Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، رضا اردکانیان در سومین جشنواره و نمایشگاه توانمندی‌های بهره‌برداری و نگهداری در صنعت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه باید از فرصت شعار سال با موضوع حمایت از تولید کالای ایرانی از فرصت استفاده کرده و برای هماهنگی و همفکری بیشتر به وظایف خودمان عمل کنیم، اظهار داشت: مدیریت در عرصه‌های علمی عمدتا به زمینه‌هایی که به برنامه‌ریزی ریاضی مرتبط است اطلاق می‌شود و دلیل آن عدم تعادل بین منابع و مصارف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر منابع وسیع باشد تقاضا را پاسخ می‌دهد بنابراین مدیریت مترکب بر آن نیست زمانی مدیران کارشان موضوعیت دارد که بین منابع و مصارف عدم تعادل وجود دارد یعنی منابع محدود است و تقاضا رو به افزایش؛ که باید به شکل بهینه و با هدف مشخص توزیع صورت گیرد.

وی با بیان اینکه همانگونه که بین تولید و مصرف رابطه وجود دارد عرضه و تقاضا نیز به هم مرتبط‌اند تصریح کرد: وزارت نیرو با توجه به سال‌هایی که بارش کم را تجربه می‌کنیم مدیریت تقاضا را در دستور کار قرار داده ضمن اینکه اکنون باید برای طراحی دقیق‌تر و اجرایی شدن اهداف به مبانی تئوریک هم توجه کنیم.

وزیر نیرو با بیان اینکه مدیریت مصرف با مدیریت تقاضا متفاوت است گفت: ما به عنوان وزارت نیرو از سال ۵۳ که تامین کننده آب و برق بوده‌ایم به عنوان تامین کننده این دو کالا به جامعه معرفی شدیم بنابراین سروکار ما با مصرف‌کننده بوده هرچند طبیعت آب یک طبیعت بین بخشی است اما در زمان فراوانی سروکار تامین کننده با مصرف‌کننده است.

وی ادامه داد: از ابزار قیمت و روش‌ها و تاکتیک‌هایی که در مورد جلوگیری از هدررفت آب و انرژی نیز اعمال می‌شود هم رابطه دوجانبه بین تامین کننده و مصرف‌کننده برقرار می‌شود اما وقتی جمعیت افزایش می‌یابد و مصرف متنوع می‌شود تامین کننده فقط نمی‌تواند با مصرف‌کننده مرتبط باشد.

 وزیر نیروگفت:مجموعه‌ای از سازمان‌ها از جمله وزارت جهاد سازندگی و وزارت صنعت، سازمان حفاظت محیط زیست و نظایر آن گروهی به عنوان عرضه‌کنندگان را تشکیل می‌دهند که مجموعه سیاست‌هایشان از جمله راهکار تولید و تامین در یک سو قرار دارد و از سوی دیگر باید در تقاضا تاثیرگذار باشند.

 وی افزود: بنابراین عرضه‌کنندگان باید با مجموعه سیاست ها شکل‌گیری تقاضا را تحت تاثیر قرار دهند. یعنی الگوی کشت به گونه‌ای تغییر کند که تقاضا کاهش یابد. در مجموع تقاضا باید مدیریت شود.اینجاست که ماهیت بین بخشی آب خودش را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه اگر مفهوم مدیریت مصرف و تقاضا را به جای هم استفاده کنیم در هدف‌گذاری روی مخاطب دچار اشتباه می‌شویم یادآور شد: ما در وزارت نیرو به عنوان تولیدکننده بخش عمده‌ای از مدیریت مصرف را سازماندهی می‌کنیم که البته جای کار دارد. با استفاده از دانش روز در ساخت تجهیزات به گونه‌ای عمل کنیم که مصرف کاهش یابد.

اردکانیان خاطرنشان کرد:‌ ابزار قیمت نیز در مدیریت مصرف به ما کمک می‌کند. با این ابزار به گوش پرمصرف‌ها می‌رسانیم که کشور ما کم‌آب است و در حالی که جمعیت نسبت به ۴۰ سال پیش ۲.۳ برابر شده و مصارف تنوع یافته آب با همان الگوی قبلی نباید مصرف شود.

وی با یادآوری اینکه مدیریت تقاضا کاری میان‌بخشی است بیان کرد: تمامی نکات ذکر شده باید با هم در نظر گرفته شوند و تاثیر سیاست‌ها را محاسبه کرده و مخاطبین را یک مجموعه بنامند و در این راستا وزارت نیرو دست‌اندرکار اصلی است.

وزیر نیرو در ادامه همچنین از راه‌اندازی مرکزی امور اجتماعی منابع آب و انرژی خبر داد و گفت: این مرکز میان‌بخشی در ستاد وزارت نیرو است که از امروز کار خود را آغاز می‌کند.

وی با بیان اینکه یکی از راهکارهای مدیریت در دوران سخت کم‌بارشی سازگاری با آن است گفت: کم‌بارشی یک فرصت است از این نظر که مصرف‌کنندگان و متقاضیان با تولیدکنندگان آب در پیاده‌کردن برنامه‌ها همراه‌تر می‌شوند. ما سازگاری با کم‌آبی را سرلوحه برنامه‌ها و مدیریت منابع آبی قرار می‌دهیم.

وی ادامه داد: کشور ما کم‌آب است اما قطعا این توانایی را داریم که با توجه به اهمیت منابع آب تکیه بر گذشته و ظرفیت منابع کشور و البته پشتیبانی مردم در سال‌های آینده برنامه‌های مناسبی ارائه دهیم.

وی با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر اینکه برنامه های مربوط به آب نباید براساس شرایط سال جاری باشد و باید در نظر داشت که سال‌های آینده نیز وضعیت بارش خوبی نداریم خاطرنشان کرد: با توجه به این رویکرد ما باید از هم‌اکنون برای سال آبی ۹۷- ۹۸ جهت تامین آب شرب کشور و با توجه به رشد جمعیت براساس بارش ۱۰ درصد کمتر از سال جاری برنامه‌های خود را تقدیم کنیم.

 وی افزود: این موضوع بیش از حرکت به خودمان این هشدار را می‌دهد که فرصت زیادی نداریم چرا که منطقه گرم‌تر می‌شود، بارش‌ها کم، جمعیت زیاد و مصرف افزایش می‌یابد. بنابراین باید با تغییر روش و به کارگیری دانش روز و ارتباط با مصرف‌کنندگان و همچنین همراهی با سازمان های دست‌اندرکار این عرصه را مدیریت کنیم.

وی با اشاره به اینکه در اسفندماه سال گذشته کارگروه سازگاری با کم‌آبی با عضویت چهار وزیر و دو معاون رئیس جمهور تشکیل شد افزود: اکنون کمیته‌های استانی شکل گرفته و بر این اساس مدیران باید بیش از پیش فعالیت‌های خود را با این کمیته های استانی هماهنگ کنند و در این رابطه ضرورت تام وجود دارد که این ارتباط هم تنگاتنگ باشد و زمینه های کم‌کاری اعلام شود. گام دوم در این رابطه همکاری نزدیک با نمایندگان عالی دولت با استانداران است که انتظار می‌رود این همکاری مستحکم باشد.

وزیر نیرو با تاکید بر لزوم تغییر شیوه‌های گفت‌وگو با مردم به عنوان گام بعدی مدیریت عرضه تصریح کرد: وقتی در عرصه برق بخواهیم پنج هزار مگاوات مصرف را مدیریت کنیم قطعا نوع ارتباط با مصرف‌کنندگان باید متفاوت باشد بنابراین نیازمند گفت‌وگوی مستقیم هستیم.

وی در ادامه تاکید کرد: گام بعدی این است که اجازه ندهیم عرصه آب چه در زمان کم‌آبی و چه پرآبی جولانگاه رقابت‌های منطقه‌ای و سیاسی شود؛ چراکه مساله حساس است و مورد توجه ارکان کشور است.

وی ادامه داد: در سال جاری به لحاظ محدودیت شدید آب و تحریک‌پذیری بالا هوشیاری بالایی از ناحیه دست‌اندرکاران را نیازمندیم تا عرصه آب عرصه برخی مسائل حاشیه‌ای نشود.

وی با بیان اینکه تامین آب سالم شهروندان و اجرای پروژه‌ها بسیار ارزشمند است، گفت: آنچه جامعه طلب می‌کند را باید در کمال صحت اداری و مالی انجام دادو هر نوع رفتار خلاف ضوابط توجیهی ندارد و با مشاهده هر کم‌کاری ولو کوچک با حساسیت برخورد خواهد شد.

وزیر نیرو در خاتمه از ابقای حمید رضا جانباز مدیرعامل آبفای کشور در سمت خود برای دو سال آینده خبر داد.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انرژی رشد رقابت وزارت نیرو منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۸۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه تنهایی شهردار منطقه در نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه با اشاره به پایان یافتن فاز اول پروژه مجموعه ورزشی در عرصه‌ی بزرگراه امام علی(ع) اظهار کرد: این مجموعه که با نام پروژه خیالستان زندگی شناخته می‌شود، در این دوره مدیریت شهری بنا به ضرورت نیاز این محدوده به سرانه‌های ورزشی، به مجموعه‌های ورزشی دارای سه زمین بزرگ فوتبال، والیبال و بسکتبال و زمینی برای ورزش‌های همگانی و برگزاری رویدادها و مسابقات محله‌ای و منطقه‌ای اختصاص خواهد یافت.

وی در ادامه افزود: بهره‌برداری از این پروژه در نیمه دوم سال جاری خواهد بود و در این راستا ۶هزار و ۵۰۰ مترمربع به سرانه ورزشی این منطقه اضافه خواهد شد.

تنهایی همچنین منطقه هشت را با جمعیتی در حدود ۵۰۰ هزار نفر، جزو فقیرترین مناطق از لحاظ سرانه ورزشی دانست و اضافه کرد: مجموعه‌های ورزشی موجود در سطح منطقه جوابگوی ظرفیت ساکنان آن نبوده و همواره تلاش برای افزایش این فضاها از سوی مدیریت شهری منطقه در دستور کار قرار دارد.

شهردار منطقه در پایان سخنان خود با اشاره به بازسازی مجموعه ورزشی فدک در ناحیه۲، واگذاری بخشی از مجموعه‌های ورزشی در اختیار سازمان ورزش به مناطق را در جهت ارائه خدمات ورزشی به شهروندان محدوده خواستار شد.

در این نشست که با حضور زهرا شمس احسان رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همراه بود، شمس احسان حضور نخبگان و قهرمانان ورزشی سطح منطقه در این نشست را به عنوان افراد تصمیم‌ساز برای ورزش منطقه و شناسایی ظرفیت‌ها و نقاط ضعف و قوت ورزش منطقه دانست.

افزایش اختیارات مناطق در دسترسی به اماکن ورزشی

رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همچنین از تصویب طرح ساماندهی مجموعه‌های ورزشی شهر تهران در شورای اسلامی شهر خبر داد و افزود: براساس این طرح در راستای تسهیل دسترسی شهروندان به اماکن ورزشی و ارائه خدمات مطلوب‌تر مناطق ۲۲گانه در این حوزه، مجموعه‌های ورزشی زیر ۲هزار و ۳۰۰ مترمربع در اختیار مناطق ۲۲گانه و مجموعه‌های ورزشی فرامنطقه‌ای و با مساحت بالای این میزان در اختیار سازمان ورزش قرار خواهد گرفت که این طرح اختیار مناطق را در دسترسی به فضاهای ورزشی در سطح منطقه و ارائه خدمات به شهروندان تسهیل خواهد کرد.

شمس احسان در ادامه نیز بر ارائه خدمات در مجموعه‌های ورزشی سطح مناطق برای نخبگان و قهرمانان ورزشی و ظرفیت‌شناسی منطقه توسط آنان نیز تاکید کرد.

در ادامه این نشست حسین اجاقی مدیرعامل سازمان ورزش نیز بر استمرار حضور ورزشکاران و قهرمانان شرکت‌کننده در رویداد قهرمان شهر در مجموعه‌های ورزشی سطح منطقه و حفظ آمادگی و کار تیمی آنان تاکید کرد و عملکرد منطقه را در این حوزه مطلوب دانست.

براساس این گزارش نشست هم‌اندیشی با پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه ۸ با حضور شهردار منطقه، عضو و رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران و مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با ارائه نظرات و پیشنهادات حاضرین در جلسه به عنوان شورای ورزش منطقه و مصوبات اجرایی توسط سازمان ورزش و شهرداری منطقه همراه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری