Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-05@17:44:08 GMT

تخم‌مرغ یک‌ساله ۵۵ درصد گران شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۸۷۲۴

تخم‌مرغ یک‌ساله ۵۵ درصد گران شد

بر اساس گزارش رسمی بانک مرکزی، نرخ تخم‌مرغ ۵۴.۶ درصد، گوشت مرغ ۲۲.۳ درصد، گوشت قرمز ۱۹.۹ درصد و لبنیات ۷ درصد طی یکسال اخیر گران شده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام بانک مرکزی، متوسط قیمت خرده فروشی برخی کالا‌ها در یکسال اخیر، با گرانی ۷ تا ۵۵ درصدی مواجه بوده است؛ بر این اساس، گروه‌های لبنیات ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰ درصد، تخم مرغ ۵۴.۶ درصد، گوشت قرمز ۱۹.۹ درصد، گوشت مرغ ۲۲.۳ درصد، چای ۲۰۰۰.۹ درصد و روغن نباتی ۲.۱ درصد نسبت به هفته مشابه سال قبل افزایش داشته‌اند. همچنین قیمت خُرده فروشی گروه‌های حبوب ۲.۲، میوه‌های تازه ۷.۴، سبزی‌های تازه ۹.۰ درصد و قند و شکر ۷.۲ درصد در مدت مشابه کاهش یافته است.

همچنین قیمت خُرده فروشی گروه‌های برنج ۰.۱ درصد، حبوب ۰.۴ درصد، میوه‌های تازه ۲.۲ درصد، سبزی‌های تازه ۱.۹ درصد، گوشت مرغ ۰.۳ درصد و چای ۰.۳ درصد نسبت به هفته قبل از آن کاهش یافته است. در عین حال، قیمت خرده‌فروشی گروه‌های تخم مرغ ۳.۱ درصد، گوشت قرمز ۴.۶ درصد، قند و شکر ۰.۸ درصد و روغن نباتی ۰.۱ درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش و قیمت گروه لبنیات ثابت در مدت مشابه بوده است.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰.۲ درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۳.۱ درصد افزایش یافت و شانه‌ای ۱۲۶ هزار تا ۱۶۰ هزار ریال فروش می‌رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۰.۱ درصد و ۰.۲ درصد کاهش داشت. در گروه حبوب بهای لوبیا چیتی معادل ۰.۴ درصد، لوبیا چشم بلبلی و لوبیا سفید هریک ۰.۷ درصد افزایش، ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۱ درصد تا ۲.۳ درصد کاهش یافت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری نارنگی عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می‌شد.

میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه، بهای طالبی ثابت بود. قیمت سیب قرمز معادل ۱.۶ درصد، لیمو شیرین ۲.۹ درصد، هندوانه ۲۳.۷ درصد و کیوی ۳.۶ درصد کاهش، ولی بهای سایر اقلام بین ۱.۳ درصد تا ۹.۲ درصد افزایش داشت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت کدو سبز معادل ۴.۰ درصد و سبزی‌های برگی ۰.۱ درصد افزایش، ولی بهای سایر اقلام بین ۰.۴ درصد تا ۵.۳ درصد کاهش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل ۵.۷ درصد و گوشت تازه گاو و گوساله ۱.۲ درصد افزایش، ولی بهای گوشت مرغ ۰.۵ درصد کاهش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت روغن نباتی جامد بدون تغییر بود. بهای قند معادل ۰.۵ درصد، شکر ۱.۱ درصد و روغن نباتی مایع ۰.۱ درصد افزایش، ولی قیمت چای خارجی ۰.۳ درصد کاهش یافت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۸۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه چقدر است؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های موسسه آمار ترکیه، تورم سالیانه ترکیه در ماه آوریل به ۶۹.۸ درصد افزایش یافت. تورم سالیانه مربوط به قیمت مصرف کننده هم در این کشور در ماه گذشته نزدیک به ۷۰ درصد رسید که کمی کمتر از انتظار بود. این رقم بالاترین نرخ تورم را از نوامبر سال ۲۰۲۲، آن هم به دلیل افزایش شدید قیمت‌ها به ویژه برای هزینه‌های آموزشی، رستوران‌ها و هتل‌ها، به خود اختصاص داده است.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره کلیدی خود را به ۵۰ درصد افزایش داد و دلیل آن را ادامه نیاز به مقابله با افزایش تورم در این کشور دانست. این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای با اعلام کاهش واردات کالا‌های مصرفی و طلا سایر شاخص‌ها از جمله چسبندگی در تورم خدمات، انتظارات تورمی، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و قیمت مواد‌غذایی را عامل تداوم فشار تورمی دانست. بر طبق اعلام بانک مرکزی ترکیه، سیاست پولی انقباضی تا زمان کاهش تورم ماهیانه حفظ خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۲ هزار نفری شرکت کنندگان در آزمون اعطای مدرک تحصیلی معادل به حافظان قرآن کریم در کشور