( برای این کار باید رمز دوم کارت بانکی داشته باشید). پرینت گرفتن از کد رهگیری برای ارائه به مرکز پرداخت کردن ۸۵ درصد در بانک تعیین شده ثبت نمودن اطلاعات کامل فیش ۸۵ درصد ( با انجام این کار  تایید  ۱۰۰ درصد پرداخت صورت می گیرد). مراجعه نمودن به حسابداری دانشگاه برای تایید ثبت نام و تحویل مدارک لازم ( پرینت ۱۵ درصد+ فیش ۱۵ درصد + پرینت انتخاب واحد از سامانه سجاد)

نکته!

 ثبت نمودن کد ملی و شماره تماس دانشجو در پرینت انتخاب واحد سامانه الزامی است.

نکته۲!

اگر رمز ورود به سامانه را عوض کرده اید به حسابداری دانشگاه اطلاع بدهید.

تفاوت دانشگاه علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها در چیست؟

تفاوت ها را در چند بخش جدا می توان مورد بررسی قرار داد که عبارتند از؛

از لحاظ اعتبار مدرک دانشگاهی برای استخدام ؛ تمامی مدارک دانشگاه علمی کاربردی مورد پذیرش وزارت علوم ایران است. توجه داشته باشید که  چه دانشگاهی درس می خوانید، زیاد اهمیت ندارد ولی این که تلاشتان در چه حد است اهمیت دارد. بهتر است برای حرفه ای شدن در رشته تان تلاش کنید و خود را برای ورود به بازار کار آماده نمایید .

نحوه پذیرش دانشجو در علمی کاربردی

از طریق آزمون ورودی دانشگاه جامع علمی کاربردی

پذیرش این دوره در سه مقطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته و در دو سهمیه آزاد و شاغل  در اوایل آذرماه صورت می گیرد. برگزاری آزمون نیز  در دی ماه انجام می شود.

دوره های کاردانی علمی کاربردی پودمانی

به تعداد واحد های درسی مربوط به یک مهارت یا تخصص پودمان گفته می شود. دوره کاردانی علمی کاربردی پودمانی نیز  از مجموعه پودمان های پایه، پودمان های عمومی، پودمان های تخصصی و کارآموزی تشکیل یافته است. جمع تمام این پودمان ها  چیزی ما بین ۸ تا ۱۲ پودمان مشتمل بر ۷۲ الی ۷۵ واحد آموزشی و ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ ساعت آموزشی هست. دانشجو بایستی طی مدت ۳ تا ۶ سال آن ها را بگذراند. ثبت نام و شرکت در این دوره ها  در ۲ نوبت در سال یکی در شهریور و دیگری در بهمن انجام می شود. افراد متقاضی باید در زمان های مشخص شده به دفاتر پستی کل کشور یا سایت سازمان سنجش مراجعه کرده  و دفترچه های ثبت نام را دریافت نمایند.

دوره کاردانی علمی کاربردی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده

ثبت نام این دوره نیز در ۲ نوبت از سال در ماه های شهریور و بهمن ماه انجام می گیرد. متقاضیان بعد از مطالعه دفترچه باید  به سامانه ثبت نام اینترنتی  دوره کاردانی پودمانی غیر حضوری مدیریت خانواده  مراجعه کرده و نسبت به ثبت نامشان اقدام کنند. نشانی سامانه به صورتhttps://edu.uast.ac.ir  است. بعد از گذشت یک ماه از  ثبت نام متقاضی باید جهت اطمینان از ثبت نام خود مجدد به سایت مراجعه  و بعد برای تهیه کتاب ها به واحد استانی مورد نظر خود مراجعه کند.

با مطالعه موارد بیان شده از سامانه سجاد  و سامانه هم آوا  برای تسهیل امور دانشجویی خود استفاده کرده و در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید. لازم به ذکر است که سامانه سجاد متعلق به دانشگاه جامع علمی کاربردی و جهت استفاده اساتید و دانشجویان علمی  کاربردی است.

برای مراجعه به این سامانه بر روی لینک زیر کلیک کنید. https://edu.uast.ac.ir/CAS/Account/Login?ReturnUrl=%2fEducation  سامانه هم آوا جایگزین سامانه سجاد سابق شده است. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه سجاد سامانه هم آوا سجاد هم آوا دانشگاه علمی کابردی دانشگاه علمی کاربردی سایت ثبت نام دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم

نتیجه آزمون آموزگاری ۱۴۰۳ در تاریخ دوشنبه، سوم اردیبهشت اعلام شد و پذیرفته‌شدگان این آزمون می‌توانند مدارک خود را بارگذاری کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پیش از این، آزمون استخدامی آموزگاری در اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد و بیش از ۶۳۰ هزار داوطلب در این آزمون شرکت کردند؛ نتیجه این آزمون نیز در تاریخ دوشنبه، سوم اردیبهشت اعلام شد و اکنون نیز امکان تکمیل و بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان اولین مرحله آزمون آموزگاری از امروز فراهم و متقاضیان در مهلتی چهار روزه می‌توانند با مراجعه به سامانه my.medu.ir مدارک خود را برای ارزیابی، بارگذاری کنند.

پیش از این نیز سیدحسین داودالموسوی، مدیرکل هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه متقاضیان پس از دریافت نتیجه آزمون استخدامی ویژه رشته شغلی آموزگاری سال ۱۴۰۳ که هجدهم اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد، در صورتی که بر اساس نتیجه مندرج در کارنامه، جزو معرفی شدگان چند برابر ظرفیت قرار گرفته باشند، اظهار کرد: این دسته از پذیرفته شدگان باید نسبت به تکمیل کاربرگ‌های مورد درخواست اقدام و هریک از داوطلبان معرفی شده چند برابر ظرفیت، موظف هستند طبق مفاد اطلاعیه سازمان سنجش و بر اساس تقویم زمان‌بندی در فرایند بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و سایر مراحل حضور یابند.

وی بررسی صلاحیت‌های عمومی افراد واجد شرایط را منوط به تأیید مدارک و مستندات داوطلبان دانست و افزود: با توجه به اینکه مقرر است تکمیل کاربرگ اطلاعات فردی داوطلبان برای بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش از طریق سامانه my.medu.ir انجام گیرد؛ ضروری است پس از انتشار اسامی در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش کشور در مهلت تعیین شده با مراجعه به سامانه مذکور با استفاده از گزینه ورود از طریق درگاه دولت و استفاده از شماره همراه با مالکیت شخص داوطلب نسبت به تکمیل دقیق فرم اطلاعات فردی و بارگذاری مدارک مورد نیاز مندرج در اطلاعیه سازمان سنجش، اقدام کنند.

مدیرکل هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: عواقب ناشی از تکمیل نکردن یا ارسال ناقص فرم مذکور و ارسال نکردن مدارک موردنیاز در زمان مقرر متوجه داوطلب است.

داودالموسوی خطاب به پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون استخدامی گفت: داوطلبان می‌توانند برای پیگیری اخبار و دریافت اطلاعات مورد نیاز مربوط به گزینش به درگاه اینترنتی https://gozinesh.medu.gov.ir مراجعه یا با نصب پیام‌رسان شاد، در کانال گزینش آموزش و پرورش به نشانی( @gozinesh_medu کانال‌های سازمانی/ ادارات کل ستادی / ورود به بخش گزینش) عضو شوند.

بررسی مدارک، معاینات پزشکی، سنجش و ارزیابی تکمیلی و گزینش

داوطلب لازم است در زمان تعیین شده در بخش تذکر مهم، با ورود به سامانه جذب و استخدام (کارا) در کارپوشه تعریف شده برای وی، نسبت به تکمیل نمون‌برگ‌ها و بارگذاری تمام اسناد و مدارک لازم اقدام کند، بدیهی است مراجعه نکردن یا تکمیل نکردن نمون‌برگ‌ها در زمان مقرر به منزله انصراف تلقی خواهد شد، بر این اساس داوطلب از فرایند استخدام در آموزش و پرورش حذف خواهد شد.

همچنین با توجه به اینکه مقرر است تکمیل نمون‌برگ اطلاعات فردی داوطلبان برای بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش از طریق سامانه جذب و استخدام (کارا) انجام گیرد؛ ضروری است پس از انتشار اسامی در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در زمان تعیین شده به سامانه مذکور مراجعه کرده و نسبت به تکمیل دقیق نمون‌برگ اطلاعات فردی و بارگذاری مدارک مورد نیاز شامل عکس پرسنلی، تصویر تمام صفحات شناسنامه و تصویر کارت ملی، تصویر آخرین مدرک تحصیلی، تصویر مدارک مربوط به کسب مقام یا رتبه‌های علمی، فرهنگی و هنری، ورزشی و قرآنی تصویر گواهی معتبر اشتغال در آموزش و پرورش، تصویر سوابق ایثارگری داوطلب و خانواده درجه یک و تصویر سوابق فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی در نهادهای انقلابی و امور عام‌ُالمنفعه مانند بسیج اقدام کنند.

ضروری است از کاربرگ اطلاعات فردی تکمیل شده یک نسخه پرینت تهیه شده و ضمن الصاق یک قطعه عکس پرسنلی به آن، پرینت مزبور در مرحله بررسی اسناد و مدارک تحویل همکاران گزینش‌گر مستقر در محل شود.

داوطلب معرفی شده (واجد شرایط) باید برای تصدیق و تأیید اسناد و مدارک خوداظهاری زمان ثبت‌نام در آزمون و بررسی سوابق و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی که در سامانه جذب و استخدام (کارا) بارگذاری کرده است و بررسی ویژگی‌های جسمانی و روانی (معاینات پزشکی)، مطابق زمان تعیین شده در سامانه جذب و استخدام (کارا) به مراکز تعیین شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه مراجعه کند، به داوطلبان توصیه می‌شود به منظور تسریع در امور فرایند بررسی، در مهلت تعیین شده برای پیگیری امور مربوطه مراجعه کنند و پس از طی اقدامات مربوطه در مراحل قبل و دریافت معرفی نامه عکس‌دار از کارگروه مرحله دوم، داوطلب باید با در درست داشتن پرینت کارنامه اولیه صادره از سازمان سنجش آموزش کشور و کارت ملی، طبق زمان تعیین شده در کارپوشه داوطلب در سامانه جذب و استخدام (کارا)، برای سنجش و ارزیابی تکمیلی به حوزه ارزیابی تعیین شده مراجعه کند.

داوطلب مکلف است بعد از انجام مرحله اول، برای انجام فرایند گزینش، مطابق زمان تعیین شده توسط هسته گزینش استان از طریق سامانه جذب و استخدام (کارا) برای بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش به محل تعیین شده، مراجعه کند.

با توجه به اینکه سنجش و ارزیابی تکمیلی در حوزه‌های ارزیابی به صورت گروهی انجام می‌گیرد، مراجعه نکردن داوطلب در روز، ساعت و تاریخ تعیین شده، به منزله انصراف تلقی خواهد شد، ساعت مراجعه در حوزه‌های سنجش و ارزیابی تکمیلی نوبت صبح ۶:۳۰ و در نوبت بعدازظهر ساعت ۱۳:۰۰ است.

مدارک امتیازآور پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری»

عناوین مدارک امتیازآور مربوط به سوابق و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی بر اساس اصلاحات دفترچه آزمون به شرح زیر آماده شود:

کسب مقام در مسابقات و رویدادهای معتبر علمی، ادبی، فرهنگی، هنری، ورزشی، تربیتی، آموزشی و فناوری

مستندسازی تجربیات و سوابق تدریس و فعالیت در مراکز آموزش عالی، گروه‌های جهادی، مدارس، مراکز فرهنگی، تربیتی و تحقیقاتی با ارائه مدارک معتبر از مراجع ذی‌ربط و بیمه

گواهی معتبر مهارت‌ها و رتبه‌های علمی، ادبی، فرهنگی، هنری، ورزشی، تربیتی، آموزشی و فناوری

تقدیرنامه‌های مرتبط در سطح (امتیاز بر اساس سطوح کسب تقدیرنامه)

کد خبر 748341

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • ورود سامانه بارشی به کشور از سه شنبه
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت